Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Yogo yaparak bunu azaltabilirsin diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ben her gün yogi yapıyorum, aynı anda 0.37 şeyden fazlasını düşünme fırsatım olmuyor, sen de aşmış beynini rahatlatmak istiyorsan yogi yap kardeşlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 abi ben gece yatarken suana kadar okumus oldugum tüm kitap karakterlerinin ismini hatırlmaya calısırım.aklıma gelmeyen olursa kalkar kitabı açar bakarım böyle ruh hastası huylarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 oha o ilerde baya sorun olur ama bütün gece sayarsın nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 saçlarım beyazlarsa ztn uyumadan önceki zamanlarımda beyazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bi de haxballdaki nubluklarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 yok baba bende yok öyle bişey.. eğer bişey yaparken başka birşey düşünüyorsam.. o an yaptığım her şey yalan.. ben p4 te kalmışım hala ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 hadi beyinlerimizi yarıştıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 dalga geçiyor olm.., herkes aynı anda bi sürü şeyi düşünür. ama hardcore düşünüp sağlam multitasking yapan adam sayısı deli gibi azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 aynı anda düşünme değil o dikkatiniz dağınık. piyano çalarken en absürd ritmlerin üstüne vokal yaparken bile tasklerden birini otopilota alırsınız düşünmeden yok öyle bi dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 olm herşeye heycanlanmayın bu kadar "oha aynı anda iki şey düşünüyorum" falan diye. bu dünyada 10 yaşında üniversiteye gidenler var 1-2 senede fizik lisans + master bitiren insanlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ölelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 yaşadığın kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 :( abi esprilerine laf ettim diye alındın mı sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ben de bişey düşünürmüş gibi olup aslında düşünemiyorum gerizekalı mıyım:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 öp beni şapşal fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 adam ilk kez iki şey birden düşünmüş işte bir heyecanla gelip panikle başlık açmış buraya sakin ol dostum o hissettiğin şey beynin, var olması ne güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 people is wrong by paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 DarKRideR said: Bu olay bende de var ama hep dikkat dağınıklığına vurmuştum ben asfd Hatta çoğunlukla karşımdakilerle konuşurken duymuyorum dediklerini, tekrar etmelerini istiyorum vs. gerçi benimkisi dikkat dağınıklığı büyük ihtimal dikkat dağınıklığı veya takıntı filan diyebiliriz böyle şeylere. o değil son zamanlarda tv lerde fılan boyle şeyler cıkıyor, çok büyük yetenekmiş gibi. basit şeyler bunlar. bendede çok iyi 3d hafıza varmış birisi söylüyordu, hatta mimar olmalıymışım filan. boyle şeylere takılınıp aha zeki adam cıktı, süper çocuk denmesıne sinir oluyorum. geçenlerde de obsesif bir cocuk cıkmıstı, gördüğü her rakamı toplayan , istem dışı. sper zeka vehbi demişlerdi hatta, koca bilmem ne kanalı, kanalın hepsi no lifer, kendi gibi kanallardan başka hayatları yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 olur oyle arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Estel_Anorien said: multitasking güzel bişey tabi. allah bana 4 çekirdek işlemci vermiş. çekirdek çitlerken dört işlem yapabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 abi hicbiriniz cinyus degilsiniz hayal kurmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 adam topici açarken harward'dan burs alırım falan diye düşünmüştür herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 guksot said: -Mesela ders çalışırken 1 saat sonra oynayacağım oyunla ilgili strateji kurmak. ders çalışırken oyunu düşünüp strateji kuruyorsan buna multitasking değil, dersi boşlayıp oyunu düşünüyorsun denir. kafanı derse ver, dersle meşgul ol. soru bile yapıyorsan yanlış yaparsın o soruları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 mt cok gereksiz bişey zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar