Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oh! Sweet Nuthin'

xunn

Öne çıkan mesajlar

Vücudunuzu "ultimate care" için hazırlayın.

Her şey ters gidiyor. Bazılarınız için digerlerinden daha fazla, dert kavramı zaten sürekli relativiteye takılır, kıyas iyi bir dert skalası değil. O yüzden biliyorum hepiniz sürekli birşeyleri rayına sokmaya çalışıyorsunuz. Bütün şartlara rağmen, önünüze çıkan engellere rağmen hayatta kalanlar için bu topic.

Son 5 senem hayatımın en kötü dönemiydi. Her umut ışığı, ruhen tutundugum her dalın çatırdamadan paramparça oluşuna şahit oldum. Aşk, dostluk, efor, güven, aile. Herşeyi üstlendiginizi düşündüğünüz sırada, kimsenin sucu olmayan, tamamen kader sizin ayagınızın altından halıyı çekmişçesine takla attıgınızda, 4 ayak üstüne düşmeyi başaran ve başaramayan her birinize selam olsun.

Her zaman bir yolunu bulan bir insan tipi var. Bir alpha'dan çok daha fazlası, gerekeni göğüsleyebilen, istediği herşey için herşeyi yapabilecek bir insan. Sızlanmayın. Gerçekten, hepiniz engel diye maddi, manevi, sentimental herşeyi sürekli mazeret haline getirip kalkan gibi arkasına geçiyorsunuz. Hep daha kolayını, hep istediginizden taviz vererek tavuk gibi azına razı oldugunuz keşkelerle yaşıyorsunuz.

Ben yıllarımı bu şekilde harcadım. Ve her mazeretim, her engel kusursuzca legitti. Hiçbirşeyi becerememek için herşey yerli yerindeydi. Kancık dostlar, düşmanımın başına gelmesini istemediğim ilişkişer, kürtajlar, abusive aile, sadece gittiğin okul yüzünden sebepsiz, kontrolsüz nefretle yediğim bıçaklar, çok büyük umutlarla başladıgım ilişkilerde karşı tarafın hala çocuk oldugunu farketmek.

Ve en kötüsü. Procrastination. Dünyanın en kötü travması şu küçük piçle kıyaslandığında dostane bir komşu gibi kalır.

Yatağa her kafamı koydugumda, "bu uyku iyi gelecek, yarın herşeyi yapacak moralim ve enerjim olacak. O depresyonu paramparça edeceğim. En yüksek dağa tırmanıp, tanrının suratına yumrugu basacağım."

Yarın asla o enerjim olmadı. Asla işimi layıkıyla yapamadım. Asla gerçekten istediğim arkadaşlar edinmedim.

Her sentimental değerin hayatınızı trollemesine izin vermeyin. Aile baglarını size karsı zincir olarak kullandırmayın. Aşkın, sevgilinizin iyiliğini kendinizden daha fazla düşünmeyin. Öyle hissedin, ama aksiyona döktügünüzde, günün sonunda underdog olmayın. Kendine yetebilen insanlarla olun.

Hayattan başınıza gelmesini umdugunuz herşeyi kendiniz elde edemiyorsanız tam royal bir tavuksunuz ve bu gerçek bunu gögüslemediginiz sürece degismeyecek. Ben yeni yeni gereken herşeyi yapmaya başladım hayatımda. Bundan önce hep yaptıgımı sandım. Hep yanına "bu şartlar altında" tag olarak geldi. Bunu yeni bıraktım ve çok yoruluyorum. O kadar çok yoruluyorum ki. Her akşam yorgunluktan uyuya kalıyorum ve dünyada bundan daha güzel bir his yok. Hep arada yaşadıgım bu hissi sürekliliğe dökmüş olmanın yanısıra, "orada bir engel vardı ve yavaşlatmadı." demek, o winner hissi tatmak 22 yıllık kısa ömrümde hissettiğim en kutsal şey. Katlanamayacagım bir acı yok. Benden alındıgında silkeleyemeyeceğim bir insan yok. Hayatıma istediğim insanları dost olarak sokuyorum, çogu aranızda ve kim olduklarını biliyor onlar. Şartların beni aynı ortama koydugu değil, seçtiğim insanlar. Hepinize teşekkürü borç bilirim, ve aynısı daima size açık.

http://www.youtube.com/watch?v=r7h3MXUHpgI

tl;dr: Stop being a pussy and get your shit together.
Sosyal ağlarda paylaş

Murph var evet, mesela bugün doğumgünüm, arkadaşlarımla 1 hafta öncesinden plan yapmıştık ama annem düşüp bileğini sakatladığı için ev süpürüp, yemek yapacağım.

Küçüklü büyüklü her boktanlık insanlık için, karşına bir abukluk çıktığında aşmaya bakacaksın, ha uğraşıp da aşamıyorsan da canını çok sıkmayacaksın.

http://img.blogcu.com/uploads/muratisler_polyanna.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Abi niye söylenmeye bu kadar takıyorsunuz bende onu anlamıyorum. Olm insan söylenince içinden çıkıyor işte dillendiriyor sıkıntısını daha bi az dert oluyor o sıkıntı. O sıkıntıya katlanmak daha kolay geliyor. Söylenip de hiçbir şey yapmıyorsa sıkıntı sahibi orası ayrı tabi. Bir de hayat çok kötü lan, maksimum senin hayatın diğerlerinden daha iyidir. O kadar yani..
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl sen olma inşallah. Paran mı yok? Çalış. Sevdiğin insanla mı değilsin? İlerle. Kollarını ayaklarını mı çivilediler. Kes.

Sadece yap. Aksiyon.

İşe yaramıyor dediğin o winner hissi zaten işe yaradığı için var. Çünkü shit gets done.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

xunn said:

...düşmanımın başına gelmesini istemediğim ilişkişer, kürtajlar, abusive aile...

Oha ahmet kürtaj mı oldun? Geçmiş olsun, yapabilceğim bişey var mı? :(

cok sıkıntı atlattık beraberce, yemedim icmedim biriktirdim ahmetin kürtaj parasını cıkarttık ama sonucta...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...