mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 trabzon antep maçınıda incelemişler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 hayır hep fener karşıtı bu operasyon, pis polis gsli polis hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 incelemisler, aziz'in antep'e yaptıgı tesvik teklifini antep reddetmis. suclu fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 toggie said: df said: Operasyonun bitmesine 10 dakika kala Semih Şentürk'ün de gözaltına alınacağı söyleniyor. =) hahaha su baslıktaki zaytung stayla esprilerin en iyisi buydu. aynısını 10 sayfa önce ben yaptım ülen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 kacırmısım yahu. 10 sayfa once dakikada 23453 mesaj geliyordu baslıga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Senin yaptıklarının birçoğu ortalama komikliğin altında kaldığından bir kısmı ignore edilmiş olabilir Rew ya, ben de görmemişim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Rewendor said: toggie said: df said: Operasyonun bitmesine 10 dakika kala Semih Şentürk'ün de gözaltına alınacağı söyleniyor. =) hahaha su baslıktaki zaytung stayla esprilerin en iyisi buydu. aynısını 10 sayfa önce ben yaptım ülen! ilgi çekme çabası nasılsa kimse bakmıyıcak BANLAYIN FUTBOLDAN NASILSA LİG BAŞLAMASINA VAR DAHA jk :((:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Rewendor said: Aziz Yıldırım tünel kazma çalışmaları için Bilica'nın gözaltına alınmasını bekliyor. Öte yandan Semih Şentürk'ün de soruşturmanın son 15 dk'sında gözaltına alınması bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 şimdi yazdı bence kesin eski mesajını da editlemiştir mod sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 İşte ilk cümleyi okumak baya heves kırıcı, geri kalanının komik olabileceğini düşünmeyip geçersin postu, ondan kaynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 150 kişilik bir liste var dediler tvde. operasyon tek günle sınırlı kalmıcak deniliyor. yurt dışında olan bazı isimlere de türkiyeye acil gelmesi söylenmiş. zaten eğer kesin kanıt çıkarsa 1-2 isim hakkında onlar da satar başkalarını, iş daha da büyür. ama kişisel görüşüm pek ciddi kanıtlar bulamıcaklar. isimler büyük olunca olay da büyüyor dolayısı ile. şuan kesinleşen bir suç yok daha dimi? takip etmiyorum bir kaç saattir haberleri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 küme düşürme olayları komik bir fantazi.bu ülkede üç büyükler 20 kanalda canlı yayında şike anlaşması yapılsa küme düşürülmez. bu şike soruşturmalarından birşey çıkmaz. aziz yıldırımın bileti kesildi en önemli olay bu. ama yine 2-3 gün bekleyelim net tahminler için. bu operasyon tayyip erdoğan'ın onayı olmadan gerçekleşemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Trabzon , Beşiktaş , Sivas'ında klüp binaları aranmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Ha bu muydu. Ben Bilica'yı gorunce devamını okumamıstım ondan kacırmısım sdgsg. Rewendor said: Rewendor said: Aziz Yıldırım tünel kazma çalışmaları için Bilica'nın gözaltına alınmasını bekliyor. Öte yandan Semih Şentürk'ün de soruşturmanın son 15 dk'sında gözaltına alınması bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Baggio said: İşte ilk cümleyi okumak baya heves kırıcı, geri kalanının komik olabileceğini düşünmeyip geçersin postu, ondan kaynamış. toggie said: Ha bu muydu. Ben Bilica'yı gorunce devamını okumamıstım ondan kacırmısım sdgsg. İŞTE TARAFSIZ GAZETECİLİK, BİZ DEMİŞTİK! (bkz. senin adamın gol diyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Fener 2 lige düşse komik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 barbu said: 150 kişilik bir liste var dediler tvde. operasyon tek günle sınırlı kalmıcak deniliyor. yurt dışında olan bazı isimlere de türkiyeye acil gelmesi söylenmiş. zaten eğer kesin kanıt çıkarsa 1-2 isim hakkında onlar da satar başkalarını, iş daha da büyür. ama kişisel görüşüm pek ciddi kanıtlar bulamıcaklar. isimler büyük olunca olay da büyüyor dolayısı ile. şuan kesinleşen bir suç yok daha dimi? takip etmiyorum bir kaç saattir haberleri de.Ya yok kanıtlanmış bişey. Aziz Yıldırım falanda çok rahattı yani açıklamalar flnda çok rahat bişey olmicak zaten trabzon milletvekillerinin bastırması sonucu meydana geliyo. ben pek bi sorun çıkacağını düşünmüyorum. Eğer araştırma sonucu bişey çıkarsa çok net söyliyim hani küme düşürülme şu bu olursa şampiyon bursa olacaktır. Trabzonda sağ kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 da ayrı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 cnntürkte söylenenler doğruysa,opera gerçekleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 abi herkes cnntürk diyor, ne dedi bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 opera ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 kurabiye fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Red said: opera ne Tinerci anthem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 acıbademli seyfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar