Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Yaz döver abi yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abi yazın olayı tatil olması, bir de Antalya'da fena oluyor yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Abi ben de izmirdeyim çok farkı yok, ben seviyorum yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 kışın gelicek olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 http://www.stormgrounds.com/media/Winter-is-Coming-Stark.jpg beklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 kış iyidcir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Her neyse yaz güzeldir.Üstünden yük kalkar bi de monttur bilmemnedir giymezsin tişört giyer çıkarsın.Kızlar da aynı şekilde yükü atarlar. Yüzmeyi çok severim bunu yazın yapabilirim. Henüz okuduğum için yazları bana tatil çoğunlukla, bu en güzeli zaten. Çok fazla yabış yabış da olmam.Daha ne ya ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 yüzme bilmiyorum lan ben.bilmediğim için denize falan da gitmiyorum.öğrenmeyi falan denedim ama ı-ıh olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Suyun üstünde duramıyo musun hiç? sırtüstü vs ya da panik mi yapıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 yazın tek sevilcek yanı aksamları güneş battı mı akacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Lan sırt üstü yüzmek kolaydır lafı bana senelerdir aldatmaca gibi geliyor.Kulağıma su kaçıcak diye asıl öyle yüzemiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Abi ahaha kaçmaz kaçmaz kaçsa nolcak en fazla baş ağrır hafif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bone said: güneşin çok geç batması. saat 20 halen güneş var. aynısını diyecektim.. hafif giysiler, sebzeler.. tonlarca meyve! renkler, parlak ve göz alıcı renklerin her yerde olması, gökyüzünde, bitkilerde, çiçeklerde.. ve deli gibi yeşillik, yürürken yüzüne güneşin gelmesi ve hey yüzünde sıcaklığı hissetmek, ıslanmanın bile dert olmaması, çıplak ayakla gezmek, uyurken çok hafif şeylere bile ihtiyacının olmaması, duştan çıktıktan sonra saçlar uzun da olsa kurutmak zorunda kalmamak, sokakta yavaş yavaş yürürken dondurma yemek, dışarıda yayıla yayıla oturmak, mojito, hep açık havada durabilmek, havanın bile güzel kokması! kömür, yakıt kokusu yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 NE KADAR GÜZEL BİR DÜNYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 yaz güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 kış daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abi yaz geldi, ne tartışıcam. her anından keyif alıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bitmiyo lan gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Ve keyif uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniz88 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Günlerin uzun olması, soğuk olmaması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Gercek mevsim kistir. Yaz kiz cocugu mevsimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Bi de Bonec tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Kis kraldir. Kuru soguk, terleme derdi yok, agir sekerli parfümler kullanabilirsin. Arabanin üstü kapali rahatca takilirsin, insan daha zinde olur, is verimliligi artar. Bide yazin sevismesi igrenc lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 açılan memeler ve kalçalar için seviyorum bi tek yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Yazın en sevdiğim tarafı, İzmir ve Marmariste geçmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar