Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Fenerde hiçbişi çıkmadı değil mi aramalrda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 zegna inanmis tek basina azizi kurtarip bjk'yi mahkum edicek :D bahsedilen adamin macta oynayip 1de gol atmis olmasi cok manidar olmus tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ben okumadım ne cıktıgını, cıksın gorelim abi :) ayrıca kız cocugu gibi butun sezon zırlayan Trabzonspor yoneticilerinden birisinin tesvik primi vermeye calısması da ayrı bir ekol. zaten bazılarını telegol de konusmuslardı filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Maraton: UEFA'nın, hakkında şike soruşturması bulunduğu için Fenerbahçe'yi kupadan men etmesi ihtimali bulunuyor. adamlar şampiyonlar ligi şampiyonu olucaktı görüyonmu bak http://www.maraton.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=143641 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 kaynak hürriyet yahu,fanatik fenerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 serdar adalı ibrahimi gaza getirmiş resmen sdf herif gol attı köpk gibi de oynadı lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 valla şaka gibi.antep, kayseri gibi güçlü takımlar varken gidip küme düşmekten zor kurtulan sivas'ı, eskişehir'i mi satın almışız.aziz yıldırım çete liderliğinden suçlanıyormuş bir de.madem çeteydi bu adam geçen sene nasıl verdik son maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ts satmamis gecen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 söylenms zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bu senede veriyordu yani çok garip bişi değilki. Son maça bırakınca şampiyonluğu ne olacağı çok riskli iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bi de serdar avusturyaya uçmuş lan, yurt dışına çışık yasağı yok adama, demek ki sallamadılar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Serdal Adalı bunu yaptıysa istifa etmeli ve bir daha kulübün kapısından içeri girmemeli. said: SERDAL Adalı - İbrahim Akın diyaloğu için Beşiktaş Asbaşkanı ile konuşup bilgisine başvurduk. HÜRRİYET: İbrahim ile konuştunuz mu? ADALI: Evet ama vallahi maçtan önce mi, sonra mı konuştum hatırlamıyorum. Ne var bunda anlamadım ki. HÜRRİYET: Transfer teklif etmişsiniz? ADALI: Evet, ettim. Ama sadece onunla değil ki, Göksel Gümüşdağ Başkan ile de konuştum. HÜRRİYET: Ne dedi İbrahim? ADALI: Ben de isterim ağabey, G.Saray da var ama görüşürüz tabii ki dedi. HÜRRİYET: Bu görüşme maç öncesi olduğu için takibe takılmış. ADALI: Allah Allah.. Ne var bunda anlamadım ki. Dedim ya ben başkanı ile de görüştüm. HÜRRİYET: Göksel Bey ne dedi? ADALI: Holosko takasını falan konuştuk. Ağır geliyor bize falan dedi. Buna mı bağlamışlar. Hayret vallahi. İyi ki konuşmuşum adamla. Baksana neredeyse kupayı elimizden alıyordu. Gol attı bize. Deli mi bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 babamin oglu diil serdal adali ama.. simdiye kadar tavri ve uslubu ile hep farkli bir portre cizdi yöneticiler icinde.. ne kabadayilik yapti,ne asarim keserim yapti, hep alçakgönullu konustu.. geçen sene aziz'in yaptıklari karsisinda tepkisni gösterdi gönlumuzu daha da kazandi fln haa yapamaz mi yapabilr tabiki,ama en son beklenen insanlardan biri.. bide gs'li albayrak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 trabzon şike yapmaya çalışmış, becerememiş yazıyordu radikalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bjk deki arama nın temel sebebi bu adamın ofisi olup olmadıgı sorusuydu. yok cevabı alnıo filan.. bu adamın klüple baglantısı baya sınırlı sanırım.. bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 said: Kim ne aldı? İşte iddialar! Futbolda şike operasyonunda iddialar korkunç... SEZER: 'SÖZ' KESİLMİŞ ESKİŞEHİRSPOR'UN yıldızı Sezer Öztürk Trabzonspor maçında kötü oyunuyla eleştirilmişti. Fenerbahçe maçında ise ilk yarı sonunda oyundan çıkmıştı. İddiaya göre Sezer'e o maçta kötü oynaması karşılığında transfer ve para sözü verildi. Sezer, sezon sonu da Fenerbahçe'ye transfer oldu. FENERBAHÇE şampiyonluk maçında deplasmanda Sivasspor'la karşılamış, maçı 4-3 kazanmıştı. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'a Aziz Yıldırım'ın aracıları tarafından 2 milyon dolar verildiği iddia ediliyor. EMENİKE: PARA + TRANSFER GEÇEN sezon Karabükspor'u sırtlayan Emmanuel Emenike, 'sakatım' diyerek Fenerbahçe'ye karşı oynamamıştı. Olay çok konuşuldu, Emenike sezon sonu 9 milyon euroya Fenerbahçe'ye transfer olunca tepkiler arttı. Emenike'ye 'şike karşılığı' transfer sözü verildiği iddia ediliyor. Nijeryalı oyuncunun, Karabük-Fenerbahçe maçı öncesi yüklü miktarda para aldığı da kaydediliyor. MEHMET YILDIZ: Şampiyonluk maçında, Fenerbahçe'ye karşı 'kötü oynaması' karşılığında, Sivaspor'a verilen paradan pay aldığı iddia ediliyor. Sivaspor'un yıldızı sezon sonu da Eskişehirspor'a transfer oldu. KORCAN: 55 BİN EUROLUK ARABA FENERBAHÇE maçında hatalı gol yemekle suçlanan Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay'a 55 bin euro değerinde otomobil alındığı iddialar arasında. BÜLENT-ÜMİT: BAGAJDA 400 BİN YILDIRIM'A yakınlığıyla bilinen Ali Kıratlı'nın, Fenerbahçe-Eskişehirspor maçında, çantayla çekilen fotoğrafı da inceleniyor. Kıratlı'nın Eskişehir-Fener ve Eskişehir-Trabzonspor maçlarından sonra Eskişehirspor hocası Bülent Uygun'la İstanbul'da görüştüğü önü sürülüyor. Uygun ile o dönem forma giyen Ümit Karan'a verilmek üzere, Eskişehir'e bagajda 400 bin TL gönderildiği polis kamerası tarafından kaydedildi. POLİSİ 'ATLATTIK' DERKEN İddialara göre polis göstermelik olarak operasyon düzenledi. Araç, kendini 'trafik polisi' olarak tanıtan sivil ekiplerce durduruldu. Bagajdaki para çantası soruldu. 'Ev aldık, onun parası' yanıtını veren şüpheliler serbest bırakıldı. Para yerine ulaştığında ise nakli yapan kişilerin bazı yöneticileri arayarak 'Polis durdurdu ama atlattık' dediği teknik takibe takıldı. VURAL: 2-0'A PARA SARI-Lacivertlilerin Konyaspor'u 2-0 yendiği maçta, Yeşil-Beyazlıların teknik direktörü olan Yılmaz Vural'a para verildiği öne sürüldü. Ünlü hoca da polis tarafından aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 off yılmaz vural ı da satın almışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi o değilde birçok takım ve kişinin adı geçiyor, bir tane kayserispor'lunun adı geçmiyor şu davada hani bariz bir şekilde göz göre göre maç satıyordu adamlar, alakasız takımlara yenilip, yukarıyı ilgilendiren bazı maçlarda ölümüne top oynamalardan tut, bazı maçlarda çıkan kadrolara kadar buram buram şike kokuyordu. Tek bir kişinin bile adı geçmiyor... ya da ben atladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 benjani said: trabzon şike yapmaya çalışmış, becerememiş yazıyordu radikalde. heralde oynanmış maç için prim görüşmüşlerdir ondan yapamamışlardır HAHHAHA Replik; Himmet ağbey alivespor maçı için sağlam oynasanız olmazmı? Reiz o maç geçen hafta oynandı yav Yapma be kaçırdık he? HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Şu an CNN TÜRK'te Ogün Altıparmak konuşuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Tenekeadam said: bu fake olabilir. silahlı suç örgütü diye bir şey duymadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 silahlı suc orgutu de var dogru o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 mafya işte abi.. silah zoruyla bişeyler yaptrmak bla bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 silahlı suç örgütü kısmı kesin. hala yoktur öyle şey demek ise komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar