oldun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bilgisayar basında uzun süre kalıyorum böyle oyun oynarken güven verecek film izlerken uyutacak üstünden kaldırmıcak bi koltuk lazım bildiginiz veya kullanıdıgınız güzel bişe var mıdır siz koymadan ben koyim böyle bişe istemiyorum http://www.koctas.com.tr/imagearea/products/1000029533.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 valla ben klasik berjerde oturuyorum acaip rahat oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Bu tip her topikte söylediğim gibi; Poang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 abi boyunuz 4.5 metre falan değilse bilgisayar sandalyesi alıcaksınız bi tane zor bişey değil. Rahat diye alçak koltukta falan oturursanız gözünüzü bozarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 oldun said: http://www.koctas.com.tr/imagearea/products/1000029533.jpg valla eger 200tlden fazla para vermem adam akilli ofis koltugu alamam diyorsan alinabilcek en islevli sey bu plastik koltuk. valla ben bunda en rahat ediyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 100-150 liraya var ikea, koçtaş gibi dandik yerlerde bilgisayar koltukları.oldukçada iş gören rahat şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Red said: şuna benzer bişey var bende, yalnız o kolluklara yastık kaplama vs bişey lazım, bendekinin kollukları biraz daha yukarda çünkü tam dirseğime denk geliyor, geçen gün farkettim ki resmen oyulmuş orası, artık oraya kıyafet falan yumuşak bişeyler koyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 güzele benziyorda oyun flan oynarken ben 30-40 cm den flan bakıyorum onunla cok uzak kalırım die düşünüyorum yoksa cok iyi abi o plastik sandalyelerde kürek kemiklerim agrıyor serce parmaklarım uyusuyor bildigin hatred yani tekli koltuguları denemişligim var zamanında güzel oluyorlar ama böyle odanın oratasında lök die duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 valla ben poangda gayet rahat ediyorum.ona görede bi bilg masası almıstım film oyun vs tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 şundan alayım bende bir ara ,omurgayı kanırttık iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 şu var bende.yeni aldım.aynısı olmayabilir ama model aynı eminim.real'den 100 e aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ter yapmiyor mu abi o yazin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 cok benzeri bi model de bende var, ikeadan almisim ben, hem pek rahat degil hem de yazin direk x terliyorsan 2x terletiyor sandalye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ayaklarında tekerlek olan her hangi bi koltukla kesinlikle rahat edemiyorum ben pc başında. geriye kay,düzel,geiye kay,düzel sinir harbine dönüşüyor . ayrıca o paonglarda sırtınız ölmüyor mu? olay masada bitiyor aslında kusra bakmayında mouse-klavyeyi rahat rahat önünüze koyabiliyorsanız,masa geniş ve alçaksa,sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 DoGMeaT said: ayaklarında tekerlek olan her hangi bi koltukla kesinlikle rahat edemiyorum ben pc başında. geriye kay,düzel,geiye kay,düzel sinir harbine dönüşüyor .şu an iş yerinde yaşadığım şey tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 benzerinin kumaş olan, sağa sola yatmalı esnemeli modeli var. uzun süre oturunca bu da aynı, kıcı agrıyor ınsanın. yanı uzun oturacaksan daha orjınal bırşey bulamk lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Tekerleksiz, geniş hayvani rahat bişey istiyorsan lazboy recliner lardan ıstedıgın bırını al takıl.. (pahalıdır baya ama). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 nedanko zamanında bir sandalye koymuştu. acayip pahalıydı ama pro bişiye benziyordu. ilerde zengin olunca ondan alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ben tekli koltukla çok rahat ediyorum bilgisayar başında. uyunabiliyo da hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 350 tl verdım ben, pahalımı sayılıyor bu. rahat koltuk ıcın 700 e kadar cıkarım valla. yarın bakınıcam bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 15+ yıldır sunu kullanıyorum cesitli minder & polar örtü kombinasyonlarıyla hiçbi sorun yaşamadım, 1 kere kırıldı şimdiye kadar ben üstündeyken ama 4lü set olduğu için koymadı pek, bahceye gömdük rahmetliyi törenle, yüzyılın sonuna kadar idare edeceğini tahmin ediyorum kalan 3 sandalyenin. http://forum.paticik.com/thumbnails/82c/a8f/40d/e04/388/443/827/190/e1e/f38/44_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Red said: buna benzer bısı war bende. yastıgı yok ıste bı tek. acaıp ıyı. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 şöyle bi açılın da nefes alsın topik http://www.herkesemobilya.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 evet güzel malzemeler var burdan bişe cıkar tekerlekliler cidden sıkıntı sürekli kayıyor bi sabit durmuyor bide o tekerlekler bozulabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar