reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hatta icine brokolide atarsan tam imba olur, basarili tuto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 vaniLLe said: oh kalori bombasi. gorur gormez ayni sey gecti benim icimden de dsfsd. cok iyi bisey degil aslinda kalori sayimi yapmak. bi sure sonra kalorisi tadinin onune geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kalorisi olan gocunu oohohohoho *r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 @fede, napalim arkadasim cabuk kilo aliyoruz... tabi ki dikkat etcez. Frantic said: vaniLLe said: oh kalori bombasi. gorur gormez ayni sey gecti benim icimden de dsfsd. cok iyi bisey degil aslinda kalori sayimi yapmak. bi sure sonra kalorisi tadinin onune geciyor. valla benim de aliskanlik oldu artik kalorilerini saymak sdf. gerci bununkini tam bilemezsin ama, tahminen bisiler söyleyebilirsin. en mantiklisi zaten herseyden yemek ama az az yemek. o da zor tabi baya. ya da günlük kalori ihtiyacini gecmemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 @fede hali hazirda 2-3 kisiyi gocundurmaya yetecek kadar var zaten sdffdc, np. @vanille ahah sorma bende de oyle de bi sure sonra sayko gibi vicdan azabi felan duyuyorum guzelim kalori bombalarini yiyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 patates salatası bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ben de bi cay koyiim bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 daha yeni kendime gelebildim. yedikten sonra ağırlaştım, böğrüm yanmaya başladı felan. dikkatli yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 blizard yama yapmış, fixleyeyim patatesleri 50 dk pişir alta folyo ya da yağlı kağıt koy kaşarla atraksiyonu öyle yap ya da kumpir yap zetinyağı kullanmayın, ayçiçek yağına göre daha düşük sıcaklıkta yanıyor paraya kıyıp koroplast ın kağıdını al daha yüksek sıkcaklığa dayanıyor bir de patates=ayçiçek yağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 O patatesler 25 dakikada pisiyor mu ki diyecektim ben de. Bi de patateslerde kuruma riskine istinaden (aslinda besamel sos ama siz usenirsiniz diye) krema onereyim. Obur turlu cok yag gerekir :/ Toparlarsak soyle: Patatesleri incecik kesiniz dilimler halinde. Tuzlayiniz. Aralarina krema ve kasar serpeleyerek bi borcama atiniz. 40-50 dk pisiriniz. Sahane garnitur oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 besamelle iyi oluyo gercekten, firinda pattiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 beeşameel beşaameel muuçoooo komo se fuer esta noçe la ultima vess beşaameel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 NolaxThensbane said: Aluriel said: tek fark patatesleri tepsiye tek kat halinde dizmeden önce un, tereyağı ve baharatlı bi harca bulayıp öyle koyuyorsun tepsiye. üstüne de kaşar rendesi koyuluyor. pişirme süresi de aynı civarda. Otiğin baharatlı patatesleri? :> bi tuto da ben mi yapsam diyorum hep bunları gördükçe ama acayip üşeniyorum fotoğraf olayına falan. her neyse, dediğim şekilde yaparsanız belki biraz ağır ama çok lezzetli oluyor. şimdi bi kaba tereyağı koyun biraz. sonra kabı sıcak su dolu başka bir kabın içine koyun, tereyağı erisin o şekilde. azıcık un, tuz ve sevdiğiniz baharatları ekleyin. istediğiniz şekilde ve büyüklükte kestiğiniz patatesleri bu harca bulayın, sonra dizin tepsiye yada borcama. üstüne de kaşar rendesi. yarım saate falan pişiyor çok kalın kesmediğiniz sürece. alta da pişirme kağıdı koyun ki yanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mal said: sonra daha önceden 285 dereceye ısıtılmış fırına koyup Döküm mü yapacan, anlamdım ki. Yok 500 derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mr_Hand said: beeşameel beşaameel muuçoooo komo se fuer esta noçe la ultima vess beşaameel... ahahah(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 fırında patates yapcaksanız fırın poşedinin içine elma dilim şeklinde koyun, önce poşedin duvarlarını unlayın ki yapışmasın, sora patatesin üstüne sos tuz ve yağ ekleyin poşedin ağzını telle bağlayıp patatesler yumuşayana kadar bişirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 fede said: patatese gereğinden fazla önem veriyoruz bence seni döverim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 beyenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Sparkcaster said: fede said: patatese gereğinden fazla önem veriyoruz bence seni döverim ya spark haklı. patatese inandık, patatese sığındık. ambin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 güzel gayet bende başemel sosu ile tadlandırılmış versionunu yedim.. bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Akşam denedim ,Ustune de Beyaz peynir rendeledim ,super rakı mezesi oldu, Aslında arasına da yumurta ekleyip guzel olur diye dusunuyorum. Dur onu da bu aksam deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisst Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 domates soğanda atsadın yanlarına. şimdi yapıcam ben (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar