Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

souldarkorn said:

Madem bu kadar kapsamlı girdiler olaya.Şu Bülent Uygun'un çalıştırdığı takımlara yaptırdığı bütün transferler en ince ayrıntısına kadar incelenmeli.Dolaylı yoldan kendine çıkar sağladığı konusunda şüphelerim var.

incelendi sezon başında 9 hafta adam stada giremedi
Sosyal ağlarda paylaş

tafircan said:

diger takimlarin ne ceza alacagi konusunda TFF hukukculari gece gunduz calisiyorlar

ancak kulagima gelene gore

taraftar destegi olmayan
Eskisehirspor ve Sivasspor BANK asyaya eksi puanla baslayacak

&

taraftar destegi olan FB
lig sampiyonlugu elinden alinacak ve Avrupa musabakalarindan men edilecek

eskişehirspor'un taraftar desteği yok mu ? sadfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

souldarkorn said:

Madem bu kadar kapsamlı girdiler olaya.Şu Bülent Uygun'un çalıştırdığı takımlara yaptırdığı bütün transferler en ince ayrıntısına kadar incelenmeli.Dolaylı yoldan kendine çıkar sağladığı konusunda şüphelerim var.

incelendi sezon başında 9 hafta adam stada giremedi

Ne kadar büyük caydırıcı bir ceza :)
Sosyal ağlarda paylaş

O değil de, Aziz Yıldırım başkanlıktan olur da, Fenerbahçe şöyle sempatik bir başkan seçerse yerine. Böyle dostluk mesajları veren falan (hükümet falan inanmıyorum ben ona, sonuçta kongre seçiyo başkanı; kongreye de karışabileceğini sanmam ben) ne güzel olur lan. Fener'i yine severiz biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

oradaki taraftar destegi, goreceli bir rakam.

3 buyuklere oranla yok, onu da gectim hicbir Eskisehirli, kulupteki kisisel nedenlerden oturu takiminin birilerinin sampiyon olmasi icin peskes cekilmesini kabul edemez.

Burda olmasi gereken, cezayi sahislarin almasidir, kendini bilmez, hukuk tanimaz birkac insanin yaptigi hatalar, milyonlarca taraftarin gonlunde taht kurmus kulupleri yaninda goturmemelidir.
Sosyal ağlarda paylaş

iksmen said:

-Deno- said:

fener dusurulecekse ucuncu lige falan dusurulsun, en azindan bir ust lige cikma umudu olur DA DAS DAS DA DAS

tipiq gsli bu sene küme düşmeye ramak kalan Fbdi sanki :)

Evet 20 puan farkla ligi 8. bitirerek çok yaklaştık küme düşmeye.Kötü bir sezon geçirmekle ikisi arasında büyük fark var.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

http://i.imgur.com/ZXNc9.jpg

güncel niye böyle ?

her mesaj sizin görmediğiniz şekilde konu başlığıyla beraber kaydediliyor, cava sadece ilk mesajdaki konu başlığını değiştirdiği için topic ismi değişti. Ama diğer mesajlar (konu başlığı değişene kadar atılmış olanlar) eski konu başlığıoyla kaldı. Haliyle o mesajlardan birine alıntı yapılırsa Re: de ona referans alıp yine eski konu başlığını yazıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...