Borlach Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 oo güzel haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 http://www.youtube.com/watch?v=b3klnW1VjKI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 sukkkeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 marta cok var la daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 çok fazla eleştiriliyordu ama ben bu diziyi çok beğenmiştim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 4.5 saatlik müslüman seksi hariç güzeldi bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 başlamış yeni sezonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 2. sezonun 2. bölümü güzel bitti Whoa, Black Betty, bam-a-lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 ikinci sezon allah tier ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Ben kitabı okuduktan sonra diziye ısınamadım bir türlü. Keşke okumasaydım. İlk sezon ne kadar hoşuma gidiyordu halbuki :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Aynısı bana da oldu ktabı daha güzel klübü böyle herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 hosgeldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 dizi iyi ama senarist değişikliği belli ediyor kendini ya. Hiç o ilk sezon gizemli, değişik, sureal hava yok. Dümdüz gidiyo hikaye. Mr Nancy de her sezon bi Emmy'lik konuşma yapıyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 ne kadar kötü kötü bir sezon bu ya. ilk sezonla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 ne kadar dandik bi bölümdü ya 6. kitapta da böyle mi olaylar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 2. Sezona bakmadim henüz. Dropliyim mi direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 ya droplanacak kadar kötü değil ama geçen sezon ki havası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 öyle valla, dandik bir dizi olma yolunda ilerliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 (düzenlendi) ben bölümün ortasında bıraktım bi daha izlemedim. hakkaten çok kötü ya. Nisan 16, 2019 deftonez tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 kitapta Donar'a ne olduğu bi cümleydi sadece. Bence güzel olmuş ama 6. bölüm. Donar ve Columbia'yı beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Kitapla alakasız ilerliyordu ben dropladığımda, kitapta ön plana çıkartılmayan karakterler ön planda tutuluyor. Hiç anlatılmayan bölümler de var. Dizi olduğundan sündürmeleri gerekiyor tabii, yapacakları bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 çok iyi değilmiydi ya bu hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar