BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ya oyun iyi guzelde belirli bi sure sonra bayıyor hep aynı seyleri yapmak yoksa cidden guzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ya aslında baymasından ziyade oyun çok yardım ediyor sana.oysa ben isterim ki yanlış adamı hapse atayım.sonra katil devam etsin öldürmeye ama öyle ya da böyle dogru adamı dogru kanıtları bulduruyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Oyun hakikaten çok iyi de tutuklama sonrası olaylara daha fazla derinlik katılabilirmiş cidden. Denildiği gibi yanlış kişi içeri atılıp suçlunun suçunu devam ettirmesi falan harika olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ben kaç kere failed oldum ya. öküz gibi oynarsanız başarısız olabiliyorsunuz oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 steam summer sell den alacaktım ama almadım şimdi pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 aldım eheheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 heroes parkmana geldim, yarılamış mıyım? bitirene kadar bırakamayacam herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 cinayetde behzat ç gibi takılıyorduk ne güzel gittiler ahlak masasına verdiler ya nataşa toplıycaz sokaktan meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 vice oyundaki en iyi masa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 sonu iyi olsun yeter cinayet tam ağızda pis tat bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 fakir ver. çalışan nerden bulurum öm plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Şu içine ettiğimin oyununu Steam'den alınca çalıştırmanın yolu nedir? Social Club denen halt runtime error verip duruyor, orjinal aldığım oyunu oynayamıyorum, kepazeliğe bak. İnternetten aradım biraz steam forumunda elemanın biri bişiler yazmış ama denedim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 kırek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 orjinal aldığım oyunu da crackle oynicaksam işim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ben güzelce 50 saat oynayıp bitirdim steamden sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Alala hata vermedi mi hiç yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yo, windowsunda bir şeyler eksiktir visual c++ redist, directx hede hodo. gerçi oyunu açarken gerekli her şeyi yüklüyor zaten steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Bende de patlıyor ama windows 8'e geçtikten sonra olmaya başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=qytTSilIc5M&feature=youtu.be ne iyi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Necro inc Bunda sucluları öldürmeden yakalamak, tutuklamak + bişey kazandırıyor mu bize ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 öldürmeden yakalıyabiliyorsan öyle yap davaları en iyi şekilde çözmek/5 yıldız kasmak umurunda değilse salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 öldürmeme ragmen 5 yıldız aldım, ama adam kacarken ateş ediyordu vurdum bende :D vurmadan yakalasam nasıl olur diye sormuştum eyvallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 muhtemelen sonunda birini rehin alır, sen de vurmak zorunda kalırsın. genelde oyle oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 oyunu steam'den aldım, bu hatayla karşılaşan var mı? yada çözüm yolunu bilen vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 pc'ye reset at geciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar