ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 çağır gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 turkish guy fawkes vardı o noldu hahafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 hedehodohop said: bir faşist partinin yürekler burkan çöküşü akp varken başka faşist parti başarısızlıkla sonuçlanır, di mi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 dalga gecerim ZAAAA diye geldimde yok lan yapmicam keske ortada gezen 32432423 parti su adam gibi en azindan faildan donmeyi becerebilse, cidden darisi tkp, ldp, emep ve IP nin basina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 dasaaa said: tr'de hedeflenene ulaşamayınca ya da başarısızlıkta istifa eden adam görmek imkansız olduğundan bu tepki makul görülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dw Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 HEPAR'ın kapanışı haberini alınca patiye bakayım dedim. Burada çok konuşma yapmıştım. Sizler ota moka faşist diye saldırmaya devam ettiğiniz sürece, başınızdaki gaddar faşistler sizleri her daim yönetmeye devam edeceklerdir. Atatürk'ü benimseyen partiyi faşist yaptınız, size her şey hak. Ben bazıları gibi karaktersiz değilim, hesabımı dediklerim tutmayınca sildirmem. Neysem oyumdur, üç kuruşluk oyunlar yapmam. Vatan haini şakirtlerden birine söylediğim laf yüzünden haksız şekilde banlandım. Ancak ne yazıktır ki o şerefsiz ilk hakaret etmesine rağmen herhangi bir ceza almadı. Paticikteki adalette bu kadarlıkmış. Hepar barajı geçemezse hepinizden özür dileyeceğimi söylemiştim. Özür dilerim. Vatanını milletini seven insanların da bu ülkede bir yerlerde gelebildiğini görebilmek için çok istiyordum HEPAR'ın meclise girmesini, bundan dolayı pişman değilim. Banlandığım için sadece bu mesaja mahsus bu hesabı açtım. Junkmail kullandığımdan bir daha bu hesaba girmem. Şakirtler ve önyargılı nato mermer nato kafalar, hadi yine iyisiniz, ülke size kaldı. Hadi rasgele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 dw said: Atatürk'ü benimseyen partiyi faşist yaptınız, size her şey hak. osman pamukoğlu faşistliğine atatürk zırhı giydirmek istemiş ama olmadı tabi. silinip gitti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordones Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 dw said: HEPAR'ın kapanışı haberini alınca patiye bakayım dedim. Burada çok konuşma yapmıştım. Sizler ota moka faşist diye saldırmaya devam ettiğiniz sürece, başınızdaki gaddar faşistler sizleri her daim yönetmeye devam edeceklerdir. Atatürk'ü benimseyen partiyi faşist yaptınız, size her şey hak. Ben bazıları gibi karaktersiz değilim, hesabımı dediklerim tutmayınca sildirmem. Neysem oyumdur, üç kuruşluk oyunlar yapmam. Vatan haini şakirtlerden birine söylediğim laf yüzünden haksız şekilde banlandım. Ancak ne yazıktır ki o şerefsiz ilk hakaret etmesine rağmen herhangi bir ceza almadı. Paticikteki adalette bu kadarlıkmış. Hepar barajı geçemezse hepinizden özür dileyeceğimi söylemiştim. Özür dilerim. Vatanını milletini seven insanların da bu ülkede bir yerlerde gelebildiğini görebilmek için çok istiyordum HEPAR'ın meclise girmesini, bundan dolayı pişman değilim. Banlandığım için sadece bu mesaja mahsus bu hesabı açtım. Junkmail kullandığımdan bir daha bu hesaba girmem. Şakirtler ve önyargılı nato mermer nato kafalar, hadi yine iyisiniz, ülke size kaldı. Hadi rasgele. http://yenisafak.com.tr/resim/site/untitled18356ee3210569dfca2by.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ırkcılık, faşistlik ve milliyetcilik. bu 3'ü hakkında zerre bilgisi olmayan dingillerin HEPAR faşist HEPAR faşist diye anırması cok acınası lan. valla bak. btw osman pamukoğlu bağımsız girmeliydi meclise. essin gürlesin. valla mhp'ye bedel olurdu heralde ahah.. hele şu bdp'lilerin meclise özerklik hede hödö demesine vereceği tepkiyi... oh may gad oh may gad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 faşist değil değişmeye çalışan chpnin yerine gelen ulusalcılardan biri sadece (cgb bir diğeri). gerek yok bence ulusalcı partilere tam olarak kategorilendirmesem de kendilerini, ulusalcıların düzenlediği mitingleri, yürüşleri falan pek sevmem atılan sloganlar rahatsız eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 walla saygi duydum 0.23 oy alarak surunmeye devam etmek yerine olmadi demeyi bilmisler dsp ldp emep ip odp felan gibi diger partilarde bunu gorup birlesseler yada kapatsalar keske de imkansiz cok guzel paralar donuyo ortada profesyonel olarak ilce baskanligi particilik yapan adam war niye kapasin butun gun cay ic televizyon izler ay basinda maas al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 dw said: Özür dilerim. ... Şakirtler ve önyargılı nato mermer nato kafalar, hadi yine iyisiniz, ülke size kaldı. Özür dileme anlayışı bu mu? %0.23 lan, hala konuşuyor adam. Yüzüm olmazdı benim. Parti başkanının bile yüzü olmamış eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 adam neydi, ne değildi vs ayrı tartışma konusu.. faşist midir değil midir o da ayrı. ama delikanlıymış, onurluymuş. onu gördük. "olmadı" dedi, bıraktı. tr'de kimleri kimleri gördük, yan çizmenin, bıraktım dedikten sonra dönmenin kralını yapan. güncel örnek verelim; 9-10ay önce olması lazım -zaman kavramımım kayıp- birbirlerine giren sav + baykal'ın bugünlerdeki yaklaşımını düşünürseniz mesela.. bu adamın yaklaşımı gibi davranışlara ne kadar ihtiyacımız olduğunu görebiliriz sanıyorum. keşke diğerleri de bunun kadar dosdoğru, mert olabilselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Yalnız her zaman Cem Uzanı taktir etmişimdir. Adam 3 aylık partiyle %7.25 oy aldı ya. Helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 cem uzan'ı takdir etmek... halkın konserlere, yardımlara oy vermesi... ve cem uzan'ın takdir edilmesi..... ben de her zaman insanların düşünmemece yapısını ilginç bulmuşumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Resme tıklayınca said: Service Unavailable HTTP Error 503. The service is unavailable. gelmesi çok saykedelik yapmış olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 oahah sizde gözükmüyor mu? başka browserla da denedim halbusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 halk şu anda da kömüre pirince oy veriyor. Yani halk hep bişeylere oy veiryor zaten canım yurdumda. varsın konsere versin, en azından sosyal aktivite. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ötekisi en azından yenilyor lan. o dönemde kömüre, ramazan pakedine, gıda yardımına, aileye verilen yardım parasına etc. oy verilenlerin yanında toplum içinde %7lik bi kesimin ne garip insanlar olduğunu gördük. gerçi bu ülkede başlık parası ile kız verme adeti var hani. e hiç bir para karşılığı X verme olayına garip bakmamak lazım hani başlık parası olayından sonra ya. abi lan keşke iç veya doğu bölgelerde falan doğsaymışım bak. o zaman sıkıntı yaşamazdım bu olayları görünce "normaaaal" der geçerdim. iyi olurdu. stress yapmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Bone said: hedehodohop said: bir faşist partinin yürekler burkan çöküşü akp varken başka faşist parti başarısızlıkla sonuçlanır, di mi ama...akp gibi partilere faşişt demek faşizmin içini boşaltıp halkı gerçek faşizm tehlikesine karşı duyarsızlaştırır.Ben akp örgütlenmesi altında eşcinselleri,ermenileri,kürtleri ve her konudaki azınlıkları fiziksel olarak yoketmek için halk hareketi görmüyorum.Bu ülkede mhp gibi 70lerde 5000 tane faili meçhul cinayetten sorumlu ve ülke çapında 2700 tane ülkü ocakları adı altında paramiliter örgütlenmesi ( şu ana kadar basılan bütün ocaklardan ateşli silah çıktığı tespit edilmiştir) olan , bbp gibi (ogün samastında alperen ocaklarıyla ilişkisi vardı) hepar gibi partiler varken akpye faşist demek komiktir.Tamam akpyi sevmiyoruz falan fistan ama hiç değilse kavramları karıştırmıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 sen faşistliği sadece ırk faşistliği olarak tanımladığın için öyle sanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 O zamanlar ülkü ocaklari vardi, simdi cemaatler var. Biri göstere göstere vuruyordu, digeri alttan alttan bel atina calisiyor. Akepeye fasist degil demek bayagi bir komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Daemir said: sen faşistliği sadece ırk faşistliği olarak tanımladığın için öyle sanıyorsunben faşizmi marksist literatürdeki haliyle tanımlıyorum , özünde işçi sınıfını atomize etmek için oluşturulan bir harekettir , ırkçılık biçimlerinden biridir. akinci said: O zamanlar ülkü ocaklari vardi, simdi cemaatler var. Biri göstere göstere vuruyordu, digeri alttan alttan bel atina calisiyor. Akepeye fasist degil demek bayagi bir komik. bu nasıl bir karşılaştırma ? 70lerin ülkü ocaklarıyla şimdinin cemaat evlerini aynı tutup akpye bu yüzden faşist diyorsan yorum yapmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 yeni dünya düzenine ayak uyduramayıp hayatı Reagen dönemi ile değerlendirmek. Ben ülkelere boy gözü ile bakıyorum! kımız getirin bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 yeni dünya mı ? Daha 100 yıl geçmedi italya ve almanya faşizm örneklerini yaşıyalı.Gerçek faşizm ordaki gibi olur ,akpye anti demokratik dersin, otoriter dersin, teokratik dersin ama faşist dedin mi orda elmayla armutu karıştırmış oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar