Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 rubiconun yanına yaklaşamaz şu dizi kalite olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 bu rubiconun fanboyları falan yok mu abi baskı yapsınlar falan çeksinler ulan 2. sezonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 abi izleyicisi vardı yeterince. bence medyanın genel olarak 'MERİCA FUCK YEAH!! gazını vermediği için çektiler fişini. hele konu olarak da saldırıların içeriden planlanması falan işlenince, EŞEĞYİN AKLINA KARBUZ KABUĞNU DÜŞÜRMEYİN:))) dediler bence. hani böyle diyince komple teoricisi diyosunuz da öyl geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 komple değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Homeland gayet iyi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Aluriel said: komple değil o http://pichars.org/store/4139_original_87582072.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 claire danes çirkin kadın. üstüne oyunculuğu çok cheesy. böyle abartılar, zoraki dudak titretmeler, aşırı şaşırmalar falan hala niye izliyosun derseniz, ibret olsun diye izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ya bırak. Red'den boşalan koltuğu devralmaya mı çalışıyorsun yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 mandy patinkin gibi bir adam oynuyor ve sen claire uzerinden diziyi elestiriyorsun. red bile yapmadi bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 dizi kötü değil, rubicon kadar da iyi değil ama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 amerika is bestest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 2. sezonun ilk bölümü bu akşammış bu arada. takip edenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Pazar gecesi - pazartesi sabahı efsane oldu zaten boardwalk/homeland ve dexter ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Güzel başladılar hikaye olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 mani said: ya bırak. Red'den boşalan koltuğu devralmaya mı çalışıyorsun yoksa ? ahah yalnız hakkaten şu sevmediğim filmler dünyanın en iyi filmi herhalde.bi sevmedik adımız çıktı pulp fiction ve leonu gold kötü diyosa kötüüdür.ama rubicon ile kıyaslıyor o.rubicon izlememiş olanlara güzel geliyordur belki.bende bakınayım ilk sezonuna bi nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 abi dizi güzel. Rubicon'la kıyaslıyor altınayıcık ama bu dizi daha aksiyon vari. tabi her ikisinin de ortak noktası gizem ve gerilim ama rubicon bunu daha çok diyaloglarla, izleyiciyi daha fazla düşündürerek, sorgulatarak yapıyordu. Rubicon'u izledim ben ve evet bu diziden iyiydi ama o diziyi seven bunu sevmez diye birşey yok. Oyunculuk iyi, senaryo iyi, diyaloglar iyi, gerilim ve aksiyon kısmı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Çok dram. Terrorist kovalayalım diyorsanız 24 izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ya aksiyon demişsiniz iyi güzel de fena drama sarıyor bazen. çakışma sahneleri, direk fikir olarak falan falso geldi bana. MY FIRST INTERROGATOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 dizi fena değil 3 bölüm izledim daha.ilerde nolur bilmiyorum.ama gereksiz drama sahnelerinde direk atlıyorum ugraşamam. başrol oyuncusu en sevmediğim kadın tipi.karakter olarakta tam dayaklık.ana karakter şöyle delikanlı bi arkadaşımız olsaydı dizi daha iyi olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 daha neler neler göreceksin o kadından sen.. en güzel bölüm 8 sanırım şimdiye dek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 gerçektne fena gitmeyen diziyi 6. bölümün sonlarına doğru kapattım ve komple indirdiğim 1 sezonu sildim dizi bütün ciddiliğini inandırıcılığını yitiriyor 6. bölümde sfs o kadar kötüleyip kötüleyip terorist olarak araştırdığın damgaladığın adamla ilk gorusmede içip içip arabada verirsen.o saatten sonra araştırmaymış kovalamacaymış teror bomba cia oturup izlenmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Ahahaha ya red sen de hiç bişey anlamıyosun be hacı. Kadından anlamıyorsun tamam da insan diziden de mi anlamaz Orda adama özellikle veriyor sırlarını öğrenebilmek için. Destek grubunda tesadüfen karşılaşmış ayağı yapıyor, amacı zaten işi seckse götürmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 konu dışında amerikanın her olayına muhalefet yapıp gelip burada ağzından sular akarak adamların war on terörünü izlemeyin. ben eleştirmek için muhalif bir gözle izliyorum. yersen. bir de korsan indiriyorum holivud sekteye uğrasın. yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 alakası yok axe kadının adama vericeği o kilise mevzusundan değil daha ilk bölümlerde adamın evini izlerken belliydi.hatta golda 3. bölümdeyken mesaj attım vericek dimi bu karı diye.evet dedi.zaten vermesinde de problem yok.ayrıca öyle bir adamın iki seks ile BEN TERORİSTİM OH YEAH TARAF DEĞİŞTİRDİM demeyeceği malum fakat daha 6. bölümden gidip araba arkasında verince saçmaladı dizi hertürlü.adamla kadının seks sır öğrenme ilişkisi ancak bu kadar kötü işlenebilirdi. hani 6. bölüme kadar hırslı istekli duygusal dramatik olarak yansıyor karı.en azından sır öğrenmek için araba arkasına yatacak karakterde oldugunu işleyebilirlerdi.veyahut çok zor bir durumda kalırdı.mecbur istemeyerekte olsa herife verebilirdi ama böyle laylaylom sevişmeleri açıkcası acaip saçma ve ayrıca adam kadını çağırdı.hazır çağırmış bide vereyim diye düşündü herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Canı çekmiş verdi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar