Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgili motor kullanicilari

di

Öne çıkan mesajlar

escape said:

sağa girmiyorum. karşıya giriyorum.

Araç sola girerken sen solundan gelip onun sağına giriyorsun, orası kavşak mıdır üçlü müdür düz müdür 14 derece sağa mıdır orası değil konumuz, senin soldan gelip sağa girmen. Arabayla yapılınca da yeterince ayılık bu hareket, motorla "hızlıca kaçarak" yapınca daha kötü oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

escape, otur trafik kurallarini tekrar incele. orada adamin yaptigi bir mallik yok. senin cakallik tesebbusun var.

abi tamam ben haksızısm ben en temizim demedimki ben?!
sadece defalarca tekrar ediyorum trafikte herkes çakallık yapıyor, motor kullananların da %90 ı genç insanlar oldugu için bu tarz çakallıkları en çok onlar akıl ediyor. şuana kadar motor kazalarında arabalardan ziyade en çok hasarı motoru kullanan ve motor görmüştür değil mi? bu adamın burnu bile kanamıcaktı kaza olsaydı. ve hep öle olmuştur. ben daha yeniyim bu işte toyum anlıyacagınız belki de ondan yapmış olabilirim ama ne olursa olsun araba kullananlar motorlara biraz daha hassas davranmalı. e abi kücük bi aracım var benim. tabi aralardan sıyrılıcam bişiler yapıcam, ama bunun adı çakallık oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Aradan sıyrılmakla viraj alan aracı çaprazlayıp önünden kaçmak ayrı şeyler. "Ölürsek de biz ölürüz yae" gibi ayı bir anlayış da yok yani, adam arabadaki 2 çocuğunun gözü önünde katil olacak senin ayılığın yüzünden, çok mu normal? Belki de senin motorun fırlayıp gidip başkasını sakatlayacak orda yaya falan?

"Genç olduklarından akıl ediyorlar" ne ayrıca eheh bu ne ya, aferin çok zekisin o zaman sen.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hatalıyım zaten biliyorum. ama yol boş senin aynan var arkadan ben geliyorum görüyorsun ne olur bıraksan da geçsem?

adam aynaya bakmıyor daha abi ben ne yapıyım daha.
tamam hatalıyım, ben sadece anlayışlı olalım diyorum topiğin en başından beri.

anlayışlı davranmadıgı için mal dedim zaten. o hayvan gibi aynasına bakıp geçmemi bekleseydi "bırak geçsin bari" diye, böle olmazdı. ben de ona mal demez aksine arkamı döner eyv hareketi bile yapardım.
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

Ayrica motorlular icin aralara girip one gecmeye calisiyor lavuklar diyorsunuz da okuz gibi arabasi ile isiklarda emniyet serisinden kastirarak onune girmeye calisan milyon tane otomobil surucusu yok mu bu ulkede?

3 serit yolu 5 serit yapanlar otomobil suruculeri degil mi?

Arac takip mesafesini bende ABS ASR FFS YBR var diye 100km/h hizla giderken 2 metreye indirenler otomobil suruculeri degil mi?

...

Var oglu var..

Motor aralara girmesin diyenlerin hepsi, araçlarının girebildiği her deliğe giriyorlar. Hatta motosiklet şeritin ortasında beklediği zaman, onun yanına girip onu kenara ittiriyorlar. Sonra gelip burda girmeyin etmeyin diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

yok o kadar rahat söylemişlerki, sanki sinek öldürüyo.

mal dolmuş forum resmen.

Yol benimse beni pek bağlamaz valla, ha inadına öldürmeye gitmem ama kendi canımı malımı kaçıp gidecek bir barzo için riske etmektense, aldığı riskin bedelini ödemesini tercih ederim.

Biri "freniniz aynanız niye var, onları kullanın biz istediğimiz gibi gazlayalım" der, biri "plaka sökmeyi unutmuşuz yhaa" der, biri sıfır trafik bilgisiyle elaleme lavuk mal falan saydırır, sonra biz mal olmuşuz? Peki :p Dediğim gibi, düzgün kullanan azınlıkla saf tutup yanlışlara yanlış demek yerine, mal gibi kullananları böyle körü körüne savunarak gerçek tarafınızı belli ediyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...