rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 vaniLLe said: haa biliyorum hünkar begendi! yaptim ben ondan. annamadim ama resimden. =p doğal çünkü beğendi ile alakası yok görüntünün. fıstık ezmesi gibi duruyor daha çok.
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yemek kültürünüz cidden tatava
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Buna digerleri aliniyo lan di mi ? Bana dokunan bisey yok orda ? ehah.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 beğendi çok çirkin durmuş, fotodan da olabilir
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Orasi sizin begeninize kalmis ama tadi orgazmik. Patlican sevmem diyen iki tabak yedi. hehe.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 beğendiyi püre haline getirmiş edit: lapa ne ya
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ya ya şa şa şa alem beyendi çok yaşa.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 cok püremsi olmus eed, bilerek mi öle yaptin timus http://www.nasilyapilir1.com/resimli/hunkar-begendi-nasil-yapilir.jpg bak böle daa iyi.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 resmi kaldırman için 7 saniye veriyorum sana.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 tavuğun üzerine sos gibi dursun diye yapmış ama patlıcan ve tavuk birbirinden lezzet olarak apayrı ve hiç yakışmayan bi yemek bence kırmızı et o püreye benzeyen beğendi olsa daha bi güzel olabilirdi. tavuk varsa mantarlı falan bişiler yapcaktın o zaman hoş olabilirdi
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Pasta said: resmi kaldırman için 7 saniye veriyorum sana. kaldirmazsam nolcak?
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 vaniLLe said: cok püremsi olmus eed, bilerek mi öle yaptin timus http://www.nasilyapilir1.com/resimli/hunkar-begendi-nasil-yapilir.jpg bak böle daa iyi. Güzelmişte buna da kaşar koyuluyor mu ?
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 konuyo tabi. hünkarbegendinin olayi o.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 salak hem kasar hem patlican var orda.
xunn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Of nil çok tatlısın ya. http://vimeo.com/25542664
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 nil o msn konuşmasını boşuna mı yaptık biz.............
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 vaniLLe said: cok püremsi olmus eed, bilerek mi öle yaptin timus Bu senin koyduguna yogurt falan da eklemisler heralde. Valla oturup saatlerce yemek yapmaya icim el vermiyor, daraliyorum. Haliyle hazir kozlenmis patlican kullandim. Hayvan herifler kafam kadar parcalar attiklari icin de blender'dan geciriverdim. Ondan oyle ezme gibi gorunuyo size.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 vaniLLe said: salak hem kasar hem patlican var orda. bi dk self-pwnage.. # * 3-4 patlıcan * 3 çorba kaşığı un * 4 çorba kaşığı tereyağı * 2 su bardağı süt * 1 tatlı kaşığı tuz EHEHE KAFAM KARISMIS. salak degilsin. @xunn: ^__^ naptim be sdf @cansin: monitöre ekmek banmaktan bisi olmaz >.<
Öne çıkan mesajlar