Sun_Sword Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: Mirari, 07 Şubat 2003 13:02 tarihinde demiş ki: Ghostbustersi cagarirsiniz cin gelirse hahaa lol ROFL ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: Mirari, 07 Şubat 2003 13:02 tarihinde demiş ki: Ghostbustersi cagarirsiniz cin gelirse , zaten cin diye birsey de yok halusinasyon onlar. Her nedense herkes ayni halusinasyonu goruyor, tabirler ayni. [Bu mesaj Mirari tarafından 07 Şubat 2003 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] ya bu hausinasyon acaba insanın agzının yuzunun yamulmasına falan yol açar mı??? heh cin yokmuş[hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Benim bildiğim, cinler bazen çağırmadan da gelebiliyorlar (yada belki başkasının çağırdığı ve gitmemiş bi tane de olabilir) , lisedeyken bi arkadaşın odasında vardı geceleri sürekli ismini falan söylüyomuş 1 ay felan sürmüştü arkadaş feci tırsmıştı :) bide 2 sene önce unide 1. sınıfta iken yurttan tanımadığım bi eleman banyoya girmiş kitlemiş kapıyı aynaya falan bakarken bi el omzuna dokunup adını söylemişti, pakistanlılar falan sureler yazmış getirmişlerdi :) 1-2 msg da dediği gibi bu tip şeylere inanıp inanmamak herkese göre değişir, ama insanların genelinde olan bir görmeden inanmam eğilimi vardır, ben şahsen yaşadığım (ve çoğunu benim olmasını istediğim) gördüğüm okuduğum yaptığım şeylerden bu şeylerin kesinlikle varolduğu sonucuna vardım. ayrıca bu tip olaylardan korkulmaması sonucuna da vardım. (zamanında az tehdih/hakaret etmemiştim vesselam üst ve alt katları :P ). Sadece, ulaşabildiğiniz bilgileri araştırıp bide üstüne biraz kafa patlatınca bazı kilitler açılıyor, zaten amaç budur, hatta şimdi hatırladım, 5-6 sene önce çevremde dolaşan bi cin (yada her ne ise) grubu olduğuna inanırdım :) sadece gelmelerini istemiştim ve gelmişlerdi, en önemli sonucu bol bol kalem silgi kaybetmem ve gözucu ile yakalanan bazı haraketler olmuştu, 2 sn önce koyduğum kalem kaybolmuş sora başka odadan çıkmıştır kaçdefa . sora bi sebepten kovmuştum gittiler mi bilmiom tabi :). Ayrıca zihin okumaya benzer bir olayı arada bir yapabilmekteyim Zaten ben istemiştim ama bi kanıt zamanında :) neyse iyi geceler, bu saatte korkmasın millet, fazla anlatmıyım. Sadece dedikleri gibi inanmaktan bi zarar gelmio, bide ne istediğinize dikkat edin, bazen oluyo :) .[hline] Cybron2 - Ghoul: "Anyone seen my finger?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 insanlar çoğu zaman gerçekleri değil, görmek istediklerini görürler. insanlar çoğu zaman gerçeklere değil, inanmak istediklerine inanırlar. insanlar çoğu zaman gerçekten korkulacak bir şey olduğundan değil, korkmak istediklerinden korkarlar. ben nedense inanmayan birinin cinlerle karşılaştığını görmedim. hep kuşkuları olanlar ya da inananlar. rastlantı mı? belki... şu sözüme dikkat edin: "kuşkuları olanlar" ne oyunlar dönüyor beyinlerimizde, hiç haberimiz olmadan. mantıklı olmaya çalışsın, akılcılıktan kimseye zarar gelmez. siz kazanırsınız. saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Ya bence şuanda tartıştığımız şeylerin fiziksel bi kanıtını gösteremiyceğimize göre ve kimseninde fikri değişmiyeceğine göre ( tabi konuşmada başarılı ve etkili biri yoksa aramızda) daha fazla tartışmamaıza gerek yok yoksa kavgaya dönüşcek tartışma[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiSaStErPiEcE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Hulean cinden bahsederken elektrik gitti geldi annemin yanina kaccaktim lam skejaoiheaoi yusuf yusuf[hline]a.k.a HellRa!seR Once Again My Fear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: Caranlothwen, 04 Şubat 2003 22:51 tarihinde demiş ki: neden fincan?[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Hile hurda karışmasın diye niye olcak[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: Ardeth, 06 Şubat 2003 03:33 tarihinde demiş ki: hadi size bol cinli geceler ben yatıyorum sütünüzü içmeyi unutmayın yanınızda bi kılıç bulundurun nolur nolmaz[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Al Randımanınıda Da Elaleme Tesbih Harmanla. Alla alla Hay kılıcına ya her mesajında kılıcını okumaktan bıktık tamam kılıcın var ve birini kesmek istiyosun Git Alisamiyene fener formasıyla kılıcınla bi güzel eğlenirsin. Ama daha reklamını yapma şu kılıcın hakkaten bayılcam[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Abi ehe sen geç kalmışın ondan sonra 20 postta daha kılıcımı savurdum :p Abi hepsi bu cin konusunda başladı ya kaç senelik kılıç içimde biriken heves bu konuda doldu taştı :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: KARAMURAT, 05 Şubat 2003 10:30 tarihinde demiş ki: [Illa ki birbirinize hakaret edecekseniz farklı yerlerde edin lütfen, forum bunun için uygun değil / Nefr] [Bu mesaj Nefr tarafından 05 Şubat 2003 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Beni baglamıyor nefr adam beni yalancılıkla suçlarken kimsenin kılı kıpırdamadı bence bir insanı yalancılıkla suçlamakla seviyesizlik ve şerefsizlikle suçlamak arasında fark yok bu haddini bilmezliktir ve bu adam tam bu tabire uymakta[hline]Thief of pepelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Kusura bakma ama aralarında biraz fark var, bu bölüme mesaj attığın sürece de en az benim kadar seni de "bağlaması" gerekiyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 kamptan yeni geldigim icin yen okuyorum konuyu. bu mesaj bu konu basligi altinda atacagim ilk ve son mesaj olacak. zaten konusulanlar insanlarin algilama sinirlari ile ilgili tuyolari veriyor , bunu zorlamanin anlami yok. kimse kusra bakmasin , bu konuya atilicak cevap budur : zuhahahahahah[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 bu ruh çağırma olaylarına felan inanmıyorum. ama arkadaş var diyor. deniycez bir bakalım. zaten mazoziştim, gerçekten kötü olaylar oluyorsa felan eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 geri göndermeyi bilmiyosanız hiç bulaşmayın. başınızda kalır gitmez delirirsiniz. bi de ruh gelmez cin gelir bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 evet geri göndermeyi bilmiyosanız çağırmayın. biz bi tane çağırdık muzafferle bi türlü gönderemiyoz geri. dimi lan muzaffer? muzaffer: evet abi resmini de çektim bak acaip bişi [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 bizim evde de var 2-3 cin akşamları yiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 iiçinizde wudu'ya inanan varsa adalet babanın bir büyüsünü yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 12. sayfaya cin girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 12. sayfa cini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Cin'in işi gücü yok sizi eğlendirmeye mi gelecek? O kadar karaktersiz mi ki her çağırana gidiyo bu cinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 O açıdan haklısınız tabii.Yani şimdi birisi çıksa kenardan seslense "Shadowfury gel" tamam neyse gittik diyelim "fincana 3 kere vur" hrr bunun için mi çağırdın lan... neyse vuruyoruz diyelim "git şimdi" hrrrr neyse dönüyoruz, pat başkası "Shadowfury gel" belki önemli bişeydir gidiyim bari... "fincana 3 kere vur bi de harf dizdik şunlardan bize mesaj ver" hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... neyse yine vuruyoruz diyelim bi de bişeyler yazdık "git şimdi" hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yine döndük, pat yine başkası "Shadowfury gel" lan yinemi... "fincana 3 kere vur...bi de tabağı kaldır" Hmm şöyle bi empati yapınca olay cidden gıcık bişeymiş gibi görünüyo... Hayır bi de 2 adımlık mesafe değil yani boyutu filan vardır bunların yok astral alemmiş 5. boyutmuş filan işin gücün yoksa taaa ordan gel.Niye? 2-3 tane tip fincana tıklattırıcak, etraflarına topladıkları kızları gericekler diye... Cinlerin kafayı yiyip adam çarpmasına şaşmamak lazım ;D Ben olsam ben de çarpardım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Lan bende hep secılmıs adam falan olmayı ıstemısımdır..Aslında bır cın ısmımı solese fena olmaz Sole hayri pıtırdakı catal agız şivesiyle soylerse birde müthiş olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 oha 12. sayfayi kizdirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ne hoduk adammissin be foxx lol abov son mesaj 2007 gorunce kasim falan sandim haybeye cikardik ortaya konuyu ( senin yuzunden hayvan herif arcane ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 o fincanla yazı yazıyormuş olayını bizde yaptık 6 kişi.Hiç bişey olmadı ya,ben ittire ittire yazdım hehe.1 kızda aaaüüeee diye titredi falan,çok eğlenmiştim. Hikayeleride meşhurdur nedense,bu cin çağırma muhabbetleri açıldımı herkesin ailesinden veya kendinden %100 anlatıcak bir olayı vardır. %100 ya,başlar işte bi gün anneannem.. öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar