Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Sen destekle. Her ne kadar işin arkasında siyasi rant (var/yok) ise de Fenerbahçe artık senin gibi birkaç kör azınlık harici kirlenmiş olarak hafızalara çoktan kazındı. Bu artık istesen de istemesen de değiştirilemeyecek bir şey. O kadar şey söylendi ki... Yazıldı, çizildi... Bir de Aziz Yıldırım'a hüküm giydirilirsen sen istediğin kadar bağır. Fenerbahçe'nin şanlı dediğiniz tarihi kirletilmiş olarak kalacak... Thrks sağolsun biz işin doğrusunu biliyoruz belki ama bilmeyen 70 milyon - paticik nüfusu var ki, sen bilmişsin, inanmamışsın kime ne...

Geçmiş olsun. (Bu yazdıklarım bir komplo teorisinin sonuçlarıdır. Gerçeği yansıtmayabilir...)
Sosyal ağlarda paylaş

bence bunu yazan adam biraz anlatamamış derdini

said:
2) hükümet ile arası pek iyi olmayan aydınlar, 2010 yılında ne hikmetse hükümet ile can ciğer, kuzu sarması olur. kendisine bazı vaatler sunulur. bu sırada ise medical park türkiye tarihinde görülmemiş bir başlangıç yapar. devleşmeye başlar. futbol piyasasına da hızlı bir giriş yapar. hem de piyasa da milyar dolarlık bir acıbadem hastahanesi faaliyetteyken.

şunu böyle okuyunca medikal park aydınlarınmış, hükümetle sıkı fıkı olunca patlama yapmış gibi duruyor. ama dediğim gibi, maddi olaylarla şu yazdıklarını desteklese tamam da oturduğu yerden komplu bu yani. daha iyi teoriler yazılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

düşünüyorum fener küme düşürülürse, rte nin hiç yararına olmaz.o yüzden fener bir şekilde sıyrılır.
Görünen o ki aziz çekilip susup oturacak.baska çaresi yok.ne mühendisliği kalır ne karizması.
azizcileri temizlerler kulüpten, ülkerciler gelir acıbadem gider medical park gelir falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

düşünüyorum fener küme düşürülürse, rte nin hiç yararına olmaz.o yüzden fener bir şekilde sıyrılır.
Görünen o ki aziz çekilip susup oturacak.baska çaresi yok.ne mühendisliği kalır ne karizması.
azizcileri temizlerler kulüpten, ülkerciler gelir acıbadem gider medical park gelir falan.

bence tam tersi, tuttuğum takıma bile hak ettiğim cezayı verdim diyerek deli oy toplar hukuğun üstünlüğü geyiğine
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Başkan Aysal, Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. _______ kültürünüz yok. ________'yi tanıma kültürünüz yok. ________ tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, _________ çeşitliliğine hazır değilsiniz. _________ diyeniz de tatava. ________'nin her yerini _______ diyo, ara sokakta bir esnaf ___________ uğramamıştır mesela. Duyulmuş _________ görmüştür.

ahahahhahahahha rahatsız
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Fistan said:

bence tam tersi, tuttuğum takıma bile hak ettiğim cezayı verdim diyerek deli oy toplar hukuğun üstünlüğü geyiğine
adamların amacı taraf toplamak değil ki.zaten gerekte yok bu şekilde yandaş toplamaya zaten %50 si var .o kısım kolay.Ama fenerbahce gibi büyük bir rant kapısını yerden yere vurmak yerine güçlü bir şekilde ele almak isteyeceklerdir.
Adamların dini para, peşkeş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...