Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PgOUUnClabs http://www.youtube.com/watch?v=hgDwNgX9KDc said: New campaign consisting of 20 missions on 10 new maps 20 new buildings including Stock Exchange, Shopping mall, Aqua Park and a Mausoleum to El Presidente Six new interactive disasters including volcanoes, droughts and tornadoes Council of Ministers – selected citizens to mimisterial posts in the government to help push through your more controversial decisions National Agenda – receive objectives from Tropican factions, foreign geopolitical powers or opportunities relating to current island events such as ongoing disasters Facebook and Twitter integration (PC-only features) Screenshot gallery – take screenshots of your tropical paradise and share on your Facebook page (PC- only Feature) Trading system – import and export goods to/from other nations to boost your economy or production çıkış tarihi olarak 30 ağustos diyor http://www.level.com.tr/images/ekrangoruntuleri/tropico4/01.jpg http://www.level.com.tr/images/ekrangoruntuleri/tropico4/02.jpg http://www.level.com.tr/images/ekrangoruntuleri/tropico4/03.jpg http://www.level.com.tr/images/ekrangoruntuleri/tropico4/04.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yeni oyundan cok ek paket tadında olmus sanki.Gene hayvanlar gibi oynanır orasi ayrı. Bulgarlar bile şöyle bir oyun yapabiliyor ya daha abirşey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 her türlü oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA yetersiz bakanlar secip biz faillayinca butun sucu ustlerine atabilicezmi lan acep, veyatam etrsi failliyan bakana "tatmin oldum" diye sahip cikabilcezmi butun adayi AVM kaplarim valla cillop, iyi olmus AVM eklemeleri asfdfads neys eher sekild eoynanacak buda asdffas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi insanın içindeki faşist çıkıyo bunu oynarken ya çok tehlikeli aslınd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ahah çe'yi de koymuşlar kapağa, devrimci mi ihraç edeceğiz acaba. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 che daha önceden lider figürü olarak seçilebiliyodu sanki zaten? kendine has artı eksileriyle. Viktor said: butun adayi AVM kaplarim valla cillop, iyi olmus AVM eklemeleri asfdfads abi bunu yapıcam ben de mutlaka hahahaha. yemişim sosyal devleti para basar bi kısmıyla da amerikalıları mutlu ederim. güncel zamanları biraz daha içermesi iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 genişleme paketi gibi, arayüzdeki resimler, binaların dış cepheleri bile aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 http://www.rockpapershotgun.com/2011/08/09/despotic-ruler-on-trial-tropico-4-demo/ demo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 gelsin gelsin var mı tropico gibisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 çıkmış galiba bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 oyniyan herkes tropico 3 ki bu, bikac yeni bina eklemisler iste yazmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Ya mesela quick build seçeneği eklemişler. Parayı bastırıp hızlı kurabiliyorsun binaları. İşte avatar için yeni traitler var. Traitler 5 seviye bu arada. İşte puan verdikçe bonusları artıyor. Bina ve edict sayısında çok çılgın bir yenilik yok. Oyun biraz daha anlaşılır olmuş birde. 50 kişiyi bir farm idare eder diyor, sugar vs. farmlarından halk doymuyor diyor falan. Biraz daha hakim oynanıyor. Devrimsel bir durum yok tabi ama yinede tropiconun eksiklerinin azaltılması güzel bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 3 bu dendiğinde bu kadarını tahmin etmemiştim. insan bi grafikleri falan değiştirir. çüş yav tamamen aynı. neyse oynıycaz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Du hemen indirip bakayım. Sonra indirime girince alırım Steam'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Evet ilk izlenimim baya olumlu. 4. bölüme kadar geldim görevlerde, oyun Tropico 3 expansion gibi olmuş ama ben çok beğendim. Sevenleri kaçırmasın derim. İndirime girsin alıcam Steamden kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 import işini sevdim en çok. maden bitince bütün sektörü patlatmak gerekmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 3'te de hiç görev yapmamıştım bunda da yapmadım direk sandboxa girdim baya güzel olmuş oyun hani çok farkı yok 3'ten dediğiniz gibi expansion vari ama yenilikler azda olsa öz olmuş cidden imba bunun üstüne bide ekstra yeni binalar ekleyen bi expansion koysalar god mode bi oyun olur direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 campaign çok başarılı olmuş bu sefer baya uzun götürüyor harika oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 çok güzel şimdilik diğer tropicoları oynanmamıştım o yüzden yorum yapma hakkım bile yok sfddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 oyun ele gecirdi saatlerdir oynuyorum belkide benim kitlemeye ihtiyacım vardı bilemedim ama sarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 aslına bakılırsa eski birçok t3 oyuncusu bu yeni oyun değil t3 expansion diyorlar ama yinede sarıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 e ben t3u bitiridim keske dah acok görev olsaydı dedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Hiç oynamamıştım bu seriyi 4 oynadım baya zevkli oyun.Vericeğiz tavsiyeler var mı mesala bazı evleri yan yan kurmamak lazım yani bir yerleşim planı söz konusu gibi.50 tropıcan bır farm yap dıyorlar bu tıp faydalı tavsiyeler verirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar