Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=oyLvdm1JXsg Çok başarılı. Login olmanız lazım galiba izleyebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 adamlar dünyada yalnız olduklarını sanıyolar ve bir anda karşısında beyazlar. aklından neler geçiyordur acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 muziksiz narrated versiyonu da var. cok ilginc cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ses kaydı kısmı süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 zaidral said: muziksiz narrated versiyonu da var. cok ilginc cidden. onuda eklermisin buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Adamların mükemmel bir hayatları dengeleri vardı ve artık bitti. 2 seneye maymun olurlar altların kısa kot pantol sağda solda boş kola şişeleri ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 adamlar bıçaktan korkuyor ya medeniyetin kıymetini bilmek lazım bir de bunlara bıçağı öğretsen ateşten korkuyor, ateşi öğretsen elektrikten korkuyor, elektriği öğretsen evrimden korkuyor zor dostum zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Absolut said: Adamların mükemmel bir hayatları dengeleri vardı ve artık bitti. 2 seneye maymun olurlar altların kısa kot pantol sağda solda boş kola şişeleri ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 moriQ said: zaidral said: muziksiz narrated versiyonu da var. cok ilginc cidden. onuda eklermisin buraya. http://www.youtube.com/watch?v=BDvhVItiBFs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 çok güzel, adamların bakışları şaşırmaları falan. Oradaki çocuklar büyüdüklerinde " 5 yaşındaydım tanrılar bize geldi" vs tarzı diğerlerine anlatırlar belki :) Güya modern insanda ilk verdiği şey kibrit ve bıcak oldu yani ha. Birde aynaya baktıklarında dedim şimdi kesecekler bunları şeytan falan diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Absolut said: Adamların mükemmel bir hayatları dengeleri vardı ve artık bitti. 2 seneye maymun olurlar altların kısa kot pantol sağda solda boş kola şişeleri ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bakışlar harika ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Okumayı öğretip sonra bir kitap verseler bunlara ve deseler eğer iyi insan olursanız, bu kitaptakileri yaparsanız ileride gelip sizi yanımıza göklere alıcaz. Acaba neler olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 onun için kabileye bakmaya gerek yok. etrafına bak. benim dinim daha iyi diye birbirlerini keserler en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 pis misyonerler hepisini katolik yapacaklar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ve beyaz adam kabileyle soğuk çeliği tanıştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 O kadar da geri değiller. Alet yapabilmeyi ve videodan görüldüğü kadarıyla aletlerin işleyişini çabuk kavramaları ile 10 seneye kalmaz şeker fabrikasında beleşe çalıştırılabilirler aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 kafasına vurmak beğenmek anlamına geliyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bagımlısı oldum ya dvd sını alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 9:35 de pilavi yiyip bu ne lan bi pilav yapmasini bilmiyorsun diyip tukurmesi super :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Bunlara güzel bi iskender falan yedirip direk müptela yapıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bıçağa sahip olmayan adamların ense traşlı ve kesilmiş sakallı olarak dolaşması bir benim dikkatimi mi çekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 cekim oncesi hazirlamislardir iste makyaj, tras falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ben doğru bulmuyorum bu adamların hayatlarına karışmayı. çok yanlış. özellikle bu adamlar %100 doğal yaşıyorlar, herşeyleri doğal. bizim hayatımız ilaçlarla, hastalıklarla geçti. doktor değilim ama geçen bir belgeselde daha görmüştüm, bu insanları rahatsız etmememizin asıl sebebi bağışıklık sistemleri. çok sakıncalı bence, ayrıca yanlış bırakalım yaşasınlar ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar