aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Hangi kartları kullanıyosunuz? Akbank'a çok fena ayar oldum, Fish'i iptal ettirdim, kendime kart bakınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 komiklışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Komik şık yok. Aramayın boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 tabii ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bonus akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 maasimin yattigi bankanın kartı - garanti rocks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 şuan finansbank ve hsbc kartlarım var ikisinden de memnunum sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 en çok tanınanlarını al limiti az olsun taksit yaparken işe yarıyorlar diğer sözde hediyeleri bana bir halta yaramadı. Şöyleki: world kart ile dijital fotoraf makinesi aldım ertesi gün bana gelen mesaj efenim bir haftaya kadar elektronik eşya alırsam max 75 tl ye kadar taksidini ödüyorlarmış mış mışş.... almasınlar diye kasmışlar elektronik eşya aldı nede olsa almaz mantıgı ile kampanya. Özetle hepsinin kampanyaları bana göre saçmalıktan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yapıkredi var, ne bileyim o kadar farkedio mu bilmiorm. işbankasını kullanmıorm, ama bi şikayetim de yok atm sinin paramı yutması dışında. ha bide internetten kredi kartı borcu ödemek uyuz bişimiş, basıom basıom anasını satim ödemio ama para düşüo kafayı yedim aradım , meğersem bi sonra ki kesim tarhine etki ediomuş bole yapınca bakıye sınırı falan arıomuş. 1 gun ıcınde gerı aldım paramı falan fılan ypk nın internet bankacılıgı guzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 İş Bankası ve Finans kullandım. İş Bankasını iptal ettireceğim yakında, Finans sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bonus ve worldcard iyi. hsbc'den nefret ettim.canımdan bezdirdi. almayın. finans da kötü. iptal ettirene dek ananı ağlatıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 american express Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 maximum. o da steamdeeen steame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 isbankasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Garanti Bonus var, internet bankacılığında vs. en rahatı garanti, 2 yıldır hiç bir sıkıntı yaşamadan kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 garanti rahat cidden, ama gününü geçirince üzerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dostum dev anket demişsin ama burada çoğu kredi kartı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bazı bankaların kartları ortak. Örneğin TEB'in kredi kartı da bonus. Yazdım onları da sonra sildim, zaten gitmem o bankalara diye. Bu arada bonus kullanıyorum da bi tane yetmez, gibi geliyo sanki. Geçmediği yerler falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ogrenciysen isbankasi isteuniversiteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Ailem garanti bonus kullanıyor.Hiç sıkıntıları yok bildiğim kadarıyla memnunlar. Ben işbankası kullanıyorum 2yıldır falan ben de tek bir sorun yaşamadım, ayrıca kesinti falan da olmadı yıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Phyx said: ogrenciysen isbankasi isteuniversiteli limiti cok sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Garanti Bonus küçük harcamalara, CardFinans büyük harcamalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 citibank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 her turlu, ortadoks kilisesinde bile geciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Fin said: Phyx said: ogrenciysen isbankasi isteuniversiteli limiti cok sucks Üniversitenin ilk yılında göndermişlerdi Limite bi baktım 200 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar