dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bana mı öyle geldi yoksa çok mu iyi gerçekten? Ridiculous Over-the-Top http://www.gametrailers.com/video/open-world-saints-row/716787 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Oha her şeyi epik nerdeyse. 2. oyun bunun yarısı kadar psikopatsa oyniyim ya, bi kere açtım kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 çok iyi olmuş. bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ne bu, yeni gta mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 çok sakat var çok.gta ile saints row'u karşılaştıran bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 fenaymış cidden bunun 2.si nasıldı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 DoGMeaT said: fenaymış cidden bunun 2.si nasıldı acaba iyi olsa duyulurdu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 eğlenceli olucak gibi duruyo bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 giant purple dildonun vurduğu iflah olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 2. oyunun grafiklere baktım da çok leş bir de youtube yorumu var SR2 was shit thanks to bad storyline and terrible graphics, but it was what a sandbox should be: Fun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 oha giant purple dildo !! super eglenceli duruyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 saints row 2 yahtzeenin bile trollliyemediği bir oyundu KALİTEYİ DÜŞÜNÜN ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 saints row oyunları çok dandikti ama bu fena değil ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 arkadaşım ben volition oyununa dandik dedirtmem DE DİRT MEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 pek denilecek gibi degiller zaten. RED FACTION: ARMAGEDDON RED FACTION: GUERRILLA SAINTS ROW THE PUNISHER RED FACTION II RED FACTION SUMMONER 2 SUMMONER FREESPACE 2 FREESPACE DESCENT II DESCENT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 oha freespace'in ikincisi ne zaman çıktı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 12 sene once kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 freelancerla karıştırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 aha mumkun bende sazan gibi atladim mi diye dusunuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 zevkli görünüyo da o insanlar kaçsa biraz daha iyi olurmuş sanki ,yanında adamı parçalıyon öle izliyo sıra bana gelsin die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ikinci oyun araba sürüşü o kadar saçma olmasa oynanabilir bi oyundu. ama bu kadar da rezalet sürüş olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 biraz daha gerçekçi olabilirmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ikinci oyun zevkliydi. belki de brit görünümlü ve sesli karakterimin verdiği zevk de olabilir. oyuna kaptırmamı sağlamıştı karakter. o karakterin aynısını yapabilirsem şahane olur bu oyunda da. bi ara videosunu koyarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 2-3 gün takılınır, sonra sıkılınır bundan adam gibi hikaye olmazsa, Just Cause 2 gibi bir şey olur muhtemelen. Adamların kaçmaması da cidden saçma olmuş, adam ederlerse gideri var gibi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Videoların arasında hikaye ile ilgili bir tane var, fikir veriyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar