Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaşarlı Patates Dağı


Mal

Öne çıkan mesajlar

@fede, napalim arkadasim cabuk kilo aliyoruz... tabi ki dikkat etcez.

Frantic said:

vaniLLe said:

oh kalori bombasi.



gorur gormez ayni sey gecti benim icimden de dsfsd. cok iyi bisey degil aslinda kalori sayimi yapmak. bi sure sonra kalorisi tadinin onune geciyor.

valla benim de aliskanlik oldu artik kalorilerini saymak sdf.
gerci bununkini tam bilemezsin ama, tahminen bisiler söyleyebilirsin.
en mantiklisi zaten herseyden yemek ama az az yemek.
o da zor tabi baya. ya da günlük kalori ihtiyacini gecmemek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

blizard yama yapmış, fixleyeyim

patatesleri 50 dk pişir
alta folyo ya da yağlı kağıt koy
kaşarla atraksiyonu öyle yap

ya da kumpir yap

zetinyağı kullanmayın, ayçiçek yağına göre daha düşük sıcaklıkta yanıyor
paraya kıyıp koroplast ın kağıdını al daha yüksek sıkcaklığa dayanıyor

bir de patates=ayçiçek yağı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O patatesler 25 dakikada pisiyor mu ki diyecektim ben de.
Bi de patateslerde kuruma riskine istinaden (aslinda besamel sos ama siz usenirsiniz diye) krema onereyim. Obur turlu cok yag gerekir :/

Toparlarsak soyle:
Patatesleri incecik kesiniz dilimler halinde. Tuzlayiniz.
Aralarina krema ve kasar serpeleyerek bi borcama atiniz.
40-50 dk pisiriniz.
Sahane garnitur oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Aluriel said:
tek fark patatesleri tepsiye tek kat halinde dizmeden önce un, tereyağı ve baharatlı bi harca bulayıp öyle koyuyorsun tepsiye. üstüne de kaşar rendesi koyuluyor. pişirme süresi de aynı civarda.


Otiğin baharatlı patatesleri?


:>


bi tuto da ben mi yapsam diyorum hep bunları gördükçe ama acayip üşeniyorum fotoğraf olayına falan. her neyse, dediğim şekilde yaparsanız belki biraz ağır ama çok lezzetli oluyor. şimdi bi kaba tereyağı koyun biraz. sonra kabı sıcak su dolu başka bir kabın içine koyun, tereyağı erisin o şekilde. azıcık un, tuz ve sevdiğiniz baharatları ekleyin. istediğiniz şekilde ve büyüklükte kestiğiniz patatesleri bu harca bulayın, sonra dizin tepsiye yada borcama. üstüne de kaşar rendesi. yarım saate falan pişiyor çok kalın kesmediğiniz sürece. alta da pişirme kağıdı koyun ki yanmasın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...