Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tribe meets white man for the first time

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamlar bıçaktan korkuyor ya

medeniyetin kıymetini bilmek lazım

bir de bunlara bıçağı öğretsen ateşten korkuyor, ateşi öğretsen elektrikten korkuyor, elektriği öğretsen evrimden korkuyor

zor dostum zor
Mesaj tarihi:
çok güzel, adamların bakışları şaşırmaları falan. Oradaki çocuklar büyüdüklerinde " 5 yaşındaydım tanrılar bize geldi" vs tarzı diğerlerine anlatırlar belki :)

Güya modern insanda ilk verdiği şey kibrit ve bıcak oldu yani ha. Birde aynaya baktıklarında dedim şimdi kesecekler bunları şeytan falan diye :D
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Adamların mükemmel bir hayatları dengeleri vardı ve artık bitti. 2 seneye maymun olurlar altların kısa kot pantol sağda solda boş kola şişeleri ile.
Mesaj tarihi:
Okumayı öğretip sonra bir kitap verseler bunlara ve deseler eğer iyi insan olursanız, bu kitaptakileri yaparsanız ileride gelip sizi yanımıza göklere alıcaz. Acaba neler olur :P
Mesaj tarihi:
O kadar da geri değiller. Alet yapabilmeyi ve videodan görüldüğü kadarıyla aletlerin işleyişini çabuk kavramaları ile 10 seneye kalmaz şeker fabrikasında beleşe çalıştırılabilirler aga.
Mesaj tarihi:
ben doğru bulmuyorum bu adamların hayatlarına karışmayı. çok yanlış. özellikle bu adamlar %100 doğal yaşıyorlar, herşeyleri doğal. bizim hayatımız ilaçlarla, hastalıklarla geçti. doktor değilim ama geçen bir belgeselde daha görmüştüm, bu insanları rahatsız etmememizin asıl sebebi bağışıklık sistemleri. çok sakıncalı bence, ayrıca yanlış bırakalım yaşasınlar ne gerek var.
  • Yeni Oluştur...