Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

abi bu İbrahim Akın'ın hocayla muhabbeti efsaneymiş ya hahaha. şimdi okudum.

said:
‘Dolar değil Euro olsun’ dedi

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu İbrahim Akın, polisin tespitlerine göre, kendisine teklif edilen şike parasıyla ilgili bir din görevlisini arayarak görüş sordu. Bu görüşme polisin mahkeme kararıyla yaptığı telefon dinleme tutanaklarına yansıdı. İbrahim Akın akıl danıştığı kişiye, “Hocam bir şey sormam lazım. Şimdi hafta sonu Fener’le maçımız var ya, demişler ki İbo gol atmasın; 100 bin dolar para verelim...” diyerek şike yapıp para almasının sakıncalı olup olmadığını sordu. Görüşme yaptığı kişinin sakınca olmadığını söylemesi üzerine İbrahim Akın’ın, Yusuf Turanlı’yı arayarak teklifi kabul ettiğini ancak 100 bin dolar değil 100 bin Euro’dan aşağı kabul etmeyeceğini söylediği belirlendi. Aziz Yıldırım ve diğer şahısların Ahmet Çelebi’ye İbrahim Akın ile görüşülmesi ve şike karşılığında para teklif edilmesi yönünde talimat verdikleri, Ahmet Çelebi’nin Yusuf Turanlı aracılığı ile bu teklifin İbrahim Akın’a iletildiği ve şike konusunda mutabakat sağlandığı polis fezlekesine yansıdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Belki de. Neyse ya görücez artık yarın ve Çarşamba, baya uykum geldi artık. Sabaha 125'i geçmeyin nolur, üç beş saat sinemaya gittim 25 sayfa atlamıştı canım çıktı demin :p

bende sinemadan geldim gece ama "oha 30 sayfaya kim bakacak" türevi küfür edip güncelden devam ettim. Sende iyi sabır varmış =)
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

Baggio said:

Belki de. Neyse ya görücez artık yarın ve Çarşamba, baya uykum geldi artık. Sabaha 125'i geçmeyin nolur, üç beş saat sinemaya gittim 25 sayfa atlamıştı canım çıktı demin :p

bende sinemadan geldim gece ama "oha 30 sayfaya kim bakacak" türevi küfür edip güncelden devam ettim. Sende iyi sabır varmış =)

Kazığın gireceği safta olunca her satırı okuyosun abi, acaba kayda değer gelişme var mı diye :p
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Beyler hoca denince yanlış anlaşılma var bence, burda bana daha çok bi bilene yada bi abiye danışmak gibi göründü ordaki "hocam" kullanımı.
Bilmiyorum bana imam aramasından daha mantıklı göründü ;)

Baggio müthişsin :D

bana da saçma geldi ama fetva almış fln diyor başlık =)
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

İbrahim Akın efsaneymiş ya. Hem ekmek yediği yere ihanet edip hem yasayı çiğniyor, bunun günah olduğunu kendisi yorumlayamayıp açıp hocanın birine soruyor, o hoca da nasıl hocaysa "mübah ama dolar günah avro olsun" diyor.

Durduramıyorum kendimi. :D ahahahahaha Baggio süpersin... :D

Ayrıca Aziz Yıldırım'ın neden iki defa hastaneye götürüldüğünü anlayabiliyorum. Ben kendimi öyle resimlerde, konuşmalar içinde görsem oracıkta beyin kanaması geçirirdim herhalde... Abi iddialar beklediğimden de ağır ve fazla çıktı... Daha bir de video var... İbrahim Akın gözaltına alındığında acaba neden Adalı için gözaltı kararı çıkarılmadı diye düşünüyordum. Adalı da büyük adamdır ama Aziz Yıldırım gibi biri alınabiliyorsa, Serdar Adalı haydi haydi alınır yani. Korkmuştum ama İbrahim Akın olayı da Fenerbahçe ile alakalıymış... İmamı da tanık sıfatıyla çağırsınlar. Numaradan bellidir. O da bu şekilde bir vaaz verdiyse imam da taça çıkmış. Diyanet şutlar zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...