BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Üni kimliğini kiralasana bana, dışarıdan üyelik bi tarafına giriyor adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Nomak said: Beyler ben uzun zamandır Futbola küsüm sanırsam 4 yada 5 yıl diyelim zaten yurt dışındayım.Ligin tadı tuzu ve sistemsiz diye izlemiyordum maçları ama bazen derbyleri izlerdim neyse. türkiyede değilim izleyemiyorum haber kanallarını , son durum nedir.Gerçek mi bu şike işi yoksa doldurmaca mı Sabah mehmet yıldız gibi bir oyuncunun ve bir kaç kişinin kelepçelenip adliyeye götürülmüş olması kadar gerçek Veya aziz yıldırım hop ayılıp hop bayılması kadar gerçek Veya resimler, söz edilen daha ortaya çıkmayan ses kayıtları, videolar, vs vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor 13.30 dan baslayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor Tam saat 13.31 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ntvspor muhabiri değilmiş habertürk'müş de avukat mal olmuş cidden ortamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 avukati da tam aziz yildrm sıtayla .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ahmedinejad said: ntvspor muhabiri değilmiş habertürk'müş de avukat mal olmuş cidden ortamda. Yok yok, tam arkadaki. Elinde NTV mikrofonu var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ahmedinejad said: ntvspor muhabiri değilmiş habertürk'müş de avukat mal olmuş cidden ortamda. canlı yayını mahvettiniz diyen ntv spikeri ya adam haklı ama verdiği tepkide asdfasdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 sosyal medyada halk kahramani olur smdi o muhabir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fenerbahçe'ye korkunç fatura! Fenerbahçe prestijin yanı sıra yayından 28.4 milyon, başarı puanından 21 milyon, 1.’likten 15 milyon TL kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya. Ayrıca Devler Ligi’ne katılamazsa en az 15 milyon uçacak. Bank Asya’da sınır 3 olduğu için 8 yabancı da yollanacak. öfff felaket resmen, yabancı sınırıda fenaymış, yok ya bence düşürmezler muhtemelen en kötü şampiyonluk alınır - puandan başlar seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bu muhabir geçinen dangolozlar kim ya kalkıp adama laf atıyorlar falan ne laubaliliktir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 DarKRideR said: ahmedinejad said: ntvspor muhabiri değilmiş habertürk'müş de avukat mal olmuş cidden ortamda. canlı yayını mahvettiniz diyen ntv spikeri ya self owned olmuş o armut da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Abi nasıl düşürmezler? En iyi ihtimal yalnızca düşürmeleri. Yasa açık, küme düşmeden sonra puan silme geliyor. Sadece puan silme gibi bir ceza yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ahmedinejad said: ntvspor muhabiri değilmiş habertürk'müş de avukat mal olmuş cidden ortamda. yok, iş habertürkle başlıyo da arkada ntvspor muhabiri dağıtıyo sonra esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 en son birisi " ben bukadar kötü avukat görmedim " dedi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 peki olayın özüne dönersek avukatin dediklerinden bişey anlayan varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi 13.31den sonrasi daha vahim ersan 6 ay daha yokmus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ntvspor iste o.. yayini mahvettinz diyor,sonra ben bu kadar kötu avukat görmedim diye cekip gidio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Llama said: peki olayın özüne dönersek avukatin dediklerinden bişey anlayan varmi ben aziz yildirima temas etmiyorum dedi :D orda kaldm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 avukat ile nihat doğan ın sesini benzeten oldumu başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 olaylar bitip aklanınca Aziz Başkan estirecektir. Fenerbahçe Cumhuriyeti özünden bir şey kaybetmeyecektir. yaşanan büyük çaplı maddi kaybın sorumluluğu kimdedir? siyasi güç gösterileri nelere maloluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ah be güzelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 şu olaylardan hiç birşey çıkmaz ise sıçayım böyle lige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 beyin aldirma kaça maloluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 eğer öyle birşey olursa, tazminat davası ile o paradan daha fazlasını bile alabilir Fenerbahçe. Ankaraspor örneğinde olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar