nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 adamınbiri said: aktiftablet said: adamınbiri said: trabzon ne olcak trabzon şike yapamadılar diye serbest mi kalıcaklar Haha, git gide daha komik hal alıyor fener ve fenerlilerin durumu polisin elinde kanıt varmış trabzon aynı maçlara teşfik primi yapmaya kalkmış parayı bulamamış diyolar suç sayılmıyo mu bu? sayılıyo abi rhat ol, onun kanıtı varsa onlar da düşer. Ağlamayın hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi tutuklamanin kriterleri var delileri karartma ihtimali sabit bir ikematgah olmamasi daha once sabika gecmisi olmasi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 benim derdim trabzonla başka hiç bi takımla değil öyle bişey varsa ağlarım trabzonda düşücek ülen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 trabzon küme düşerse savcıya suikast yapar lazın biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 http://images.starcraftmazter.net/4chan/for_forums/f5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Red said: trabzon küme düşerse savcıya suikast yapar lazın biri bu ülkede savcı öldürcek maça kimsede yok. o kadar da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 DA2019 said: Myshkin said: nileppezdel said: ... ... Ben önceki sayfalarda disiplin talimatını koymuştum. İlla baskan yapacak ya da idareci yapacak diye bir kural yok ucu açık bırakılmış yönetmelikte, bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 adamınbiri said: aktiftablet said: adamınbiri said: trabzon ne olcak trabzon şike yapamadılar diye serbest mi kalıcaklar Haha, git gide daha komik hal alıyor fener ve fenerlilerin durumu polisin elinde kanıt varmış trabzon aynı maçlara teşfik primi yapmaya kalkmış parayı bulamamış diyolar suç sayılmıyo mu bu? Şikeye girişimde bulunmakta suç. Girişimde bulunduğu tespit edilen varsa illaki cezasını çeker. Ama sonucu şikeyle değiştirilen bir maç olmadığı için takımla ilgili bir karara varılması zor. Bu söylediklerim de ufak bir mantık çalışmasıyla elde edilebilecek bir sonuç değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 fener - ts - eses yine yetmiyo 1 takım daha düşürmeleri lazım. beşiktaşı da düşürsünler uefaya gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 e sivas düşecek zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Rewendor said: fener - ts - eses yine yetmiyo 1 takım daha düşürmeleri lazım. beşiktaşı da düşürsünler uefaya gidelim. beklentiye bak : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 adamınbiri said: benim derdim trabzonla başka hiç bi takımla değil öyle bişey varsa ağlarım trabzonda düşücek ülen! Trabzonun düşmesi sorun değil bro. Bu ülkede her alanda zaten masumların anası ağlıyor. Önemli olan büyük pisliklerin temizlenmesi. Yeterki fener düşsün, bir kaç yiğidi feda eder bu topraklar !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 o olmaz, sivasın zaten önündeyiz. ilk 7denbirinin düşmesi lazım ki 4.lüğe çıkalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Rewendor said: fener - ts - eses yine yetmiyo 1 takım daha düşürmeleri lazım. beşiktaşı da düşürsünler uefaya gidelim. Bence cimbomu düşürsünler. Zaten düşecektiniz az daha. :? Su lafı da ettirdin ya bana rewendor, alacağın olsun. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 fb düşüyorsa cimbom da düşsün, yüzyıllık derbi devam etsin. gsli kardeşlerimizden anlayış bekliyoruz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bjk düşse yerine ibb gider , problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ayrıca tutuksuz yargılanacak olsalar da üzülmeyin, denildiği gibi acil bi gereklilik yoksa tutuklamazlar zaten, ama hala aynı derecede sanık konumunda olacaklar ve şike de gerçek olabilir pek tabii. Birkaç güne açıklanacak gibi kanıtlar falan, düşürülme olur mu olmaz mı görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 o değilde gs niye transfer yapmıyor lan fenerin düşmesini mi bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 aktiftablet said: Bjk düşse yerine ibb gider , problem? yok, bjk zaten lig durumuyla uefaya gidemiyo, haliyle zaten kupa sayesinde uefaya gittiği için düşüp düşmemesi bişi değiştirmiyo. o yüzden kupğa finalisti değil ligde alt sıradan takım gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bu arada şaka maka ben türkiyede ilk defa adaletin işlediğini gördüm şu olayla. durmak yok yola devam. (cok samimi söyledim bunu bu sefer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Futbol Disiplin Talimatı'nın ''Müsabaka Sonucunu Etkileme'' başlığında yer alan 55. maddesi (1) Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya buna teşebbüs etmek yasaktır. Bir futbolcuya veya kulübe teşvik primi verilmesi de bu kapsamdadır. (2) Bu hükmü ihlal eden kişiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler ise küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İhlalin ağırlığına göre küme düşürme cezasına ek olarak puan indirme cezası da verilebilir. (3) İhlalde sorumluluğu bulunan kişi veya kulüplere ayrıca para cezası verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Trabzon diyorsunuz da öyle bir durum varsa neden trabzonspordan kimseyi gözaltına almadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Sonra alırlar acelesi yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 demirörenin de ifadesi alınıyo dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Alınsın, bizimkiler de bir bok yedilerse direk acımadan düşürsünler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar