Narstil Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Az önce telefonuma +905319040680 numaralı telefondan ; '' Degerli Premium Uyemiz Kazanmis Oldugunuz Ucretsiz Assist Uyeliginiz ve indirimli paketiniz için saat 19:00'a kadar 444 18 92'yi arayınız '' diye bir mesaj geldi. İlginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 yeni yöntem değil ben her hafta saat kazanıyorum bunlardan.düzenli olarak mesaj atıolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bana pepsiden geliyor seda sayanli bisi 20k tl kazandiniz diye ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bana geçen gün İKİ ADET KOL SAATİ kaznadınız gelmişti. hadi bir tane olanları anladık da İKİ TANE ne abi, inandırıcılığın dozajı böyle mi artıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 forumda birinin bi akrabası bunlara 500 kontor atmıstı sanırım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 aynı mesaj bana da geldi bu sabah. 2 saat sonra da Turkcell'den mesaj geldi "ot kazandınız, mok kazandınız, şu numarayı arayın kontör yükleyin şeklindeki mesajları iplemeyiniz sevgili abonemiz" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 nasil bir ülke allahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 siz inanmayın ben yaptım 3 vakte kadar dileğim yerine geldi yapmayan bir tanıdığım ise felç oldu bu yüzden hatta bunu bi kağıda yazıp 15 taşın altına sıkıştırırsan ilerde evleneceğin kişinin rüyasını 1 hafta sonunda rüyanda göreceksin. ben karışmam siz bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 1000 kişiye yollasa bu mesajı 10 kişi yutsa numarayı adam karlı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 yukarda söylediğime inanan varmı merak ettim birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 geçen hatunun biri aradı bişey kazandınız bilgilerinizi alabilirmiyim diyor. artık tuttuğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 saturn said: yukarda söylediğime inanan varmı merak ettim birden ben inandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bana hala elektrik tasarruf cihazı satmaya çalışıyorlar. geçenlerde de komserin biri aradı. ben bilmem nereden komser kim anlatın bakalım dedi. böyle bi dakka filan sustuk karşılıklı. sonra ben küfretmeye başladım o da başladı. ilginçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Bu tarz şeylerde birşey çıkmıyor boş çıkıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Absolut said: 1000 kişiye yollasa bu mesajı 10 kişi yutsa numarayı adam karlı çıkıyor. Ki 10 dan fazla arayan vardır. Geçen bizim elemanlardan biri mahkeme için izin istedi , ne mahkemesi diyincede kozmetik firması buna sözde yüzbakım kazandınız demiş bedava ve 1000 liralık senet imzalatmış karşılıgında 200 liralık malzemeye onun davası var falan demişti. Birde Bulgaristan dan cep telefonuna çağrı atmaları vardı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mr_Hand said: aynı mesaj bana da geldi bu sabah. 2 saat sonra da Turkcell'den mesaj geldi "ot kazandınız, mok kazandınız, şu numarayı arayın kontör yükleyin şeklindeki mesajları iplemeyiniz sevgili abonemiz" diye. jamaicaCell in bole bi hizmeti olabilir sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Banada ev kazandınız diye mesaj gelmisti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 size polisden mesaj gelmedi mi böyle mesajlara aldırmayın dolandırma amaçlıdır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 birde hesabım olmayan bankadan sözde bilgimi biryerlerden alıpta bir kampanya anlatmak isteyen uyanıklarda var kimliğide soruyolaaaa. Ben böyle devletin de böyle denetlemenindeeee demiyorum, inatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 dolandırıcılar niye yakalanmıyor peki? numara veriyorlar bi de bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Ben hep kol saati kazaniyorum yaw millete cikanlara bak bi de ev falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Bone said: dolandırıcılar niye yakalanmıyor peki? numara veriyorlar bi de bize. benim aklıma ilk olarak halk arasında oluşan gizli bi kült geldi. harbi, recruit sistemi gibi bişey işte, noldunu bilmeyen insanlara bişeyin bilgisini ulaştırıyolarmış mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar