Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

toggie said:

df said:

Operasyonun bitmesine 10 dakika kala Semih Şentürk'ün de gözaltına alınacağı söyleniyor. =)

hahaha su baslıktaki zaytung stayla esprilerin en iyisi buydu.

aynısını 10 sayfa önce ben yaptım ülen!

ilgi çekme çabası
nasılsa kimse bakmıyıcak

BANLAYIN FUTBOLDAN NASILSA LİG BAŞLAMASINA VAR DAHA

jk :((:(:(
Sosyal ağlarda paylaş

150 kişilik bir liste var dediler tvde. operasyon tek günle sınırlı kalmıcak deniliyor. yurt dışında olan bazı isimlere de türkiyeye acil gelmesi söylenmiş.

zaten eğer kesin kanıt çıkarsa 1-2 isim hakkında onlar da satar başkalarını, iş daha da büyür.

ama kişisel görüşüm pek ciddi kanıtlar bulamıcaklar. isimler büyük olunca olay da büyüyor dolayısı ile.

şuan kesinleşen bir suç yok daha dimi? takip etmiyorum bir kaç saattir haberleri de.
Sosyal ağlarda paylaş

küme düşürme olayları komik bir fantazi.bu ülkede üç büyükler 20 kanalda canlı yayında şike anlaşması yapılsa küme düşürülmez. bu şike soruşturmalarından birşey çıkmaz. aziz yıldırımın bileti kesildi en önemli olay bu.
ama yine 2-3 gün bekleyelim net tahminler için.

bu operasyon tayyip erdoğan'ın onayı olmadan gerçekleşemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bu muydu. Ben Bilica'yı gorunce devamını okumamıstım ondan kacırmısım sdgsg.

Rewendor said:

Rewendor said:

Aziz Yıldırım tünel kazma çalışmaları için Bilica'nın gözaltına alınmasını bekliyor. Öte yandan Semih Şentürk'ün de soruşturmanın son 15 dk'sında gözaltına alınması bekleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

150 kişilik bir liste var dediler tvde. operasyon tek günle sınırlı kalmıcak deniliyor. yurt dışında olan bazı isimlere de türkiyeye acil gelmesi söylenmiş.

zaten eğer kesin kanıt çıkarsa 1-2 isim hakkında onlar da satar başkalarını, iş daha da büyür.

ama kişisel görüşüm pek ciddi kanıtlar bulamıcaklar. isimler büyük olunca olay da büyüyor dolayısı ile.

şuan kesinleşen bir suç yok daha dimi? takip etmiyorum bir kaç saattir haberleri de.
Ya yok kanıtlanmış bişey. Aziz Yıldırım falanda çok rahattı yani açıklamalar flnda çok rahat bişey olmicak zaten trabzon milletvekillerinin bastırması sonucu meydana geliyo. ben pek bi sorun çıkacağını düşünmüyorum. Eğer araştırma sonucu bişey çıkarsa çok net söyliyim hani küme düşürülme şu bu olursa şampiyon bursa olacaktır. Trabzonda sağ kalmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...