Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 en iyi gay ölü gaydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Pasta said: ben de 2 tane lezbiyen bff istiyorum. filmlerdeki gibi değil onlar, senden benden kıllı, üzülürsün sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ONLAR BİZDEN KORKSUN BENCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yanlışın var rew :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Nasıl daha kıllı ya ? Niye abi lezbiyenler erkek olmaya özenmiyor ki ? Kılsızlar olm onlar da. Kılsızlar dedim işte ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 homoseks iğrenç ve komik. Bu iki sıfatı birleştiren tek şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 abi etrafınızdakilere falan bakın görürsünüz, zaten eşcinselliğin erkeklerde %80e yakın oranda biyolojik %20 psikolojik olmasına rağmen dişilerde oranların tam tersi olduğu %80 psikolojik sebeplerden olduğu kanıtlanmış bir sonuç. Türkiyedekiler muhtemelen tiplerini ve triplerini çekecek erkek bulamayınca psikolojik yönelmiştir buna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 erkeğin, kadının kaşarından tiksindiğim gibi, gayin kaşarından da tiksiniyorum. ayrıca erkek gibi davranan kadından daha da tiksiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Benim gördüğüm lezbiyen kızlar kendine bakan kızlardı.Kıllı çirkin kazuletler değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 aynı mekandaysak bi yanlışlarında döversem ortaya saçılan kanlarından ayidis falan bulaştırmalarından çekinirim biraz, homofobi sayılıyorsa bu var bi tek. ama onun dışında takılsınlar kendi aralarında karışmam banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 binlerce lezbiyen tanımam ama 3-5 tane denk geldikleri baya iyilerdi kıllıları görmek istemme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Akhlaur said: Benim gördüğüm lezbiyen kızlar kendine bakan kızlardı.Kıllı çirkin kazuletler değildi. öylesine can kurban. benim lafım erkeksi lezbiyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 @tatar Sende homofobinin yanında başka problemler de var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ya geyik yapıyorum zaten, her türlüsü vardır da, filmlerdeki gibi beklemeyin diyorum yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 "Tatar Ramazan" said: aynı mekandaysak bi yanlışlarında döversem ortaya saçılan kanlarından ayidis falan bulaştırmalarından çekinirim biraz, homofobi sayılıyorsa bu var bi tek. ama onun dışında takılsınlar kendi aralarında karışmam banane. Pff ilkellik pacalarindan akiyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Abi lezbiyeni buldunuz kılsızını arıyorsunuz dememiş kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Loxias said: ayrıca erkek gibi davranan kadından daha da tiksiniyorum http://www.youtube.com/watch?v=u9ZeOXNx_yk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mithat said: Abi lezbiyeni buldunuz kılsızını arıyorsunuz dememiş kimse. İşin saçma tarafı da orada.Lezbiyeni bulmak sorun değil bulduktan sonra birşey yapamamak sorun.Kız lezbiyen lan. Biseksüel ini bulmak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FtS7U1ZZkm8 case closed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mGwWEXME0EE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 değilim. erkek kısmısı için, sadece çok teşhirci oldukları zaman çirkin buluyorum. kız kısmısı için, 2 lezbiyen arkadaşım var (çiftler hatta) sevimliler onları seviyorum ama yanlarında biraz rahatsız oluyorum bir taraf çok güzel diğer taraf çirkin biraz ve çok kıskanç böyle erkek gibi falan. kıskanır falan diye rahat rahat kızla muhabbet edemiyorum sdfsd beraber üst kata çıkıyosun peşinden geliyo falan sanki an kolluyoruz sdf bir kere de bi kadın 40 yaşında falan yavşamıştı sıkıştırmıştı çok rahatsız olmuştum mesela. lezbiyenin edepsizinden pek hoşnut değilim kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 üst kata slatalıkla çıktıysanız şüphelenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 therbiyesisleshme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ay ne komiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 kadının sıkıştırmasından rahatsızlık homofobi olmaz yalnız, orada 40 yaşında adam sıkıştırsa da aynı şekilde rahatsız olmayacak mıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar