Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ben partiden önce barlar sokağında mekanlardan birinde demleniyor olacağım, isteyen eşlik edebilir
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 LAN 2 GUN BEKLESENIZ NELER NELER ANLATICAM LAN PARTIDE
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hiçkimseyi tanımıyorum ama gelmek isterim. hiç gitmedim daha önceden lan partiye falan. kendi klavyemizi falan getiriyoruz dimi. bide joistik falan getiriliyo sanırım.
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Efes sponsorlugu ayarlayalım ya. bu arada ben +1 olcam.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Tyrannus said: LAN 2 GUN BEKLESENIZ NELER NELER ANLATICAM LAN PARTIDE ne anlatıcna onu ickit bunu cektik, cok sefillik yasadık tamam işte bilyoz hepsini biz.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 şu an kafam çok güzel herkes bunu dinlesin ve salyalar saçarak dans etsin http://www.youtube.com/watch?v=XntVkZm1Zb8
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Tyrannus said: LAN 2 GUN BEKLESENIZ NELER NELER ANLATICAM LAN PARTIDE abi sen gelmiyor musun ? assassino da oynayacaktik, nasil gelmezsin. i am so disappointed. sooooo disappointed. parti iptal beyler.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Vingthor said: hiçkimseyi tanımıyorum ama gelmek isterim. hiç gitmedim daha önceden lan partiye falan. kendi klavyemizi falan getiriyoruz dimi. bide joistik falan getiriliyo sanırım. Kendi klavyemizi getirebiliyoruz, ben getiriyorum en azından. Yakınıma oturursan onur duyarım Aras. Zira duydum ki helikopterime kim binerse Archon oluyoruz, merging is complete diyor. Hem Gökçen'i QQ'larken görürsün, görmeye deger bir manzara. "YA BU HELI NASIL DSMUYOR YA TANKLA VURDUM YA, IMBA IMBA WORLD BAWWW" Taylan umarım orada ölür, salak gibi amsterdamda kafa bulmayı lan partiye tercih ettiler iki gerzek.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Pre-event nargila/alkol yapıcaz. Hepinizi çagırmıyoruz ona. Sevdiklerimizi alıyoruz. Deal with it.
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ben ikisine de gelirim heralde, derken komple satarsam komik olur ama ;)
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ABI NARGILEYE CAN GELSIN MADBOY. O FOTOGRAFTAN BIR TANE DAHA ISTIYORUM, NEXT GENERATION. hemen gelsin o foto. gerci ben nargile sigara kullanmayan bir insanim ama gelir bir firt alirim, o kadar organizatoruz yani gelmemek olmaz.
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Vingthor said: hiçkimseyi tanımıyorum ama gelmek isterim. hiç gitmedim daha önceden lan partiye falan. kendi klavyemizi falan getiriyoruz dimi. bide joistik falan getiriliyo sanırım.ben de şu durumdayım,kimseyi tanımıyorum,gelirsem ilk lan partyim olacak,fps dışındaki yeni oyunlarla da pek aram yok.gelsem maça alınmayan sezercik gibi kenarda kalırmıyım?
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ben de 3 kisiyi taniyorum. Bir sey olmaz iste baskalarini tanimayanlar tanisir iste nolcak. Herkes oyun oynamaya geliyo zaten. Degil mi lan?
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 kalmazsın. oyun oynamayı bi ben biliyorum zaten. gerisi bilmeden hopluyo zıplıyo etrafta.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Lan partiye ilk defa gelenleri oyunlara almıyoruz, şifreleri söylemiyoruz. Onlar bize çay sandiviç servisi yapıyo, tepemizde yaprak yelliyo falan. Bizimle oyun oynayabilmek için önce bunu hak etmeniz lazım.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 insanları zaten lan partyde tanıyorsunuz
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bir insanı gerçekten tanımak istiyorsan onunla lan partiye git.
Öne çıkan mesajlar