Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Bunadim ben iyice, kim kimdir aklimda tutamiyorum. Bu topagi goren eski uyeler Facebook daki frf sayfasina uye olup, kim kimdir listesine adlarini yazabilirler mi? Len bir de onune gelen jedi knight olacam yazmis, Swg degil bu oyun, alayimiz JK olursa kim dps yapacak kim healliyecek gencler!
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 jedi yapabiliyor o işleri glad. /trolololo
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 He bravo, FrF topagini troll le anca Deno
serhater Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 başvuru falan nerden yapıyoruz guilde girmek için?3-4 kişi varız oynayacak 25 yaş üstü. 4 yıldırda wow oynuyorduk :D .yani başkanım bizi al.
kath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Glad ben smuggler olucam hacı , silah getirirsiniz dmg slicelarım fln asdsadu :D
kath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 En son templatte bi efsane jawam vardı dmg slice yese legendary olcaktı gitti speed yedi bak aklıma geldi şimdi bi kötü oldum yine böö
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 üyelik başvuruları için böyle bişey demiştik daha önce Sufi said: halen geçerli üyelik sistemine göre frf'Nin aktif olarak oynadığı bir online ortam olmadan üye kabulü pek mümkün değil. millet "kim bu" der basar hayırı :D oyuna girdiğimiz gün işleme koyarız başvurunu. frfye katılmak isteyen bütün arkadaşlarla oyun içinde buluştuğumuzda başvuru işlemini başlatırız. hem sizin frfyi tanıma şansınız olur hem de bizim sizi. bu arada bazen soruluyor, eski frf üyelerinin hepsi hala frf üyesi sayılır. sizi hatırlayan kimse çıkmasa bile frf forumunun tozlu raflarından başvuru konunuz bulunur. yani biz hatırlayamasak bile forum hatırlar :)
jonq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Foruma bakan yok ki herkes Facede artık :)
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 aynen, arada foruma bakıyorum, birileri ha dese tekrar eski günlerine dönecek forum da herkes tysre'ın dediği gibi face'e yazar oldu artık. bu arada guild'ı kurmak için credit harcamayacağız herhalde, bu deployment'ın bir olayı da bu diye düşünüyorum.
kath Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Credit harcansa bile çok abartı bişi olacağını sanmıyorum 2 gün kasar hallederiz gibi yani
Qui Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Bu hafta sonu olan betada guild ile ilgili bir test söz konusu mu?
Asphyxiator Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Guildin hangi serverda olacağı belli oldu mu? Tor sitesinden de yazdım da burası daha güncel olduğundan buraya da yazayım dedim.
eski Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 frf nin yeri pve server dır bu kadar yaşlı adam fazla action kaldıramayacagı için. ben balıkla ayrıca bi sith acıp pvp takılıcam gerci dark ferefe tadında. bakalım kısmet artık.
kath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Ben pvp yapmassam en fazla bi ay dayanırım abi o oyuna o da lvl grind oyaladığı için
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Deadric ben varım, uthmatar gelecek Uğur abi var onlada konuşamadım ama başlar büyük ihtimal,sonbahar aşkı var şuan neder bilmiyorum :)
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 frf gerçekten de oluşacak mı bu arada? ya da nerden başvurulur bu guilde? forumdan başarılı olamadım, burada da pek aktivite yok, içimizde gücü hissederek mi anlıyoruz bir sonraki adımı :D
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 şöyle bir şey yapalım o halde, bana da baya ö.m geliyor çünkü. frf'ye girmek isteyen herkes buraya swtor.com'daki nickini yazsın, ondan sonra yönlendirelim sizi asıl foruma. swg'deki gibi oylama falan yapar mıyız şu an onu kesinleştirmedik, ama en azından kaç kişi başvurmak istiyor, kimler var görürüz.
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuşunda deno eski üyeleri almazsınız herhalde oylamaya değil mi !?
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 BlackRose said: frf gerçekten de oluşacak mı bu arada? ya da nerden başvurulur bu guilde? forumdan başarılı olamadım, burada da pek aktivite yok, içimizde gücü hissederek mi anlıyoruz bir sonraki adımı :D Hadi biz yaslandik, metabolizma yavas da alttan gelen gencler butun enerjilerini Paticik de bik bik yapmaya harcadiklari icin, guild isleri ile ugrasmiyorlar pek. Gercekten olusacak evet :) Betayi herkes oynadi, sevdi ve begendi. Sufi ve Unity begendiyse zaten FrF kurulurdu, onlarda begendi :) Genel olarak guild a basvuru eski usul de, tanisalim koklasalim, karsilikli anlasalim modunda oyun icin de olan bir olguydu. Oyun baslasin, gel buyur, sen bizi seversin biz seni severiz, takiliriz be ya!
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 BlackRose said: içimizde gücü hissederek mi anlıyoruz bir sonraki adımı :D haha evet abi. valla ara sıra frf forumuna bakıyorum ama pek bişi yok görünürde. early release gelince kesinleşir sanırım ne yapıp yapmayacağımız.
Öne çıkan mesajlar