reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hatta icine brokolide atarsan tam imba olur, basarili tuto.
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 vaniLLe said: oh kalori bombasi. gorur gormez ayni sey gecti benim icimden de dsfsd. cok iyi bisey degil aslinda kalori sayimi yapmak. bi sure sonra kalorisi tadinin onune geciyor.
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kalorisi olan gocunu oohohohoho *r
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 @fede, napalim arkadasim cabuk kilo aliyoruz... tabi ki dikkat etcez. Frantic said: vaniLLe said: oh kalori bombasi. gorur gormez ayni sey gecti benim icimden de dsfsd. cok iyi bisey degil aslinda kalori sayimi yapmak. bi sure sonra kalorisi tadinin onune geciyor. valla benim de aliskanlik oldu artik kalorilerini saymak sdf. gerci bununkini tam bilemezsin ama, tahminen bisiler söyleyebilirsin. en mantiklisi zaten herseyden yemek ama az az yemek. o da zor tabi baya. ya da günlük kalori ihtiyacini gecmemek.
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 @fede hali hazirda 2-3 kisiyi gocundurmaya yetecek kadar var zaten sdffdc, np. @vanille ahah sorma bende de oyle de bi sure sonra sayko gibi vicdan azabi felan duyuyorum guzelim kalori bombalarini yiyince.
Mal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 daha yeni kendime gelebildim. yedikten sonra ağırlaştım, böğrüm yanmaya başladı felan. dikkatli yiyin.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 blizard yama yapmış, fixleyeyim patatesleri 50 dk pişir alta folyo ya da yağlı kağıt koy kaşarla atraksiyonu öyle yap ya da kumpir yap zetinyağı kullanmayın, ayçiçek yağına göre daha düşük sıcaklıkta yanıyor paraya kıyıp koroplast ın kağıdını al daha yüksek sıkcaklığa dayanıyor bir de patates=ayçiçek yağı
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 O patatesler 25 dakikada pisiyor mu ki diyecektim ben de. Bi de patateslerde kuruma riskine istinaden (aslinda besamel sos ama siz usenirsiniz diye) krema onereyim. Obur turlu cok yag gerekir :/ Toparlarsak soyle: Patatesleri incecik kesiniz dilimler halinde. Tuzlayiniz. Aralarina krema ve kasar serpeleyerek bi borcama atiniz. 40-50 dk pisiriniz. Sahane garnitur oluyor.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 besamelle iyi oluyo gercekten, firinda pattiz.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 beeşameel beşaameel muuçoooo komo se fuer esta noçe la ultima vess beşaameel...
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 NolaxThensbane said: Aluriel said: tek fark patatesleri tepsiye tek kat halinde dizmeden önce un, tereyağı ve baharatlı bi harca bulayıp öyle koyuyorsun tepsiye. üstüne de kaşar rendesi koyuluyor. pişirme süresi de aynı civarda. Otiğin baharatlı patatesleri? :> bi tuto da ben mi yapsam diyorum hep bunları gördükçe ama acayip üşeniyorum fotoğraf olayına falan. her neyse, dediğim şekilde yaparsanız belki biraz ağır ama çok lezzetli oluyor. şimdi bi kaba tereyağı koyun biraz. sonra kabı sıcak su dolu başka bir kabın içine koyun, tereyağı erisin o şekilde. azıcık un, tuz ve sevdiğiniz baharatları ekleyin. istediğiniz şekilde ve büyüklükte kestiğiniz patatesleri bu harca bulayın, sonra dizin tepsiye yada borcama. üstüne de kaşar rendesi. yarım saate falan pişiyor çok kalın kesmediğiniz sürece. alta da pişirme kağıdı koyun ki yanmasın
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mal said: sonra daha önceden 285 dereceye ısıtılmış fırına koyup Döküm mü yapacan, anlamdım ki. Yok 500 derece.
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mr_Hand said: beeşameel beşaameel muuçoooo komo se fuer esta noçe la ultima vess beşaameel... ahahah(tu)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 fırında patates yapcaksanız fırın poşedinin içine elma dilim şeklinde koyun, önce poşedin duvarlarını unlayın ki yapışmasın, sora patatesin üstüne sos tuz ve yağ ekleyin poşedin ağzını telle bağlayıp patatesler yumuşayana kadar bişirin
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 fede said: patatese gereğinden fazla önem veriyoruz bence seni döverim ya
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Sparkcaster said: fede said: patatese gereğinden fazla önem veriyoruz bence seni döverim ya spark haklı. patatese inandık, patatese sığındık. ambin.
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 güzel gayet bende başemel sosu ile tadlandırılmış versionunu yedim.. bunun
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Akşam denedim ,Ustune de Beyaz peynir rendeledim ,super rakı mezesi oldu, Aslında arasına da yumurta ekleyip guzel olur diye dusunuyorum. Dur onu da bu aksam deneyeyim.
pisst Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 domates soğanda atsadın yanlarına. şimdi yapıcam ben (tu)
Öne çıkan mesajlar