Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Sıcakta çekilmez sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mortis said: steam accountu herkesin vardır diye düşünüyorum. Team Fortress 2 oynanacak deliler gibi o akşam bir de Starcraft 2.. öle left 4 dead falanmış Cod muş yok. abi steam varda hepimizde sorun kafede varmi, ve yuklu olucakmi tf2, eger biri onceden gidip steam kuruop tek tek yuklicekse makinalara sahane olurda kimse ugrasmaz heralde bide cidden sigara sorun, yazin aktilmamaya yeminim vardi o yuzden, klimada cok yetersiz kaliyor birde dumanla birlesince iskence gibiydi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 la bi dakka ben de steam mteam yok kantır atsak olmuomu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ac iki dakka beles acc asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 haa öle hesap var ama oyun almadım? gene de oluomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 beleş artık hesabın varsa steam oynanaio işte tf2 vardı geçen sefer kafede hatırlıom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 geçen sefer oynayabilmiştik tf2 takılmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yalnzı steamde olmasıyla craklı olması farklı. xunn konusurken sölesin onuda işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 count me in o zaman ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Gökçen crackli bir teamfortress steamle uyumlu oluyor mu yahu, bunu hiç sorgulamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 fiyat bellimi aloooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Aricam birazdan, yemekten döneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Team fortressin artık crackli olmasına gerek yok? Bütün makinalara kursunlar abi işte artık. Onu da söyle ahmet. 10gb falan şu anda tf2, öyle bi gecede steamden herkese kuramayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Tamamdır, yemek sonrası acıyorum tel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuştum, belirledik, şu şekilde. Klima açık. 2 Sandwich 2 Soguk, 2 sıcak içecek 20:00 - 08:00 arası. Fiyat: 40 TL Team Fortress tekrar yüklenecek, başka istedigimiz spesifik bir oyun varsa yüklenecek. Burada onları belirleyelim, ileticem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Gelirsem, yine bir iskambil ekibi isterim, oyundan bunalınca takılmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 xunn said: Konuştum, belirledik, şu şekilde. Klima açık. 2 Sandwich 2 Soguk, 2 sıcak içecek 20:00 - 08:00 arası. Fiyat: 40 TL Team Fortress tekrar yüklenecek, başka istedigimiz spesifik bir oyun varsa yüklenecek. Burada onları belirleyelim, ileticem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 her lan partyde biraz daha mikiyorlar bunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 yiyecek ve içeceklerle beraber bence normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Gayet normal, üstüne klime falan da var da Kaede aglamazsa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 her lan partyde aynı şeyler 6 ayda bir 5 lira falan artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 o kadar enflasyon yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Klima acik diyerek caldilar aklimi. Ilk bakista pahali geliyo ama 12 saat net + 4 icecek + 2 sammich 40 lira fena deil gibi. Hem klima acik o cok onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Yılda 5 artıyor. Seneye 45, u so mad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar