Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tahtaya 3 kez

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Lyvanna_Dolores said:

bıçağa tükürenler..................

ne salaksınız lan

bi de makası masaya koyup verenler var.

-olm versene?!
-al abi.

-lan manyak mısın?
-abi öyle deme, kavga ederiz.
-FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuu
-bak gördün mü sinirleniyosun hemen.
/göz seyirmesi
Sosyal ağlarda paylaş

doğaüstü diye bişi yok ki,
nazarda olsa, ecinni de gelse ayın 13'üde olsa bunlar doğal şeyler. Sadece yeterince sıklıkla tekrarlanmadığı için bide kanıtlamayı beceremediğimiz için doğa üstü diyip boku onlara atıorz =).

vardır bişi illaki, boşa çıkmaz böle şeyler. Olayı abartmamak, ama az dikkatli olmakta fayda var. Zararını görmedim, faydasını görmüş olabilirim mantalitesi yani.

Bu arada, bu alışkanlığı geçirmek için tahtaya bir süre sürekli vurmayı falan deneyebilirsin.
Benimde 4 alışkanlığım vardı. Bişeyi yapınca 4, eğer 5 kere yaptıysam 16 kere yapıodum manyak gibi bi aralar.
Sonra geçti. Bıraktım direk ben yapmayı, bunnamı uraşçam yea dierekten.

işin garibi bi gün kampa gitmiştikte orada elemanın tekinde de böle bir sorun varmış, baya şaşırmıştım heh.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

doğaüstü diye bişi yok ki,
nazarda olsa, ecinni de gelse ayın 13'üde olsa bunlar doğal şeyler. Sadece yeterince sıklıkla tekrarlanmadığı için bide kanıtlamayı beceremediğimiz için doğa üstü diyip boku onlara atıorz =).

arkadaşım troll müsün? böyle mantıkla uzaktan yakından alakası hareketler sinirlerimi tepeme çıkarıyo zaten direkt.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbirşeye inanmıyorum diyen adam yalan söylüyordur Fistan.
Sen belki farkında değilsin ama, bu tahta olayı bile adını koymasan bile bişeye inandığına işaret. Ad koymanın bir getirisi/götürüsü yok bence. Neye inanıyosan inan... İnsanoğlunun yaratılışında/varoluşunda var inanmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

ya arkadaslar benim allaha inancım yok, din inancım yok, hiç bir şeyden korkum yok, bilime bile inancım yok denilebilir, insanlar uğraşsın 60-70 yıl oyalanıp ölüyoruz zaten ama desteklerim severim merakım da var.herneyse.
Ama bi batıl inancım var utana sıkıla söylüyorum, kötü bişeyler düşündüğümde ya da konuşulduğunda kendi başıma ya da sevdiklerimin başına gelmesin diye sanki tövbe der gibi tahtaya 3 kez vuruyorum, bunu da hiç kimseye çaktırmadan yapıyorum çünkü kişiliğime ters.ayda 1-2 kez oluyor bu.kimden öğrendim onu da hatırlamıyorum büyük ihtimal çocukken birinden duydum.
Bundan kurtulmam lazım, başıma kötü bişeyler gelme fikrini bu şekilde hafifletip siliyorum bir nevi kendimi rahatlatıyorum.
bunu farklı bi şekilde batıl inanç olmadan bir yolu olmalı diye düşünüyorum.
ne yapmam lazım?

Senin gibi birkaç tane de bizim sülalede vardı. O teyzeler,amcalar şimdi 5 vakit namaz kılıyorlar, Hacı oldular B)-
Hee, ben de dinsizim. Yanlış anlama olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...