Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Fistan said: sınırsız paranın sonu kendini öldürmeye gider vizyonu dar biri değilse tabi. ben tam tersine vizyonu yeterince geniş değilse intihara gider diye düşünüyorum. Vizyonu çok dar adam zaten o paranın hakkını veremeyeceğinden ona koymaz, ortalama vizyonlu adam sonunda tatminsizlikten intihar eder. Ama vizyonu geniş adam sürekli olarak yapacak yeni bir şeyler, alacak yeni tatlar bulur bana göre. Dünya çok büyük, yaşam çok kısa, yetmezmiş gibi sürekli yeni bir şeyler çıkıyor. doldurmak çok çok zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 HighSelf said: güç veya para için birbirini yiyen salak insanlarla dolu bi dünyada yaşamazdık ve forumlarda "sonsuz paranız olsa loto falan çıksa ne alırdınız" soruları arşivde eko etkisi yaratırdı 6.5 milyar insan yanılıyor olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Yok benim kıllığım faceboka. Rewendor said: Absolut said: Güzel güzel yerlerde evler alırım sonra kendi jetimle veya süper lüks yatımla buralara ailemi arkadaşlarımı falan götürürüm sürekli. Facebooku alıp kapatırım birde dünyayı kaosa sokmak için. microsoftu ve google'ı satın alıp kapat, bak o zaman gör gerçek kaosu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Tanisidigim milyonerin dedigi bir laf vardi. Senin hayallerin var benim yok. Zengin olmadigin icin sevinmen lazim. Hayal kuramadan yasamak inanilmaz kötü demisti. Etrafindaki tüm insanlarin sana davranislari yapmacik olur, seni gercekten seveni bile ayirt edemiyorsun, istedigin herseyi elde edebiliyorsun vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Rewendor said: Fistan said: sınırsız paranın sonu kendini öldürmeye gider vizyonu dar biri değilse tabi. ben tam tersine vizyonu yeterince geniş değilse intihara gider diye düşünüyorum. Vizyonu çok dar adam zaten o paranın hakkını veremeyeceğinden ona koymaz, ortalama vizyonlu adam sonunda tatminsizlikten intihar eder. Ama vizyonu geniş adam sürekli olarak yapacak yeni bir şeyler, alacak yeni tatlar bulur bana göre. Dünya çok büyük, yaşam çok kısa, yetmezmiş gibi sürekli yeni bir şeyler çıkıyor. doldurmak çok çok zor değil.senelerce bayarsın be abi.yeni şeyler bulunur ama bi ara eskilere göre yeniler bi tat vermemeye baslar acaip yorar adamı çökersin 20 yıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 tanıdığın milyoneri seve seve dertlerinden kurtarabilirim parasının bir kısmını alarak :) İkimiz de zengin oluruz. Ya da çok yüksek ücret karşılığı yaşam koçluğunu yaparak hayata geri bağlayabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Para ile satın alınabilecek her şeye sahip olduğunuzu var sayarak yazınız bir de. Nesi garbage ayrıca dsfjs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Fistan said: Rewendor said: Fistan said: sınırsız paranın sonu kendini öldürmeye gider vizyonu dar biri değilse tabi. ben tam tersine vizyonu yeterince geniş değilse intihara gider diye düşünüyorum. Vizyonu çok dar adam zaten o paranın hakkını veremeyeceğinden ona koymaz, ortalama vizyonlu adam sonunda tatminsizlikten intihar eder. Ama vizyonu geniş adam sürekli olarak yapacak yeni bir şeyler, alacak yeni tatlar bulur bana göre. Dünya çok büyük, yaşam çok kısa, yetmezmiş gibi sürekli yeni bir şeyler çıkıyor. doldurmak çok çok zor değil.senelerce bayarsın be abi.yeni şeyler bulunur ama bi ara eskilere göre yeniler bi tat vermemeye baslar acaip yorar adamı çökersin 20 yıla hmm o da doğru, hiç öyle bi tecrübem olmadığı için emin olamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kokainli alemler adamı bitirir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sınırsız para direk allah olmak demek zaten şu dünyada ne yaparsınız demeye gerek yok yapılacaklar belli aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kendimi ibadete verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Xaenin'e bence loto vurmus beyler. Ben amca oglu olmaya adayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Xaenin said: Para ile satın alınabilecek her şeye sahip olduğunuzu var sayarak yazınız bir de. Nesi garbage ayrıca dsfjs. tecrübe abi, onun sınırı yok, sürekli yeni şeyler deneyecen işte, yeni sporlar, yeni diller, yeni kitap film çizgiromanlar, yeni seyahatler, yeni eğlenceler (tatiller, eğlence parkları vb vb) yeni sektörlerde iş açacan. Sürekli yeni bi heyecan bulmazsan zaten fistanın dediği gibi intihar kaçınılmaz. bunlar da hep tatmin edici düzeyde kalır mı ondan emin değilim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Afrika'ya yatırım yapar dünya ekonomisinin merkezini Kenya yapar sonra gider kuzey kutbuna yakın bir yerde tek göz klubede yaşantımı sürdürürdüm. Olmadı kafama sıkardım. Robot gibi amaçsız, idealsiz yaşamaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ben bayağı real life tony stark olurmuşum yalnız. aşırı ethical düsturlara dayanan ama parlak zekaların yardımı ile ülkede gelişimi sağlayacak her türlü işe girerdim. patentli teknolojilerin diğerlerinden bi iki parmak üstünde olanlarını sadece bu ülke kullansın da boost alsın diye kasardım falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Yalnz said: Afrika'ya yatırım yapar dünya ekonomisinin merkezini Kenya yapar sonra gider kuzey kutbuna yakın bir yerde tek göz klubede yaşantımı sürdürürdüm. Olmadı kafama sıkardım. Robot gibi amaçsız, idealsiz yaşamaktan iyidir. olm saçma saçma konuşmayın para çıkarsa nası triplere giriceğinizi hepimiz biliyoruz, örnek: http://www.youtube.com/watch?v=tEAlE-2q_48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 abi sen niye uğraşıyosun o işle, parasıyla adam tut adam yapsın o işi :D sınırsız ne de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 insanların ve özellikle sokak hayvanlarının, açlık ve sefalet nedeniyle ölümlerini engellemek amaçlı yapılabilecek her şeyi, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 seri üretim sürtme çubuğu ile bu amaçlarına ulaşabilirsin bence. çılgınlar gibi satıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 battlesuit yaptırırdım kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 22 milyon TL var, sınırsız para var. Birincisi çıksa sevinirsin gider 5-10 daire alırsın, bi iki arsa alırsın, 3-5 araba alırsın sonra bir iş kurarsın. İkincisi çıksa ne kira gelsin diye daire alasın gelir, ne değerlenir diye arsa alasın gelir, ne 3-5 araba alayım hava atayım diye araba alırsın, gider tüm galeri ve otomobil fabrikalarını alıp kapatırsın, ne de para kazanayım diye iş kurasın gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 parayı nereye harcayacağını şaşıran adam parayı havadan bulmuş boş beleş adam demektir. allah aklı başında herkesi böyle dandik bir adam olmaktan korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 zengin insanın hava atmak için araba alması. sdfsfsf hava atma amacı gütmesi? lol bana uzak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 22 milyon tl'yi havadan bulmadan nasıl elde edeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 dasaaa said: zengin insanın hava atmak için araba alması. sdfsfsf hava atma amacı gütmesi? lol bana uzak ya hava değil daha çok pussy magnet amacıyla alıyolar bana göre, sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar