FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 benjani said: futbol takip etmeyen, maç özetlerini bile izlemeyen adamlar 1-2 video görüp sallamaya başlıyor hemen.hepiniz no-lifer sınız benim lan bu 2 sezondur falan. ama sallamıyorum, okuyorum sadece ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Ben yargıya güveniyorum. (evet hala. zorundayım çünkü. hapimizin eli kolu bağlı bu konuda...) Şimdi savcı karşısına mı çıkacaklar? O da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Ya o değilde, İtalyada Juventus,Milana neler yaptılar şike yüzünden.Bizde üç büyüklere gıg de ' Biz türk tarihinin bırı bırı bırı '. Varsa nane şutlanacan arkadaş.Bıracakan o ayakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 cnn türk'te 20 maç inceleniyor diyordu. 16'sını biz almış alsak kalan 4'ü nedir ? milan'a hiçbirşey yapmadılar, başbakan berlusconi olduğu için. -10 puanla mı ne başladı küme düşmesi gerekirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=kanalturk&seekTime=03-07-2011%2015:24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 fizban said: cnn türk'te 20 maç inceleniyor diyordu. 16'sını biz almış alsak kalan 4'ü nedir ? milan'a hiçbirşey yapmadılar, başbakan berlusconi olduğu için. -10 puanla mı ne başladı küme düşmesi gerekirken.Altay Adana maçı flnda işlem görüyor zaten 14 nisandan sonraki herhangi bir maçı yasa gereği gündeme almaları yasak.. Alsalarda bu yasa dahilinde yargılayamazlar. Fenerbahçenin işlem gören tek maçı Sivasspor - Fenerbahçe ve Eskişehir - Trabzonspor maçındaki gelişmeler yani eğer 20 maç araştırılıyorsa 2 si fenerbahçenin dahil olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Ya Masq, bir de olay ciddi çıkar da çok kelle giderse, artık kimse tutamaz Serhat Ulueren ve tayfasını... :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 fizban said: cnn türk'te 20 maç inceleniyor diyordu. 16'sını biz almış alsak kalan 4'ü nedir ? Neden 16? Normalde Bursa ile berabere bile kalamayacak kadar kötü bir takımız, çok şüphe çekmesin diye 1 puan satın almışız orda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Fenerbahçe küme düşerse; 2.Trabzon şampiyon olur.Herkes bir sıra atlar 3.bursa şampiyonlar ligine gider.4.antep ve 5.beşiktaş uefaya gitmeye hak kazandığı için; Beşiktaşla türkiye kupası finali oynayan İstanbulbüyükşehir belediye de uefaya gider. ahzuahahahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yalnız göz altına alınan futbolcuların para alırken görüntüleri varmış, öyleyse gg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ğğğğğğğğğğ baağnkasya 1. lig 1.lig bankasya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 17 de 16 ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Emenike sınır dışı edilir, Sezer müebbet yer, Aziz idam edilir. Ama Fener'i küme düşürmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Peki 17 de 16'ysa, 20 de 19 mudur? Bu defa "-de" birleşik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 25 a-sayfa ne tartıştınız ya? Kim trolledi de uzadı bu kadar? Yoksa "en byk biziz ondan sevmiyosunuz, yoksa melekler takımıyız" falan mı dediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Onu ben de anlamadım, sabah yapılan gözaltının haberi daha öğlen 10 sayfaya varmıştı, maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 cemil turanı da almışlar içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Operasyonun bitmesine 10 dakika kala Semih Şentürk'ün de gözaltına alınacağı söyleniyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 40 kişiyi almışlar maşallah =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 evet abi ben de çok şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Ahahaha Hakan Can kanal 24'te ağladı ağlayacak resmen :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 aziz yıldırımın suratı baya sıkıntılıydı ama bişiler patlıcak bellli dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 df said: Operasyonun bitmesine 10 dakika kala Semih Şentürk'ün de gözaltına alınacağı söyleniyor. =) hahaha su baslıktaki zaytung stayla esprilerin en iyisi buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 aziz yıldırıma kolay kolay kimse dokunamaz.. salarlar akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Berlusconi'nin takımı bile ceza yedi, Aziz kim? Türk hukuk sistemi kim bir de İtalyan hukuk sistemi yanında o da var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar