Editor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 knox said: brodyi kim tras ediyordu bunca zamandir.sac sakal birbirine girmesi gerekiyordu tipki ilk sezonki gibi. komedi ama su ufak detay nasil gozden kacabilir... sen dikkatli izleyemiyorsan diziyi biz ne yapalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 he yani bok cukurana atilmis bir adami her gun sinek kaydi sac sakal tras etmelerinin mantikli bir aciklamasi vardi ben kacirdim oylemi. http://media1.break.com/dnet/media/2010/7/21/69%20Breaking%20Gyllenhaal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 kes http://noboundariesnews.files.wordpress.com/2012/05/the-hidden-face.png lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 adamlar görsel anlatmış işte traşı kimin yaptığını. illa videosunu mu koyalım bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 k*rdistan dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 şaka maka dediler ama :) onun dışında taş gibi sezon bu sezon çok iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 http://u1312.hizliresim.com/1j/2/v3kgv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 vay vay vay emenike neler oluyor ya. lan son bölüm haftaya. çok efsane gidiyor bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 OHAAAAAAAA asfklashkjfsa bu bölümde çok heycanlandım lan ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 "Eliza Dushku @elizadushku" said: Holy f*ckin #Homeland. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bu bölüm en iyi bölümüydü. hatta izlediğim en iyi dizi bölümlerindendi. (tu)(tu) damian lewis şimdiden emmy'i garantiledi gibi. breaking bad'e s3'de falan başlayan insanlar size sesleniyorum, bu diziyi kaçırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=m4B3SKcEHGI 3. sezon finali hakkında Brody ölecek gibi ya. Veya Amerikayla İran'ı birleştirip sentez oluşturacak.THAT ME3 soundtrack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 breaking bad olmasa bu sezonuyla da en iyi dizi ödülünü alır homeland yalnız. klasik bir plot twistti bence ama o kadar güzel gerdiler ki gerisinde, malum sahneye geldiğimizde olur mu olmaz mı diye oturduğumuz yerde dikilerek seyrettik. ya şu sezonun ilk 3 bölümünün insanlarda yarattığı hayal kırıklığını düşünüyorum da; vay anasını arkadaş. 311 brody msiyonunu tamamladı aslında, gidici olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 titreyerek yazıyorum az önce izledim s03e11'i, abi dizi çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 3x12 3. sezon finali abo. abi biliyordum hep Brody ölecek diye ama bu şekilde beklemiyordum. Hep bi klasik amerikan aksiyon sahnesi bekledim lan son ana kadar. Bi yerde bomba patlayacak o arada kaçıracaklar, araya kürt teröristleri sokacaklar oradan Türkiye sınırıa kaçacak orada ölecek, sniper ipi vuracak(lol) aksiyon olacak. Çok ağır geldi bu final. Ayrıca 5 kere İstanbul dedi MURICA FUCK YEA Suriye olayına mı girerler , PKK olayına mı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 arcane said: breaking bad'e s3'de falan başlayan insanlar size sesleniyorum, bu diziyi kaçırıyorsunuz. bu diziyi murricası paçalarından aktığı için sezon1de bıraktım.:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 istanbul... "Ouststanding drama series" i tamamen hakediyor ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 goldbaren sevmediyse hemen başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 1-2-3 Sezonun BLURAY ini sipariş verdim preoder 3.sü bakalim gelsinde şenlenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 o yazarlar nasıl olsa bir ara istanbul'a uğrar. elimin tersiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ilk sezonu bitirdim. rubicon bundan daha iyiydi net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 geçenlerde ilk sezonu bitirdim ben de. pek öyle aman aman bi dizi gibi gelmedi. buna gelene kadar çok daha iyi şeyler var izleyecek diyerek koydum kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 çok şey kaybedersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ee 4. sezonu çekmelerine gerek kalmadı heralde. boyle sikko sonlara alışık değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Aluriel said: ilk sezonu bitirdim. rubicon bundan daha iyiydi net bu adam diziden anlıyor peki niye iptal oldu abi o. fazla gerçekçi diye mi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar