fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 en sevdiğim class ölü classtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 fedeyi seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 savaşçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Priest, disc priest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ÖLÜM ŞÖVALYESİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 çok sık değişiyor, ama sanırım en çok played blood elf paladinimde var, ki onu da daha 85lemedim mesela sanırım hunter dicem ben bu soruya, bi tane level 50 night elf hunterım, bi tane level 54 dwarf hunterım, bi tane level 85 blood elf hunterım ve şu aralar kasmakta olduğum bi level 20.. level kaçtı unuttum 2 gün girmeyince, işte bi tane de troll hunterım var level 20 küsurlarda. hatta earthen ring serverında overseer nickli ibrahim adlı arkadaşla kasıyoruz 2 hunter, rp seven arkadaşları bekliyoruz. şaka lan ne rp'si, onu bunu okluyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Güncel patch hangisi imbaysa o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Main kategorisinde Mage-Priest-Warrior oynamış birisi olarak sıralama yapacaksam eğer : Mage >= Warrior > Priest derim. Ama hepsi dps kategorisinde :p healing sadece pvp yaparken güzel pve de hiç bir zevk vermiyor bana. Role göre ise DPS > TANK > HEAL sıralama seçimim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 amumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 enhance shamandan aldığım zevki başka hiç bir classtan almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Oyungezer forumu topiği gibi. Grow the fuck up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makaveli77 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Retri Paladin TBC'den beri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 retri oynayana saygı duyarım valla (ama hakkını veriyosa) bi tbc sonu sağlam bufflandı onun dışında hep leş bi spec oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Yılda bir defa oyunu bırakmanın eşiğine geliyorum bu kargaşa yüzünden. Hangisini main yapsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 savaskilidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar