boone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 En son amnesia oynamıstım Güzeldi her nekadar 10dakkada bir çıksamda sürükledi... Dead space 2 oynadım kesmedi beni ben daha çok böyle penubra amnesia condemned criminal origins tarzı insanın psikolojisini bozucak oyunlar arıyorum. (yoktur kesin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Yok :D Amnesia türünün zirvesi zaten. Varsa da söylesinler hakkaten ben de istiyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ben baya aradım ama bulamadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 http://bestgamewallpapers.com/files/doom3/doom-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 fear3 çktı tabi survivor değil ama horror :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 fear 3 ün horroru horror degil. horror konusunda 1>2>3 diye gidiyo seri hatta 3 te direk sen terror estirir hale geldigin icin(fettel ile oynamak nedir arkadas?) iyi shooter kotu horror. Singularity öneririm multisi falanda fena degil hoş oynayan var midir bilmem. Ha bu arada Fear 3 un Fucking Run game mod u harbi geriyo adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 fear 1 de korkunç değildi ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 avp marine campaign. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 survival horror olarak amnesia gibi oyun yok. belki call of cthulhu dark corners of the earth denilebilinir. nileppezdel said: fear 1 de korkunç değildi ki zaten doom gibi bööö diyen şeyler yoktu evet, ama gerilimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 clive barkers undying bu kategoriye mi giriyor tekrar başlıycam bu sefer bitiririm umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 horror öğeleri taşısa da survival horror değil. bi silent hill değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Bende geçen sene bitirim ilk oyununu. Oyunun finali inanılmazdı sonunda mouse'ı bırakıp "bravvooo" diye alkışlatmıştı. Spoiler verirdim ama Game of Thrones faciasına dönüşmesin diye kısa kesiyorum D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bir amnesia olmasa da bone'un dediği gibi call of cthulhu: dark corners of earth de iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bi de alone in the dark diyecek amnesiaya benzer oyun olduğu için de, çooooook eski olduğu için korkutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Sam said: avp marine campaign. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Amnesiayi yapan genclerin bir onceki oyunlari vardi, hrmm...neydi hah Penumbra? o nasil? canavarli manavarliymis sanirim, korkutur mu dersiniz baborianlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 amnesia gibi değil, daha bir adventure oyun. bir sürü korku oyunu var da, amnesiadan korkanlar, amnesiayı sevenler, başka oyundan korkmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 amnesianın üstüne yok ama ya yapacak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 romslayer said: fear 3 ün horroru horror degil. horror konusunda 1>2>3 diye gidiyo seri hatta 3 te direk sen terror estirir hale geldigin icin(fettel ile oynamak nedir arkadas?) iyi shooter kotu horror. Singularity öneririm multisi falanda fena degil hoş oynayan var midir bilmem. Ha bu arada Fear 3 un Fucking Run game mod u harbi geriyo adami. fear 2, 1'den daha çok korkutmuştu beni valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ha aklıma gelmişken yazayım bir survival horror değil, korku adventure oyunu, scratches ama çok iyi ilerleyen bir hikaye ve çok iyi bir atmosfere sahip oyunun sonu başarısız olsa da adventure sevenler bir denesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Call of Cthulhu var birkac paketten olusuyor hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesajlara baktım ama göremedim Dead space 2. Şahsen ben oynarken gayet gerilmiştim.Ama hikayesiyle germiyor seni, yine sağdan soldan fırlayan yaratıklar hoplatıyor. Eğer hikayesi sağlam olsun hem gersin diyorsan Undying var eski demezsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 doomdan tırsan tek tabansız ben miyim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Dediğiniz tüm oyunları oynadım abi bu arada sasırmadım 1kisi 10yıl önceki oyunu söylemis:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bozuk said: doomdan tırsan tek tabansız ben miyim şimdi her ne kadar doom'a "böö eheheh" oyunu diye burun kıvırsak da hepimiz üçbuçuk oynadık o oyunu itiraf edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar