Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
draedan said:

-Deno- said:

sanirim kesip dogramadigim tek rip uyesi sen kaldin. su ana kadar beni en zorlayan, hatta tek kesen uyeniz de good old charda. bilemiyorum yani.

yine eski atis tutuslar baslamis :D biz 1 tane frf li goremedik diyorum , bu kesemedigi bir charda kalmisti diyo , buyrun burdan yakin ^^

bunu diyeceginizi bekliyordum da devodan gelir diyordum.

rip'den olan biriyle her combat'a girdigimde, combat esnasinda ve combat sonunda ss cektim. hani adami yari canda ganklemissinizdir dersiniz diye falan. isterseniz aksam tek tek uploadlarim hepsini, hiiic usenmem.

siz bizi gormuyorsaniz biz de sizi gormuyoruz arkadasim. her gece 35 kisi online oluyor en az, herkes farkli farkli gezegenlerde. demek ki siz yanlis yerlere bakiyorsunuz ^^
Mesaj tarihi:

ahah yok,

swtor'un screenshot klasörü bu. 5000 küsür tane resim arasından tek tek bakmam gerekiyor. uploadlama ve buraya koymaya üşenmem de, aralarından seçip bulmak zaman alır. haftasonu falan bakar uploadlarım ama.

Mesaj tarihi:
darülaceze neydi hatırlayamadım da en son kültür varlıklarını koruma kapsamında korumaya alınmışım bütün bağlantılarımı kestiler

neyse sevinmeyin sizi de görcez zaman hızlı geçiyor
Mesaj tarihi:
Sufi sizin gibi noobielerle değil, bizim gibi elitlerle oynuyor bi kere..

Oynadığı zamanın %75'ni WoW'u överek, %15'ni SWToR'u kötüleyerek, kalan %10'nu da levellayarak geçirio :p
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Et et, upload et. Et de görelim. Tek tek kontrol edicem kimlermiş diye, Ama full canlı SSler kabul edilmez. Corpse görecez yerde. Lamer rebel seni. :D

ilk resim benden olsun o zaman
Mesaj tarihi:
selamlar,

25 ocak'a kadar üye alımlarımızı durdurduk. başvurmak isteyenler 25 ocak'dan sonra;

/tell denoran
/tell aksakal
/tell marem

yaparak officer'lara ulaşabilirler.
Mesaj tarihi:
trial ve alt sayımız çok fazla oldu. oyunun ilk dönemlerindeki gazıyla başvurup bir daha gözükmeyen insanlar falan var. sitemizi kullanan üye sayımız fazla olsa da hala istediğimiz oranda değil.

bir de ops'ler, hard mode'lar, open world / warzone pvp'ler için yeni bir sistem ayarlicaz, onlar oturana kadar üye alımını durdurduk. 1.5 hafta falan zaten.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...