hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bu tarz, dialog çok aksiyon az olan, sci fi, iki filmin değindiği konulara değinen yada yakın olan düşündürücü filmler önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 district 9 dicekler. ben diyim ama izlemişsindir sanırım, izlemeyeni dövüyorlar. district 9'da aksiyon vardı evet ama bence felsefesi çok daha iyiydi filmin. sonra space odisey var o da klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ikisinide izledim. ama district 9 pek bahsettiğim tarzda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Şu tanımın yanına gelen film the Mother and the Whore yerine The Man from Earth olmamalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Film kötüydü evet bende beğenmedim pek man from earth'ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Contact Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 man from earh iyiydi ya ama sonunda beğenmediğim bi nokta vardı şimdi hatırlamadım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Freedoom said: Contact alakası yok hamsilipilav said: Film kötüydü evet bende beğenmedim pek man from earth'ü WHA? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 La maman et la putain bu değil mi söylediğin xunn? sci fi değil. Contact izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 calimero said: hamsilipilav said: Film kötüydü evet bende beğenmedim pek man from earth'ü WHA? :S fikir güzel potansiye çok ama karakterler garipti gerçekçi tepkiler vermiyorlar hiç çok gerçek dışı bir sohbet geçiyor genel olarak oyunculuk kötü ve sonu istenen etkiyi yaratmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hipsterdan scifi tavsiyesi mi alınır abi gülüp geçeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Beni trolleyebildiğin günler gelebilir. Ama bugün o gün değil evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hamsilipilav said: calimero said: hamsilipilav said: Film kötüydü evet bende beğenmedim pek man from earth'ü WHA? :S fikir güzel potansiye çok ama karakterler garipti gerçekçi tepkiler vermiyorlar hiç çok gerçek dışı bir sohbet geçiyor genel olarak oyunculuk kötü ve sonu istenen etkiyi yaratmıyor. abi muhabbet akademisyenler arasında geçiyo yani, sana gerçekçi gelmeyen aslında gerçekçi olabilir. zaten sıradan bir kitle arasında geçse o diyaloglar iyice "bu ne la" tadında olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 calimero said: Freedoom said: Contact alakası yok alakalı az çok, bir de dialog var, sci-fi. Ne bekliyorsun ki aynı film mi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 eyvah, man from earth savunma basligina donucek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 "My dinner with andre" kesinlikle man from earth tarzı ama farklılığı o kadar iyi ki "The Nines" Black Swan "The Fountain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 calimero said: hamsilipilav said: calimero said: hamsilipilav said: Film kötüydü evet bende beğenmedim pek man from earth'ü WHA? :S fikir güzel potansiye çok ama karakterler garipti gerçekçi tepkiler vermiyorlar hiç çok gerçek dışı bir sohbet geçiyor genel olarak oyunculuk kötü ve sonu istenen etkiyi yaratmıyor. abi muhabbet akademisyenler arasında geçiyo yani, sana gerçekçi gelmeyen aslında gerçekçi olabilir. zaten sıradan bir kitle arasında geçse o diyaloglar iyice "bu ne la" tadında olur... hayır abi o tepkilerinden bahsetmiyorum. mesela hıristiyan kadın çok stereotype. ve bilmiyorum bi yapaylık var sanki dialoglarında ama güzel film kötü değil. sadece çok daha iyi olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 @freedoom ya hayır, bunu izlese bence datmin olmaz o açıdan dedim. önemli olan sci-fi olması değil. bu söylediği iki filmi izledin mi bilmiyorum, daha farklı tür olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 HighSelf said: "My dinner with andre" kesinlikle man from earth tarzı ama farklılığı o kadar iyi ki "The Nines" Black Swan "The Fountain bunların hiçbiri sci-fi değil sanırım? my dinner with andre enteresan bi filme benziyor gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 where eagles dare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 fountain kafi derecede scifi, k-pax ne kadar scifi ise belki gattaca olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 moon tarzı mesela. onuda ekleyebilriz. bu tarz işte abi hadi önerin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 The Truman Show ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Hehehe e.t. demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hamsilipilav said: Film kötüydü evet bende beğenmedim pek man from earth'ü :( sağlam filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar