Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara...

gecko

Öne çıkan mesajlar

rewendorun yazacağı yok ben devam ediyorum.

babası kağıdı aldı okumaya başladı. 4 tane arkalı önlü yazmış. adam okuyo ama bi tepki yok suratında. bu arada bende yurt görevlisini aradım. nerdesin gel dışarı çıkar şunları felan diycem. aradım mesgul çalıyor. babası okumayı kesti bu arada. demin bizi buraya getiren çocuğun adı ney dedi nereye gitti dedi. yurt görevlisi serhan, bende onu arıyorum dedim. adam yakama yapıştı nerde doğru söyle felan diyo. haydaa çattık dedim. lan ben n biliyim serhanı. tam bu sırada telefonum çaldı arayan serhandı.

al arıyo dedim verdim telefonu. peki ne konuştu? kağıtta serhanı sormasını gerektirecek ne yazıyordu?
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın dediğine göre, bu adam ailesine uzun bi mektup yazıp göndermiş, "Sizin tanıdığınız X değilim ben." demiş, "siz beni 4. sınıf sanıyosunuz ama ben aslında daha 2. sınıfı bitiremedim, derslerden kaldım, mezun olamıyorum" falan yazmış (adam 3 sene okul uzattığını saklar mı yahu). "Bu yüzden ben gidiyorum elveda" falan demiş veda mektubu olarak bütün gece bunu yazmış sonra da gitmiş işte. Bunlar da cep telefonundan falan ulaşmaya çalışmışlar, ulaşamayınca da işte yurdu aramışlar falan, sonrasını biliyosunuz. Bi an "lan yazık lan adama, oğlunun yediği halttan ne üzülmüştür" dedim, ama adam bi kavgacı, bi agresif böyle bi kaba falan, alttan alamıyorum, damar kabardıkça kabarıyo.

- Ee böyle dedi işte, yok mu senin bundan haberin?
- yoo, yani çok derse gitmezdi de, bu kadarını beklemiyodum
- gitmiyo muyddu bu adam derslere?
- Yani ben pek odada durmadığımdan bilmiyorum da, genelde odada takılırdı.
- Sen niye çok geziyodun öyle?
- Canım öyle istediği için.
- (ters cevap almaya alışık bir adam değil belli, bayağı otoriter falan, diklenilmesini garipsiyor, olay çıkarmamak için konuyu değiştirdi) E biz bunun bölümüne de gittik sabah sorduk (ulan 8de yurttasızın sabahın köründe bölümde kimi buldunuz hangi zavallının başının etini yediniz?) ilk dönem derslere kaydolmuş, hiçbirine gitmemiş, sırf sınavlara gitmiş, ikinci dönem sınavlara da girmemiş eşşek sıpası?
- olabilir, pek dersle ilgilenmiyodu (bi yandan adamın mektubu kafada tartıyorum hala)
- napıyodu peki geziyo muydu? sağda solda mı sürtüyodu? (böyle biraz önce ben gezerdim dedim ya ses tonu direkt beni suçlamaya yönelik sen mi yoldan çıkardınm der gibi)
- yoo odadaydı işte, bilgisayarla haşır neşirdi, kitap falan okurdu.
- arkadaşları kim peki onlara da soralım bi de?
- eüüğ şey, pek bilmiyorum
- nasıl yani, bi sene aynı odadasınız arkadaşlarıyla tanışmadın mı?
- (ulan çocuğunun arkadaşı yoktu diye söylenir mi babaya) çok kimseyle görüşmüyordu, kat görevlisiyle arada konuşurdu.

* derin bi sessizlik, bayağı uzun sürdü, o arada anne dışarı çıktı başka bişilerle uğraşıyo göremiyorum kapının arkasından *

- Ulan koca çocuğun arkadaşı yok mu bu üniversitede?
- ben pek tanımıyorum
- siz pek samimi değilsiniz galiba?
- yani işte arada konuşurduk da (adama odaya gelince meraba diyorum selamıma cevap vermiyo napayım ulan!?)
- haaa... bizim telefonlara da çıkmıyo kapalı bi de sen arasana var mı sende başka bi telefonu?
- eeüğ yok
- hiç mi yok?
- yani zaten odadan pek çıkmadığından ihtiyaç olmazdı
* bi derin sessizlik daha *
- nereye gittiğini falan söylemedi yani
- yok
- peki hiç bişi bıraktı mı kesin bırakmıştır bak saklıyosan çok kötü olur (ne olacak be)
- bi dakka

artık ben de sabredemedim daha fazla. açtım adamın dolabının üst rafını, bıraktığı tek ipucu olan saç kurutma makinasının fön zımbırtısını çıkarıp verdim

- bi tek bunu bıraktı geride

adam bi ağzını açtı kapadı, sinirlendi ama bişey de diyemedi. O sırada aklıma geldi söyledim

- Son gün biri vardı yanında bir de giderken işte beraber valizi alıp gittiler.
- tanıyo musun kim?
- yok ilk ve son defa orada gördüm ismini söylemedi.

adam durdu durdu durdu, sorabileceği son ümit dolu soruyu sordu, her şeyden vazgeçmiş feragat etmiş belki bu olmuştur diye son bi umut içeriyordu o soru:

- Kız mıydı yanındaki?
- eüü yok... böyle gözlüklü orta boylu falan bi erkekti.

Başka bişi demedi, sürüyü de önüne katıp elinde fön zımbırtısı çıktılar odadan.

Bi bi saat sonra duş almış giyinmiş kahvaltı için dışarı çıkarken yurt müdürünün odasında aynı gurubu sinirli sinirli müdüre bağrınırken görecektim... Döndüğümdeyse aile gitmiş olacaktı... Ama X, sırlara karışmıştı, gecenin karanlığında Ankara'nın sisli sokaklarında kaybettirmişti izini. Çünkü o, fizik bölümünün hakettiği öğrenciydi, ama o sırada ihtiyacı olan öğrenci değildi...

The End

Hikayenin ana fikri: Sigara içmeyin, böyle X gibi bi adam olursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

hahah ya çocuk kaldı diye yurttan mı kaçmış şimdi?

bari sonuna fanstastik birşeyler ekle hayal gücünle birleştirip de tatmin olalım sdfs

mesela
çocuğa noldu?
gerçekten yurttan ayrılma sebebi bu muydu?
ailesinin çocuğun peşine düşmes sebeplerinin asıl nedeni neydi?
aşiretce gelmeleri neyin göstergesiydi?

falan sdfsd
böyle bitemez!
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler bayanlar sonunu zaten taa ilk mesajdan söylemiştim, niye şaşırdınız ki, hatta bu hikayenin çıktığı mesajdaydı sonunda, gerçi böle böle oldu diye, o cümleyi merak eden birisi anlatsana hikayeyi dedi diye anlattım.

Zaten elan realms'ten falan bilenler vardır, yaratıcılığım falan iyi, forum diliyl yazdığıma bakmayın normalde gramerdir anlatımdır falan da iyidir ödüllü hikayelerim falan var. Burada da yer yer yaratıcılığım coştu, hikayeye katabileceğim çok güzel şeyler düşündüm ama gerçek olaydan uzaklaşmak istemedim o yüzden kendime sakladım onları. Yoksa daha güzel hikaye haline de getirirdim Belki bi dahaki hikayeyi daha gerçek-hayalgücü karışımı yaparım :D

Bella, çocuk dersten kaldığı için değil zaten çok sorunlu olduğu için kaçtı. Adamın iletişimi sıfırdı, diyorum ya selam verince duvara sürtüne sürtüne kaçan biriydi. Böyle bir şey normal bir asosyallik değil, ilk tahminim küçükken çok dayak yemekten böyle olduğu, babasının agresif tavrı kaba hareket ve sözleri de direkt bu savımı destekler durumdaydı. E öyle bi adam gidip de okulda kaldım yaa diyemez ki? Tabii bu kısmı benim tahminim ama o ailenin okulu uzatmaya normal bi tepki vermeyeceği çok belli. Sırf asosyallik veya insanlardan kaçmak da değil, adamın hiçbir hobisi, düşüncesi, çabası ve eğlencesi de yoktu. Bütün gün sıkılarak championship manager oynayan, bilgisayarı yokken de pencereden boşluğa bakarak çekirdek çitleten falan bi adamdı. Birkaç kere bir iki yere çağırayım dedim, yok gelmedi. Hatta rahatsız oldu çağırmamdan. Bizim okulda fizik okumak da üzerine tuz biber, zamanında yurt çatısından aşağı olta atan naptığını soranlara da balık tutuyorum diyen öğrenci olduğu rivayet edilir falan.

Ha bi de tam böyle creditsten sonra çıkan mini sahne gibi bişeyim de var da yazsam mı yazmasam mı kararsızım, hikayenin mistikliğini de bozabilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...