Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkasokak said:

Luganoya gelicem de kombineli taraftar olarak Emre'ye yapılan faullerin canlı şahidi olduğum için Emre'nin agresifliğine hiç değinmeye gerek yok.

Lugano..........

Emre Belezoğlu

Türkiye - G. Kore DOSTLUK MAÇI

[video]http://webtv.hurriyet.com.tr/4/13641/0/1/dostluk-kazandi-emre-kaybetti.aspx?feature=oembed" width="459">

En Yakin Örneği Lugano :

Dostluk Maçı Uruguay - Hollanda

>>>
Kanıtlarla konuşuruz.

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Arkasokak said:

anlatayım; Aziz Başkan ile Ali Şen'vari şike, şaibe olayları sona erdi. topa ayağını süren, agresif futbolu hırslı oyun adı altında oynayan çapulcu futbolcuların önü kesildi. kurumsallaşma ön plana çıkarıldı. amatör branşlar gelişti. Aziz Başkan sayesinde ülkede "spor" futbol olmaktan çıktı, kendine geldi.

yahu şike sona erdi diyosun kanıtlar fotoğraflar geziyo

agresif futbolu hırslı oyun altında oynayan çapulcu futbolcular gitti diyosun, emre lugano gibi adamlar bu takımın ilk 11inde çıkıyor.

amatör branşlar gelişti diyosun 5te5 yaptık, diğer branşlar zaten önemsiz diyor tüm taraftar.
Şimdi Emre ve Lugano'ya çapulcu diyorsan bence susman gerekir.Ayrıca resimler var dediğiniz basına yansıyanlarda ne gördünüz şikeye dair bana bi söyleyin beyler.

Ayrıca daha suçu kesin olmayan hüküm giymeyen insanlara suçlu bunlar takımları küme düşecek diyemezsiniz.Herşeyin aksine de Aziz Yıldırım'ın kendinden çok emin olduğu ve bu konuda %100 aklanacağını düşündüğünü ve o şekilde refleks verdiği de söyleniyor.

Bir de şu Aziz Yıldırım şike yapıyorsa bu işi bilmiyor be abi 2 kere son maçta şampiyonluk kaybet 30 sene Tr kupasını alama bu sene Yeni Malatya gibi takıma elen nasıl iş anlamadım?
Mesaj tarihi:
LucifeL said:

Bir de şu Aziz Yıldırım şike yapıyorsa bu işi bilmiyor be abi 2 kere son maçta şampiyonluk kaybet 30 sene Tr kupasını alama bu sene Yeni Malatya gibi takıma elen nasıl iş anlamadım?

İlki küme riski olan Denizliydi, diğeri hasımı Trabzon. :p
Mesaj tarihi:
Aziz Başkan'ın şike yapmaya zaten ihtiyacı yok. ligin en büyük şikesi maç seçen, Fenerbahçe'ye karşı ölümüne oynayan anadolu kulüpleridir. bursanın trabzonun sivasın beşiktaşın şampiyonluk mücadelesi içersinde bulunmasının tek nedeni o kulüplerin performansıdır.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

LucifeL said:

İlki küme riski olan Denizliydi, diğeri hasımı Trabzon. :p

Bak fezleke de diyor ki Buca maçını devre arası bağlamış ya maç 18 dakika durmuş normal sürenin bitmesine 15 dakika kalmış ve Denizli zaten kümede kalmış istese demek ki onu da bağlarmış derim bende ;)
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:

Aziz Başkan'ın şike yapmaya zaten ihtiyacı yok. ligin en büyük şikesi maç seçen, Fenerbahçe'ye karşı ölümüne oynayan anadolu kulüpleridir. bursanın trabzonun sivasın beşiktaşın şampiyonluk mücadelesi içersinde bulunmasının tek nedeni o kulüplerin performansıdır.

Zuahahahah
Mesaj tarihi:
said:
anlatayım; Aziz Başkan ile Ali Şen'vari şike, şaibe olayları sona erdi. topa ayağını süren, agresif futbolu hırslı oyun adı altında oynayan çapulcu futbolcuların önü kesildi. kurumsallaşma ön plana çıkarıldı. amatör branşlar gelişti. Aziz Başkan sayesinde ülkede "spor" futbol olmaktan çıktı, kendine geldi.

ya arkasokak , şaibe kesildi diyorsun adam 2 gündür gözaltında resimler telefon kayıtları ortada, kurumsallasma tesisleşme vb şeyler aziz yıldırım olmadan da olabilecek bir şeydi adammı yok feneri yönetecek, aziz yıldırımdan öncede fener şampiyon oluyordu o zamanda en zengin kuluptu neden benim gibi bir çok insan o fenerden nefret etmiyordu da şimdi ediyor!

aziz yıldırım türk futboluna ne vermiş, kin ve nefretden başka, asarım keserim tavırları , aşağılayacı konuşmalar, ben yaparım olur havaları, geçtim bu son olayları hiç bir takım temiz değil , ama şu aziz yıldırım manyaklığından kurtulun artık fenerbahçe aziz yıldırım olmadan öncede fenerbahçeydi o zamanda büyük takımdı ama en önemlisi saygı duyulan bir takımdı şimdi gelinen durum aziz yıldırımın önlenemez egosunun sonucudur.
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:

hahahaha komik oluyorsunuz bazen be.
Mesaj tarihi:
denizli maçında maç başlayana kadar denizli nin düşüp düşmeyeceği belli değildi.baktılar fener dökülüyor bi tarih yazalım bari demişlerdir :P
Mesaj tarihi:
LucifeL said:

Aziz Yıldırım'ın kendinden çok emin olduğu ve bu konuda %100 aklanacağını düşündüğünü ve o şekilde refleks verdiği de söyleniyor.

Hastaneye girip cikmasi anlamina mi geliyor?

refleks vermek nece ayrica?

refleks vermek...

harikasin.
Mesaj tarihi:
Fener o Denizli maçı baya kötüydü. Biz Kayseriye erkenden atınca o maça geçmiştim. Keçeli golü atana kadar da Fb sahada emekliyordu resmen, golü yedikten sonra başladılar doldur boşalta da 2. yi atamadıydılar.

Bir de konfeti diyorsunuz da, o konfeti yüzünden o maç 15+ dakika uzadı ve bu sürecte Denizli`nin kumede kaldigi garantilendi diger maclar bitince. Bu + dakikalarda Denizli gol 1-2 maglup olsaydi o konfetileri de Aziz attirmis olurdu?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...