kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25224799/ varmıydı bilet alan falan hohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Amy'na koyayım denmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 of sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ahaha ben de tam eğlenceye dünkü konser videosunu koysam mı diyordum http://www.youtube.com/watch?v=dNAEoogXTY4&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 leş karı iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 once you go black you never go back. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 haha abi 2 haftadır diyorum. jamiroya aldık bilet. elemanlar diyo ki amy ye mi giyseydik falna. lan dedim hhatun sahneye sıçar kusar bayılır ölür vebaliyle uğraşmayalım diye. hayaldi gerçek oldu asudhau bu arada biletler ne oluyo şimdi geri vermiyolar mı paralarını? olm JK iyi bak kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 karı bitmiş lan.. bu kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 biletix giselerinden bilet parasi geri alinabiliyor. iyi oldu bosa gitmedi paraniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bu kadın niye bu kadar popüler ve seviliyor? Baya bi overrated geliyor bana, yoksa kaçırdığımız bişey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 yoo gayet overrated bi karı keşke paraları yansaydı, o derece kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 şarkılar güzel - müzik güzel- kadının sesi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 kadının sesi bi tane de kendisi bildiğin tımarhanelik halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Farklı olsa şaşardım zaten, dünyanın en leş karısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ne içtiyse aynısından istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 orkestrası için gidilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 allahın cazcısı en aykırı yaşayan tip ya ona takılıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 kafanız tek bakış televole kafası. kadının leşliği şarkılarının güzelliğini etkilemiyor.kişiliği magazincileri besler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zooz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bir şişe absenti çakmış kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bunun mu sesi guzel lan? yildiz tilbe yi karsisina koyun, onunde diz coker tovbe ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bu karinin konserine niye gitmek ister ki bi insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_7trq2XlEoUA/TEyDldvs2fI/AAAAAAAAAJk/bz0rCVzm9Pk/s1600/amy-winehouse-before-drugs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 O değil de böyle iptal olan konserlerin para iadesi nası oluyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 maiden'dan sonra macka'da ne işi vardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Kojiroh said: O değil de böyle iptal olan konserlerin para iadesi nası oluyo acaba biletix e gidiyorsun banka hesabını yazdığın bir form doldurtuyorlar. kendi servis bedelleri hariç parayı yatırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar