MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 baktım konsol bölümünde böyle bir topic var, bizim iOS'imizin niye olmasın dedim. BİZDE NİYE YOK? denmesin deyü. MrLevie'yim ben aynen. Ekleyin anacım.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ne kadar noob oldugum belli olmasin diye idmi yazmiyorum.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Ya bunu versem şimdi multi matchmaking yapabiliyor muyuz, karşılıklı strit faytır falan yoksa sadece skor karşılaştırma falan mı? Çok noobum bu konuda.
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 aynen. multiplayer yanında sidik yarışma imkanı da var tabii
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bu gamecenter olayının hic bir cekiciligi yok yahu. Bastan sonra useless gibi. ahah tim request gondermis, notification'ını ilk defa duyuyorum bunun. sirkette cok sessiz bi ortam vardı, komik oldu aniden.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Oyun oynarken tepede arkadaşının senden yüksek high-score'unun yazması bile yeter ya.
Öne çıkan mesajlar