kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Bi Google+ vardı noldu panpalar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 duruyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yok yani durumu nedir ? Bi ara iyi sükse yapmıştı onu sordum . Feysbuku sallayabilecek mi , +a geçme meyili var mı millette falan ? Bir google fan ı olarak gönlüm ister ki herkes batsın google kalsın ama , facebook'un o son , arkadaş gruplama subscribe olayıyla falan google plus ın bir espirisi kalmadı gibi. Anlamadığım birşey bu kadar büyük şirketler nasıl da böyle işleri , iş işten geçtikten yıllar sonra fark ediyorlar :) Sonra pay almak için çırpınıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Şu Google+ patladı google kötü google şöyle böyle diyenlere hiç katılmıyorum. Daha hiç kullanmadım gerçi ama Google'ı baştan takip eden biri olarak Google hiçbir zaman biz piyasayı domine edeceğiz diye cıkmadı. İlk cıktığı zaman millet merak saldığı için üye oldu. Herkes Google hakkında yazdı cizdi yok efenim yeni sosyalleşme sitesi facebook'a rakip, yeni yerimiz Google+, google+ şöyle böyle cok iyi, milyonlarca üye hede hödö. Ne zaman millet merakını giderdi facebook'a geri dönüldü. Bu sefer aynı haberciler google+ zayıfladı, google+ bitti, proje hiçbişeymiş demeye başladı. Yani medya büyüttü kendi gözünde bunu gereksiz bi şekilde. Uzun vadede Google+ cok değerli olacak bence. Google'ın kendi hizmetlerini bir çatı altında toplaması, Youtube, Google Docs, Gmail, Blogger, Google+... Bunları bir araya getirip bir mekanizma kurduklarında hayda hayda facebook'a basar yani. Bir yandan da Google androidle en çok kullanılan ve geleceği en cok olan piyasayı, akıllı telefon piyasasını sömürüyor. Bildiğim kadarıyla Google+ app'i başta yüklü olarak geliyor (bundan emin değilim). Google+'yı yaymak zor değil yani. Adamaların kısa vadeli bir plan yaptıklarını sanmıyorum ben. Benim gözümde Google+ sadece bir sosyalleşme sitesinden daha fazlası ve çok çok değerli bir proje. Bir de bu projeye girip hafiften güçlenmeye başladın mı dükkanı kapatıp kaçamassın. Google+ öyle kenara atılacak bi proje değil bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 tl;dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Birde şu var. Bu adamlar genelde yaptıkları şeylerde herkeze hitap etmek istemiyor. Daha çok çalışan yada profosyonel kesim için uğraşıyorlar. Bunu yaparkende cılkını çıkartmıyorlar. Benimde düşüncem böyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Son 1 haftadir G+ i FB'a gore daha cok kullaniyorum. Gayet iyi gidiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 g+ değişmiş galiba , bugün girdim . Sağ tarafa trending topic falan gelmiş twitter gibi. Bi yer edinemedi kendine , çok da hoş bir ürün aslında g+ Paso gif paylaşılan bir yermiş gibime geliyor bana hep :) Pati dışında hiç bir tanıdğm kullanmadığı için de olabilir. Artık ne ypaar da kullanıcıları çeker bilemiyorum ama facebook daki gibi , insanların kişiseline tecavüz etmesi lazım bence , insanlar kendi eliyle , fotolarını , özel hayatlarını açarsa anca o zaman tutar. Gerçi uğraşıyorlar da galiba , auto photo upload android'lerde vs birşeyler deniyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 G+ > facebook :) G+ henüz ortamcılar tarafından keşfedilmedi. Onlar keşfedene kadar daha bi 5-6 yıl geçer. O zamana kadar da yeni bir sosyal ortam bulunur "15 kişiye paylaşmazsan kolun kopcakmış" paylaşımları olmayan. Ayrıca g+da bulunan paket circlelar çok iyi. Konusuna göre seciyorsun sana paylaşımları gönderiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 sayfa yapısı çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Facebook gibi iyi başlayıp kötüleşmesindense, iyiye doğru gitmesi bence daha tercih edilir kılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Son hali çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 https://plus.google.com/100791461442395696366/posts?hl=tr bütün ciddiyet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 son hali super evet. 683 kisi olmus takipcilerim bu arada. g+ baya baya iyi ozellikle fotografla ilgilenenler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 telefona entegre olma özelliğiyle piyasayı yakalayabilir bence bu. enteresan huylarımız var milletçe, ICQ kralken bi anda MSN kral oluyo, VW kralken Skoda tırt görülüyo (bilmeyenler için; aynı araba bunlar hep) aynı şey G+ ve Facebook arasında da var. Bi biz psikopat gibi tuvalete girerken bile facebook kullanıyoruz. Bi anda vazgeçmeyi engelleyen tek şey, şimdiye kadar paylaşılmış resim, video yazı vs. şeyler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 iyiye gidiyo, digerleri gibi hemen tutmadi kaldiralim ypamadilar buna, devam etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ben girip hic bakmiyom yaw, facebooktan daha fazla cop var sanki ne biliim alisamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 kimleri ekledigine gore degisir o. takip etmek istemedigin insanlari ekleme. ben mesela genel olarak pro fotografcilari takip ediyorum. cok guzel paylasimlar oluyor. facebook da arkadas kitleme kiyasla g+ da bulunan tanimadigim 100lerce kisi daha iyi paylasim yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 farklı bir sosyal network anlayışı var ortada. facebook ilgi alanlarını takipten ziyade amacı, tanıdığın bildiğin adamları ve onları ilgilendikleri mal/hizmetleri takip etme üzerine kurulmuş. Bence bu o yüzden insanları çabuk sardı ve bırakması zor geldi , bütün çevreniz orda , 20 yıllık arkadaşınız da orda , ulan şu kızı bir götürsem diye baktığınız insan da orda , herkes fotolarını videolarını lokasyonlarını paylaşıyor , siz de tv gibi takip edip yorum yapıyorsunuz. Bi de bu facebook'un pazarlaması nasıl yapıldı tr'de ? Kulaktan kulağa mı oldu iş hep ? Madem twitter'a da yakın birşey yaptı G+ biraz TR'de o işe yönelse iyi olur , ünlülerle anlaşma falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 facebook, insanların özel arkadaşlık sitelerine davetiye almak için yalvarırken açtı kollarını türk kullanıcılarına, patladı direk tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bence kaliteye bakmıyor popülerlik. doğru zamanda doğru ürün yapmak. msn, twitter, hipster fotoğraf paylaşım şeysi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Son oynamalarla vesaire gayet güzel oldu bence bu. Hala kimse yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Google+ google glasses ile patlayacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 abi nesi güzel olduğunu biri bi anlatsa bana? yani iş icabı kullanmak durumundayım bende google+ ama bu kadar yeto bir arayüz ve kullanışsızlık olamaz, olmamalı. adamlar siteyi herkes 27' monitörle 2000+ pixelle kullanıyormuş formatında hazırlamış, 21' monitör de bile rahatsız edici boyutlarda. video yükleyeyim diyorum ekranın tamamı yükleme alanına dönüşüyor falan, her yükleme yöntemi için ayrı butonlar var vs. video yükleyeceksin ama ekrana sığmıyor yükle butonu o kadar büyük açılıyor ki pencelereleri sürekli scroll up down falan yapıyorsun. facebook'un güzel yanı sürükle bırak yaptığın şey resimse resim, video ise video ya göre davranıyor, her biri için ayrı buton vs. yapılmamış, hayır hamallığı bir de video yükleyeceğim, bilgisayarımdan yükleyeceğim, şimdi sürükle bırak yani şunun için 3 tane niye ayrı pop-up açılıyor? tek tab yap, yazı/video/fotograf yükle seçenekli bitti gitti işte sürükle bırak ile çözülüyor sonuçta google glass bile kurtaramaz g+'ı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 tablette google+ kullandınız mı bu arada? çogzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar