goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 link said: Şanlıurfa'nın Karaköprü beldesinde bir petrol istasyonunda meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 18 kişi yaralandı. Patlamanın olduğu benzinlikten fırlayan parçalar yüzlerce metre ötede bulundu. Vatandaşlar yıkıntılar arasında insan aradı. Görevliler ise vatandaşları patlama bölgesi etrafında cep telefonu kullanmamaları konusunda uyardı. ucuz bile atlatılmış da, cep telefonu kullanmamak niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 neyse kavga cikmasin simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 çok fazla benzin istasyonu açılmış kaçak petrol satılıyor diye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 forgiver said: çok fazla benzin istasyonu açılmış kaçak petrol satılıyor diye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 sdf kaçırmışım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Akaryakıt gazları havadan daha ağır olduğundan yere çöküyor, onun için istasyon sahasında sigara bir yana cep telefonu bile kullanılmaması gerekiyor normalde, özellikle yaz aylarında. Patlama olmuş bitmişken ne derece anlamlı bilmiyorum tabii, ayrıca LPG tankı patlamış galiba, LPG de havadan ağır mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok denecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Patlama kültürünüz yok. Patlamayı tanıma kültürünüz yok. Şanlıurfa kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, petrol istasyonu çeşitliliğine hazır değilsiniz. Ben petrol istasyonu patlatırım diyeniz de tatava. Petrol istasyonunun her çeşidini patlattım diyo, ara sokakta bir petrol istasyonununa uğramamıştır mesela. Duyulmuş istasyonları görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Baggio said: Akaryakıt gazları havadan daha ağır olduğundan yere çöküyor, onun için istasyon sahasında sigara bir yana cep telefonu bile kullanılmaması gerekiyor normalde, özellikle yaz aylarında. Patlama olmuş bitmişken ne derece anlamlı bilmiyorum tabii, ayrıca LPG tankı patlamış galiba, LPG de havadan ağır mı ki? lpg havadan ağır, doğalgaz hafif. Hatta eve dedektör koyarken buna göre koymak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yanlız cidden teknik olarak ney sebep oluyor cep telefonunda patlamaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Dalgalar falan tanecik hareketi sağlıyordur ısınıyordur o alan dolayısıyla yanıcı özelliği yüksek atomcuklar yanıyordur abi.Daha bilgili biri de aşaı yukarı bunu söyler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 neler olmuş memleketimde ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar