Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Zaten muhtemelen mevzu Trabzonun açtığı dava sonucu oluyor sanırım.

Ayrıca Teşvik ve benzeri bişeyden dolayı Trabzonun bu kuyruk acısına değinicemde..

Ya bu kulubun başkanı değilmi sadri şener ? türkiyenin 4 te 3 ü şampiyonluğumuzu istiyor diyen

Peki.. Trabzonspor - Eskişehirspor maçı inceleniyorda.

Trabzonspor - Gaziantep
Bucaspor - Trabzonspor
Karabükspor - Trabzonspor

neden incelenmiyor bunada anlam verebilmiş değilim. Burdan bi ceza muhtemelen çıkmayacak ama . Hadi çıktı diyelim Trabzonsporunda bu ligde kalabileceğini düşünmüyorum. Hani olası cezalar durumunda muhtemel şampiyon Bursaspor olacaktır
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

CNN TURK.- Aziz Yıldırım avukatına, Erdoğan'ın kendisine telefon açıp kulübe onursal başkan olmak istediğini, bunu kabul etmediği için dolaylı tehditler aldığını iletti.

Buna sığınıyor mu diye düşündüm ama aslı var ise ayrı yok ise ayrı küfürler...
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Zaten muhtemelen mevzu Trabzonun açtığı dava sonucu oluyor sanırım.

Ayrıca Teşvik ve benzeri bişeyden dolayı Trabzonun bu kuyruk acısına değinicemde..

Ya bu kulubun başkanı değilmi sadri şener ? türkiyenin 4 te 3 ü şampiyonluğumuzu istiyor diyen

Peki.. Trabzonspor - Eskişehirspor maçı inceleniyorda.

Trabzonspor - Gaziantep
Bucaspor - Trabzonspor
Karabükspor - Trabzonspor

neden incelenmiyor bunada anlam verebilmiş değilim. Burdan bi ceza muhtemelen çıkmayacak ama . Hadi çıktı diyelim Trabzonsporunda bu ligde kalabileceğini düşünmüyorum. Hani olası cezalar durumunda muhtemel şampiyon Bursaspor olacaktır

lololol

2 golümüz verilmedi, teki buzzz gibi goldü,teki süpheli o markus kapı gıcırtısı da gitsin kumda oynasın
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

CNN TURK.- Aziz Yıldırım avukatına, Erdoğan'ın kendisine telefon açıp kulübe onursal başkan olmak istediğini, bunu kabul etmediği için dolaylı tehditler aldığını iletti.
cnn turk kaos yayıncılıgı yapıyor şu anda.
tüm siteler avukatının söylediklerini aynı anlarda gecti.hiçbirinde şu ibare yok ama cnn türk yine hayal gücünü kullanmış hahah
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

ya...
yeter abi 2002den beri, hakkaten yeter.
zor tutuyorum kendimi, ya olay bundan ya da değil, ama böyle birşey olduguna o kadar eminimki yani.
faruk özak zaten ts başkanı olsun. bakanlıkla boşuna mesai yapıyo.

siyaset futbolun içinde yetrerince 2002den beri zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

eğer bu doğruysa, yani aziz yıldırım bunu dediyse fenerbahçe partisi kurulur kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Dedim ben sonucunu zaten "bi daha yapmayın" diyip yanaklarını sıkacaklar, aziz de çıkınca "aklandım ben masumum, şimdi o iftiracılar çıksın" diye gürleyip sağı solu dumana katacak.

Bu arada

fb.org said:

Sabah saatlerinde İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü bir soruşturma kapsamında diğer spor kulüplerinin yanında kulübümüzün Başkanı Sn. Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu bir kısım kişilerin gözaltına alındığı ve bazı spor kulüpleri ile birlikte kulübümüzde de söz konusu soruşturma kapsamında arama faaliyeti icra edildiği kamuoyunun malumudur.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, hukuka ve adalete olan inancımızı bir kez daha tekrar ederken, yürütülen soruşturmanın bir an önce tamamlanarak gerçeklerin ivedilikle ortaya çıkarılması gerektiğini belirtmek isteriz.

Şu husus bilinmelidir ki, geçmişi şan ve şerefle dolu kulübümüz, tarihinin hiçbir döneminde hukuksuzluk içinde olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Iggy said:

DoruK said:

ya...
yeter abi 2002den beri, hakkaten yeter.
zor tutuyorum kendimi, ya olay bundan ya da değil, ama böyle birşey olduguna o kadar eminimki yani.
faruk özak zaten ts başkanı olsun. bakanlıkla boşuna mesai yapıyo.

siyaset futbolun içinde yetrerince 2002den beri zaten.

Bu ülkede küme düşen Ankaragücü'nü 12 Eylül diktasının emri ile kümede tuttular canım.
Ne 2002'si?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...