di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 begendi + davuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 vaniLLe said: haa biliyorum hünkar begendi! yaptim ben ondan. annamadim ama resimden. =p doğal çünkü beğendi ile alakası yok görüntünün. fıstık ezmesi gibi duruyor daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yemek kültürünüz cidden tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Buna digerleri aliniyo lan di mi ? Bana dokunan bisey yok orda ? ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 beğendi çok çirkin durmuş, fotodan da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Orasi sizin begeninize kalmis ama tadi orgazmik. Patlican sevmem diyen iki tabak yedi. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 beğendiyi püre haline getirmiş edit: lapa ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ya ya şa şa şa alem beyendi çok yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 cok püremsi olmus eed, bilerek mi öle yaptin timus http://www.nasilyapilir1.com/resimli/hunkar-begendi-nasil-yapilir.jpg bak böle daa iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 resmi kaldırman için 7 saniye veriyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 tavuğun üzerine sos gibi dursun diye yapmış ama patlıcan ve tavuk birbirinden lezzet olarak apayrı ve hiç yakışmayan bi yemek bence kırmızı et o püreye benzeyen beğendi olsa daha bi güzel olabilirdi. tavuk varsa mantarlı falan bişiler yapcaktın o zaman hoş olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Pasta said: resmi kaldırman için 7 saniye veriyorum sana. kaldirmazsam nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 HAA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 vanil hakkaten ayıp bi resim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 süren doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 vaniLLe said: cok püremsi olmus eed, bilerek mi öle yaptin timus http://www.nasilyapilir1.com/resimli/hunkar-begendi-nasil-yapilir.jpg bak böle daa iyi. Güzelmişte buna da kaşar koyuluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 konuyo tabi. hünkarbegendinin olayi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 kaşar değil agate o patlıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 salak hem kasar hem patlican var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 susbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Of nil çok tatlısın ya. http://vimeo.com/25542664 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 nil o msn konuşmasını boşuna mı yaptık biz............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 vaniLLe said: cok püremsi olmus eed, bilerek mi öle yaptin timus Bu senin koyduguna yogurt falan da eklemisler heralde. Valla oturup saatlerce yemek yapmaya icim el vermiyor, daraliyorum. Haliyle hazir kozlenmis patlican kullandim. Hayvan herifler kafam kadar parcalar attiklari icin de blender'dan geciriverdim. Ondan oyle ezme gibi gorunuyo size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 vaniLLe said: salak hem kasar hem patlican var orda. bi dk self-pwnage.. # * 3-4 patlıcan * 3 çorba kaşığı un * 4 çorba kaşığı tereyağı * 2 su bardağı süt * 1 tatlı kaşığı tuz EHEHE KAFAM KARISMIS. salak degilsin. @xunn: ^__^ naptim be sdf @cansin: monitöre ekmek banmaktan bisi olmaz >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar