Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oh! Sweet Nuthin'

xunn

Öne çıkan mesajlar

Abi mutluluk şu hisle kıyaslanınca çok yavan.

İnanılmaz mutsuzum çünkü. hissettiğim şey tam olarak bu değil, daha rafine. Gerçekten hayatında mutlu olmak için efor sarfetmenin verdiği tatmin ve huzur var. Çok mutsuzum yoksa herşey bok. hiçbirşey istediğim gibi değil ama elimden gelen herşeyi yapıyorum ve olmazsa hiç üzülmicem yahu. Olmasın lan, olmasın yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne istedigini buldugunda seni ondan uzaklastiranlar varsa napicaksin? Ben bilgisayar okuyorum, hep de hayalimdi. Cok da seviyorum kod yazmayi problem cozmeyi falan ama gel gor ki hocalarimiz o kadar fena ki butun istegi aldilar elimden. Lisedeyken kod yazicam diye oss'de sican bir adam olan ben simdi odevleri bin bir kufur ile yapiyorum. Of hayat cok zor.
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

xunn said:

kimseyi öldürmene gerek yok. Ailenle yaşıyorsan, aileni bırak. Bırakmak isteyip bırakamıyorsan duygusal bagların daha kuvvetliyse yalnız yaşama dürtünden öyleyse teknik olarak yine senin için daha önemli olanı yapıyorsun.

ha sadece etik olmadıgı için yapıyorsan saçma. Kimsenin kimseye bakma yükümlülüğü yok. eforunuzu emdirmeyin, insanlar hayatlarını kazanmak zorunda.

etiklikle alakası yok da. yani babam beni okutabilmek için 25 sene it gibi çalışmış, toplumda belirli bi yerim olması adına gerekirse aç kalmış gene de cebime 2 kuruş harçlık koymuş ve yine daha rahat okumam adına harca borca girmiş. ben şimdi bunun karşılığında hayallerimin peşinden gidicem, bakın başınızın çaresine mi diyim? gidip kredi borçlarını ödemek yerine spor araba mı alayım kendime?

senin gibi düşünebilmem için bakıyorum, çok yalnız ve vicdansız olmam gerek. yanlış anlama herkesin yaşam tarzı farklı ama genellemek gereksiz.

gün itibariyle istediğimi nasıl elde ederim değil, istediğimin şartlarıma en uygununu nasıl elde ederim diye düşünmek ZORUNDAYIM/IZ.

Ailene destek olman muhteşem birşey ki. Eger bu etiklikle alakasızsa zaten önceki postumda da dedim sana, dogru olanı yaptıgını düşünüyorsun. Dogrusu buysa yap. Kimse kolay olacagını söylemedi. Vefa çok win bir kavram zaten.

Ayrıca whine'lamaya hakkın yok baban sana 25 yıl destek olduysa, o destek aynı matematik işlemle duygusal yada maddi olarak geri dönmek zorunda. O terazi hep dogruyu gösterir. 25 yıl ailen sana baktı destek oldu, sonra satarsan ben sana döner kalitesiz derim zaten.

Şu an sana bu iyiliği geri ödüyor olmak haz vermiyorsa zaten dedigim ruh hali için yavansın daha demek.

O matematigi yapmak zorundasın, sentimental degerler + maddi degerler = senin geriye deliverladıgın efor degilse, ve sana bir sırt yaslama durumu varsa, herkes o borcu kapatmak için ugrasmıyorsa biryerde bir sorun var. Senin ki matematik sorunu.

Hayat = İş + Aşk denklemin çok jüvenil yalnız, ona dokunamıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

Abi ne istedigini buldugunda seni ondan uzaklastiranlar varsa napicaksin? Ben bilgisayar okuyorum, hep de hayalimdi. Cok da seviyorum kod yazmayi problem cozmeyi falan ama gel gor ki hocalarimiz o kadar fena ki butun istegi aldilar elimden. Lisedeyken kod yazicam diye oss'de sican bir adam olan ben simdi odevleri bin bir kufur ile yapiyorum. Of hayat cok zor.

Ayberk, man the fuck up. İnsanlar kod yazmayı oturup kitaptan internetten de ögreniyor. Hocalarımız çok kötü tam bir fen matematik liseslisi şikayeti.

barnacle said:

ben az çabayla bişeyler başarınca mutlu oluyorum. hani başaramasanda canını çok sıkmıyorsun yeterince çalışmadım diyorsun. tembellik kötü birşey. ama insanın içinde olunca her gaza geliş 10 dakika sürüyor.

Bu çok oluyor, bu o kadar çok oluyor ki bundan bıkıp kendinden tiksiniyorsun o zaman action başlıyor. sürekli gaz, sürekli "birşeyleri degistiricem kendimle ilgili modu, ama bugün game of thrones çıkmış izliyim, sonra aa biraz forum, aa oyun dönüyo, aa bizimkiler dısarıda içiyolar yine ben de gideyim."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
böyle sade,win

ahasad

Senin sadece dişini sıkman lazım ama. Sadece zaman meselesi ve sonra rahatsın.

girilen borcu sen yaptıysan öde. yoksa ödeme.

Sana şunu çok net söylüyorum, benim cocugum olsa, gencligini benim yaptıgım borcları ödeyerek harcıyorsa ben net kendimden utanırım.

İnsanlarda böyle bir ahlak kodu olmadıgı için, adet geregi bakması lazım ık bık. Bu detayları sen bilebilirsin tabi. Tekrar diyorum, yani efor = profit denk olmak zorunda.

Geçeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Deacon said:

Ayberk, man the fuck up. İnsanlar kod yazmayı oturup kitaptan internetten de ögreniyor. Hocalarımız çok kötü tam bir fen matematik liseslisi şikayeti.

Abi oyle islemiyor o is. Ben de zaten gayet iyi seviyede ogrettim kendime lisedeyken. Belli bir seviyeye kadar da zaten cok rahat ogreniliyor. Biraz kasan herkes de ogrenir.

Anlatmak istedigim sey, bu adamlar sana odev veriyor ve sen bunlari yapmakla sorumlusun. Bu odevler sana bir sey katmiyor ama sen bunlara zaman ayirmak zorundasin. Soyle dusun, sen turev integral biliyorsan ve insanlar sana 10 saat ugrasman gereken dort islem odevi veriyorsa, sen hem o isten sikilirsin, hem de o 10 saati cope attigindan ilerleyemezsin. Neyse I am out. Bir an geldiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben de şimdi atolyede eglenmiyorum yani. Yaptıgım işi çok seviyorum ama bazı işler o kadar hamallık ki. Bazı objeler o kadar sıkıcı ki, gidip kafamı bi kova soguk suya sokasım geliyor. Ama yapıyorum, çünkü yol bu yani. Bok gibi o yol. Sadece zor değil, bayık ve donuk. hiç parıltılı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Çizimde de var. Ben net nefret ediyorum mesela drape yapmaktan. 1 kere yaptırdılar, ve yırttıp attım yani o derece. Yada sevdigin birşeyi çizerken bile bazı yerler böyle bayıp seni kötü ve baştan savma yapmaya itiyor.

O hissi tanıdıgın an "No way, punk." diyip dogru ypamaya çalışmaya dişleri sıkıp devam ediyorsun. Bu.

Hatta şu an çizsem ya ben biraz. Çizmem lazım evet
Sosyal ağlarda paylaş

piyalepiyale said:

xunn.google.com görsellerde ara

xunn yazınca 2 tane gerçek fotom çıkıyor, şaka gibi.

Kaede said:

noldu ahmet hardda contra mı bitirdin
erkek gördüm seni

8 yaşımda bitirdim, ilk hastalık oyunum contra'dır. Sokakta kırmızı pantolonlu contra benim diye koşturulan cocuklugum oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

piyalepiyale said:

xunn.google.com görsellerde ara

xunn yazınca 2 tane gerçek fotom çıkıyor, şaka gibi.

Kaede said:

noldu ahmet hardda contra mı bitirdin
erkek gördüm seni

8 yaşımda bitirdim, ilk hastalık oyunum contra'dır. Sokakta kırmızı pantolonlu contra benim diye koşturulan cocuklugum oldu.

4 tane resmin var. vingthor'lu olan iyiymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...