Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 o kart büyüdü adam oldu şimdi Çete falan kurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kartların verdiği bonus felan ilgilendirmiyor beni, saçma sapan işler. direk iş bankası kullanıyorum. internet alışverişlerinde paypal gittiğim için zaten hangi kart olsa yine sonuç değişmeyecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 tek guzel yani o iste limiti 300 falan tum internet alisverislerinde kullaniyorum ztn bilgileride calinirsa calinsin np :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Abi kimse kusura bakmasın da emperyalist ülkelere akşama kadar sövüp, o ülkeye para kazandıran bir bankanın kredi kartını kullanmak kadar bana mantıksız birşey gelmiyor. Kimse kusura bakmasın. No-lifersınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 maaş mevzusu ile bağlantılı olarak iş bankası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 şu ülkede tek citibank kullanan kişi babama katakulleyle verdikleri dandik kartı zorunlu kullanan annem sanırım. yazık kadıncağıza ya şubesi bile yok Samsun'da Akbank'a PTTye yatırıyorum her ay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 İŞ is the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kullanmıyorum şıkkı yok.. kapattım onnçün! >:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bana niye 500 verdiler maksimum kartı ya, bildiğin öğrenci yazdırmıştım gelir falan da yok adıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bana üniversiteye girerken bi tane vermişlerdi, 300 lira limitli. Limiti hala 300 ha, öküz gibi para yatırıyorum öyle harcıyorum. Bir nevi banka kartı bendeki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 şıklarda Amex yok. başka karta elimi sürmem, çok fakir işi. Yılda 120$ kart aidatı ödüyorum. YESS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Yapıkredi kesinlikle. İş Bankası, Fortis, Garanti, Axess kullandım. Yapıkredi gibi değildi hiç biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Garanti bu işlerin kralı ya. Bi vadeli mevduat hesabı açtırdım Yapı Kredi'den, ben söylemesem kredi kartı falan vermiycek. Kaldı ki onu bile beceremedi, anne kızlık soyadımı işlememiş öküz herif sisteme, internet hariç hiçbi yerde kullanamıyorum kartı şifre alamadığım için. Düzeltme işlemini de bizzat gidip yapmam lazımmış, ona da vakit yok, kalakaldım öyle. Finansbank desen zaten çöp, taksitli borçlarım olmasa anında basıcam iptali hepsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 paspatur said: şıklarda Amex yok. wat? hangi banka o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 işbankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 internet şubesinin kolaylığı ve her ihtiyacımı görmesi sebebiyle her şeyimi iş bankasından hallediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 "roket adam" said: Bana üniversiteye girerken bi tane vermişlerdi, 300 lira limitli. Limiti hala 300 ha, öküz gibi para yatırıyorum öyle harcıyorum. Bir nevi banka kartı bendeki sdf fazla para yatırınca bakiye +'ya geçiyor ve hepsini bir anda harcayabiliyorsun değil mi? hiç denemedim ben de bi ara yapıcam onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 evet limit üzerinde para yatırırsan yeni limitin oluyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yıllardır yapıcam onu hep aşan para uçacak gibi geliyordu psikolojik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Silphatos said: "roket adam" said: Bana üniversiteye girerken bi tane vermişlerdi, 300 lira limitli. Limiti hala 300 ha, öküz gibi para yatırıyorum öyle harcıyorum. Bir nevi banka kartı bendeki sdf fazla para yatırınca bakiye +'ya geçiyor ve hepsini bir anda harcayabiliyorsun değil mi? hiç denemedim ben de bi ara yapıcam onu EVET HATTA fazla yatirirsan nakit cekimede para odemessin sadece kredi den nakit cekersen nakit cekim ucreti ve faiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Anket sonuçlarına riayet edip İşbankasından bi maximum card alıcam, zaten maaş da oraya yatıyo. Anket birincisi bonus zaten var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 akbank axcess kullandım hep ama iş-maxiumum oldu sayılır artık neden, çünkü babam öyle uygun görmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 paspatur said: şıklarda Amex yok. başka karta elimi sürmem, çok fakir işi. Yılda 120$ kart aidatı ödüyorum. YESS HSBC premiere de al yanında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 escape said: paspatur said: şıklarda Amex yok. wat? hangi banka o? American Express bir ödeme sistemidir. (Visa, MC vb.) Türkiyede American Express hizmetini Garanti Bankası veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 AMEX eklenmeli ankete, AMEX'ten sonra GS Bonus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar