Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bobiler iyi coşmuş http://www3.bobiler.org/upload/all/237/fenerbahce_takim_otobusu_cezaevi_23743564190.jpg http://www3.bobiler.org/upload/all/237/sike_tsubasa_23743853387.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ya ya ya şike şike kombamwaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 teorimi de yaziyim bu arada, fenerbahçe yönetiminden vs herkes salınacak. altay/adana/giresun falan onlardan isimler tutuklanır. aziz yıldırım tırsıp istifa edecek. fenerbahçe başkanlığına cemaat tarafından cihan kamer - murat ülker ikisinden biri getirilecek. ben de fenerbahçeliliği bırakacam o noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 şike kanıtlanırsa bölümde 1 sene boyunca fenerin tüm maç topiclerini "Gerçek Kötüler vs ..." diye açtırtırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 futbol moderatörlüğüne adayım fizban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 küme düşmesek bile -10 puanla başlama garanti gibi geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ahanda brütüsler çıktı piyasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Aziz Yıldırım tırsmaz. Para onda,pul onda,içeride kurar düzenini. Bizim memlekette parası olana,gücü olana içeride de bir şey olmaz.Çok örneği var. Fetoculara Fener başkanlığı yok.Olmaz.Olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 fizban said: teorimi de yaziyim bu arada, fenerbahçe yönetiminden vs herkes salınacak. altay/adana/giresun falan onlardan isimler tutuklanır. aziz yıldırım tırsıp istifa edecek. fenerbahçe başkanlığına cemaat tarafından cihan kamer - murat ülker ikisinden biri getirilecek. ben de fenerbahçeliliği bırakacam o noktada.Benim düşüncemde biraz bu yönde ama yönetimin aynı grupta kalacağını düşünüyorum (ceza almazlarsa) ali koç olabilir.. Alternatif olarak murat ülker ismine katılırım ayrıca bir şekilde Saadettin Saranın bişeyler yapıp gelebileceğinide düşünüyorum Saadettin saranın gelmesi durumunda hakan bilal kutlualpli fln bi kadroyla gelir hatta. Ama Mehmet Ali Aydınlar o federasyon başına geçtiğine kendide pişmandır şu an başkanlık banko gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yok lan napıcam bu bölümü.. saygım sonsuz sana. 13 ün y eksenine göre simetriği olsa çekilmez bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Açık açık fetocu birini üç büyüklere kolay kolay getiremezler. O kadar sızamadılar daha. Aziz Yıldırım da eğer kendisinde bir suç bulunmazsa hayatta tırsmaz, tam tersine yıpratmaya çalıştılar iftira attılar çamur attılar ama fenerbahçe en büyük, en tepede, zirvedeyiz der. iyice koltuğa yerleşir. hatta çok agresifleşir hem kulüplere hem federasyona karşı savaş başlatır. Ondan sonra 34 hafta her gün ayrı gürültü kopar bi yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 valla ne generaller çıkamadı cemaat yüzünden dışarı. aziz yıldırım da çıkamazsa, ya daç ıkmak için pazarlık yaparsa şaşırmam. diyorum ya; cemaatten biri fb başkanı olursa ben fenerbahçemspor u falan tutarım. o da kuracağım halı saha takımı olur. hatta pati halı saha maçında her hafta benim takımımın adı fenerbahçemspor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 fenerbahçeyi tutmaktan neden vazgeçiyosun abi. saçma bişi bence. başkana karşı tavır alırsın falanda sonucta fenerbahçe>başkan herturlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 normal üye diyince silklenmiyo genel yönetici diyince ciddiye alınıyo yürü fiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 sabah 7'de gözaltına alınan adam hala sorguya alınmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Sparkcaster said: normal üye diyince silklenmiyo genel yönetici diyince ciddiye alınıyo yürü fizhttp://www.swfcabin.com/swf-files/1302651148.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Abi bütün bu gürültüyü cemaatçiler FBnin başına gelebilmek için başlattıysa, ve daha da kötüsü başarılı olurlarsa vay halimize. Ayrıca onursal başkanlık meselesi doğruysa tatkir ettim Aziz Yıldırım'ı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 iktidarın güç gösterisi gibi. bizim gücümüz herkese yeter narası. Fenerbahçe şike yapıyor deniliyorsa ve kanıtlanırsa, galatasaray da beşiktaş da trabzon da yapıyor demektir. komple lige oynayamayacaklarına göre olay tamamen siyasi. ha bir de Fenerbahçe söz konusuysa kesin doğrudur diye bir yaklaşımda bulunulmasın. yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Kemalettin Göktaş daha yavaş konuş abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 let's kick emek hırsızı fenerbahçe out of football. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Arkasokak... Kanıtın olmadan nasıl suçlarsın bir takımı? Bak Aziz Yıldırım gözaltında. Ben ona istinaden konuşuyorum. Sen? Hava civasın sırf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bu cemaat isi olmaz umarım. hayır tırsmıyor da degilim. federasyon baskanı da bi garip zaten. adamların yerlesmedigi bi futbol kalmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Arkasokak said: iktidarın güç gösterisi gibi. bizim gücümüz herkese yeter narası. Fenerbahçe şike yapıyor deniliyorsa ve kanıtlanırsa, galatasaray da beşiktaş da trabzon da yapıyor demektir. komple lige oynayamayacaklarına göre olay tamamen siyasi. ha bir de Fenerbahçe söz konusuysa kesin doğrudur diye bir yaklaşımda bulunulmasın. yanlış olur. Kafalar çok başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Baaankasya birincilig birincilig bankasya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Estel_Anorien said: let's kick emek hırsızı fenerbahçe out of football. dasdadafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar