goldbären Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ben bıraktım diziyi, geç olsun güç olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 fede said: playera link atıp stream etmeyi de öğrendim 5 yaşıma daha girdim. vayanasını lan ldsfkjsfkl nerden alıyon linkleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 vay sıhhatler olsun abu nazir jkls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 nefes nefese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 mike allem etti kallem etti muradına erdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 fede said: playera link atıp stream etmeyi de öğrendim 5 yaşıma daha girdim. vayanasını lan ldsfkjsfkl nasil yapiyoruz ya bunu cahilmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 önceki sayfadaki cantug kodadlı şahıs bi site atmıştı ordan alıyodum da öteki pcde kaldı. gidince atarım ben de size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Hassssss iyi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 sezon finali (tu) Saul'un Carrie hakkında ki tanımlamasına katılmamak elde değil ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 dexter'dan iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 La bisuru sorular hasss dedigin sahneler off ya cok saglam yaptilar finali ve bu finalle bile oduller akmasi gerek ... Baslarda kotu gibi gecip mukemmel duzeye ulasti haha Bayildim 3. Sezon cabuk gelsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Oha final güzeldi hakkaten ama ilk 20 dakika baydı baya. Bu arada kim kötü kim iyi hala karışık bence yani Carrie hatta Saul bile bunu uzun vadede planlayanlar olabilir bir şekilde CIAin kontrolünü ele geçirme vs vs. Bizim adam kafadan en bi kötü hatta herşeyi planlayan falan çıkabilir. Aman ne biliyim aklım karıstı işte ama güzel finaldi kısacası. Bu arada bizimkini öldürmele görevli olan ajan delikanlı çıktı helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bence 3ü de temiz yalnız saul da bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 La hatun hamile kalmış aslkfjaslkfas http://www.youtube.com/watch?v=0roZz0uaXfQ Brody denmi acaba alskfjasklfjsaklfhas kocası izliyormudur acaba ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=iXOUIsu-E0Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ilk bölüm çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 AHAHHAHA senaristler cildirmis olmali, kim ne takar ufak veletin problemini ya, bolumun yarisi kiza gitti inanilmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 arcane said: ilk bölüm çıkmış. patatoymuş ya. ikinci sahne yerine eklenmemiş FX için placeholder çıktı, sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 tırt tırt screenerları izlemeyin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 yeni sezon ilk bölüm malum ortamlara düştü temiz temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 END FAAACK YOUOUOOGH SOOOUUUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 oha nasıl ters köşeye yatırdılar. vay anasını sayın seyirciler. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 OHAAAAAAA YA LAAAN ÇOK iyidibe YUHHHHHHHHHH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 dayanamadım double post yapcam.... Abi Claire Danes tekrar ödül almayı hakediyor ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 mantıken çok rahat tekrar kazanması lazım. o kategoride rakibi bile yok. yeterince aldı bu derlerse bilemem tabii. :D acayip iyi bir sezon olacak gibi. tek kötü yanı brody şu an yan resmen yedek klübesinde oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar