sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 olm bu diziye kötü diyen hangi kafayla kötü diyor? nesi kötü mesela? "hikaye çok bayık..." ha oldu kötü o zaman. x bölüm fillerdır bayar falan da kötü ney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Son bölüm iyiydi, ama diğer bölümlerin çoğu ortalama bir dizi gibiydi. halbuki ilk sezon "vay mk" dedirtmişti. Kısacası ağzımıza organik balı çalıp ardından şeker katılmış bal satmaya başladılar e insanlarda doğal olarak noldu mk dizisine der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Spoiler bimiyorum ne kotu ama bi seyler eksik. yeni media iyi degil. gerci kotulerin konusmalari falan biraz tirt. hatta bu son bolum haric cok fazla bir sey olmadi. dead wife'in kitaplardaki durumu nedir bilmesem dahi dizide cok ayakbagi degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 ikinci sezona henüz başlamadım , ama valla ilk sezonda özellikle zombi karının sahnelerinde fln "aaay yeter bitse de gitsek" diye bakıyordum , bayıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 sezon bitti ama sezon oldukca agir, sonuk ve kotuydu ilkine gore. icim sisti izlerken agir cekim agir cekim. ikinci sezon 3-4 bolume sigarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Tam sezon finali öncesi bölüm gibi olmuş, hiç finale gitmedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 7-8 seyrettim şimdi. 7 çok beğendim ama 8 de o kadar kötüydü. Anlamsızdı çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 çok kötü sezondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 yazık lan dizi ne hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 e hani iptal diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Ne boktan 2. Sezonu vardi ya bu dizinin . En aklimda kalan kismi ifrit sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 kitabi daha iyi dendi mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Bir bilemedin iki sezonda bitecek konuyu uzatmaya calisinca guzelim dizi berbat oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 baslamis s3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 yine halal gay sex izledik. 9. bölüm güzeldi , finali çok merak ediyorum. Abi bu dizi yanlız kara komedi drama fln. degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 çok kötü çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 bu sezon iyiydi baya hic baymadan izledim bam bam s3 blm 9: Spoiler katil kabak gibi belliydi gerci son birkac bolumdur asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 neyse fena bitmedi sezon, bakalim 4. ye yenileyecekler mi, 4. sezon son olacak diyorlardi. s3 blm 10: Spoiler mr world'un kim oldugunu bi alnina neonla yazmadiklari kaldi asd: Spoiler loki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar