Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ayarlar var ama cok kısıtlı ya daha experimental olduğu için online olayı. ama ilerledikçe baya zevkli olucak bunu oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ayarlar var derken 4 satır true false ayar var. olmasa da olurmuş yani sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ahah aynen. hata bizde gerçi alpha oyunları oynayıp soğuyoruz devamlı. bkz dayz rust bu etc etc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Higher FPS kazanmak isteyenlere öneri: Oyunun bulunduğu klasörde mevcut ProjectZomboid32.bat ve ProjectZomboid64.bat dosyalarını notpad'de açıp ilgili ram ayarlarını yükseltin Örnek: Xmx2048m gibi. --- Bu arada repe serverı var mı, linux makinada kendimiz kurmaya çok üşendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 PC'de kendi server'ını kurabilen var mı? Çözmedim tüm kaynaklarda yazanları yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ben kurmuştum ama arcane kuramamıştı aynı şeyleri yaptığımız halde, yaptıklarımız yazılanlar işte. olmuyorsa başkasına yaptıracaksın sanırım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Port vs de açtım da kendi açtığıma bile giremiyorsam sıkıntı var heralde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 arcane de port açtı, kendi sunucusuna giremiyordu. aynı sorun herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Ben baya açtım ya oynuyoruz 4-5 kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 sunucu konsolunda bir hata mesajı çıkıyor, ne olduğunu hatırlamıyorum. onu googlelayınca "bug bu, yama bekleyeceksiniz" diye developer mesajı çıkıyor. port açmanıza rağmen olmuyorsa uğraşmayın, başkası sunucu açsın. not: her oyuncu için +1 port açmak zorundasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 trading card gelmiş, hemen çalıştırın yarım $ ederi var ehu. üçü de aynı, en düşük fiyattaki geldi iyi mi.. 50$ bile çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 kim 50 dolar kazanmış abi bana foil kart çıkmıştı 3.5 dolardan zor sattıydım emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 cent olacak o ya, 0.5$ filan yazacaktım herhalde. 39 cent geldi toplam meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 ben 2 karttan 46 cent yaptım sdfsdf. üçüncü kartı beklemedim çünkü müziği menüde kapattırmıyor, kafayı ütüledi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 windows volume mixer'dan mutelasaydın benim gibi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 bi yandan war thunder oynuyordum beyin ramlerimi 100% oyuna vermezsem neler oluyor sen de biliyorsun, aklıma gelmedi tabii öyle basit bir çözüm bile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Yeni update ile efsane olmuş, server açtık takılıyoruz, oynamak isteyen öm.. Not: Sunucu hollanda lokasyonlu. 12 May 2014 Update [list] [*]Online Multiplayer! [*]3D Models for characters! (Some very old systems may need to turn them off) [*]NEW COOKING SYSTEM ! [*]FISHING, YAY ! [*]Tons of new items (mainly food), here's some example : [*]Pickles [*]BellPepper [*]Mustard [*]Peach [*]CakeBatter ... [*]New icons for some items. [*]New stab weapon: the hunting knife ! [*]You can know choose to split a pot of soup (or stew.. Woops, spoiler) in 2 or 4 bowl. [*]Added a hunger reduction selection in recipe, for example now Butter;15 mean you gonna use 15 hunger reduction of the butter (and not all the butter). [*]Change on food poisoning: Poison food will now have a poison power (bleach is more deadly than poison ivy, etc.) By drinking bleach (...) you'll feel pain pretty fast, with a slight health lose, then after 1-2h, sickness. After the sickness, you'll start to lose health, a full bottle of bleach will kill you. But if you have some food poisoning from a recipe, you can try to eat a lot, stay well fed and you can make it ! (and then reclaim vengeance on the chef who did that !) [*]Added context-menu command to chop down trees. [*]Sledgehammer will lose condition when used to destroy things. [*][MP] Password will now be hashed in the data base. [*]A ton of other stuff we've forgotten. We'll make a more comprehensive changelist from 23->26 soon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Akşam Project Zomboid party var. Steam hesabı olanlar eklesin: lordalpos Server adresini göndericem. Şehirde şu an elektrik kesintisi var, apokalips almış başını gitmiş baya yiyecekler filan bozulmuş kuru gıdalarla besleniyoruz. --- Edit: Sayıya göre restart atabiliriz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Selam. Çok yoğun istek vardı herkese yetişemedik, yine de güzeldi. Özellikle 2 aydır elektrikler ve sular kesik olduğu için el fenerleri ile yol aldık. Yiyecek ve içecek sıkıntılıydı çünkü dolaplarda herşey bozulmuştu ve zombiler çok çoğaldığı için polis merkezi gibi merkezi yerlere giremedik. Sonunda bir hangar bulduk ve içinden bir dünya yapı malzemesi çıktı. Orayı Safe House'a çevirdik, bahçesine patates, soğan ne varsa ektik. Elektrikler gelene kadar stok yapıp daha sonra diğer şehre doğru yolculağa çıkacağız. >>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 şu anda indirimde, son 4 saati kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 bu oyunu 6-7 ay önce alıp bir kere oynayıp daha olmamış bu diyip silmiştim. şimdi daha iyi durumda galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 2 dolarlık oyun. 10 dolar çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 yok oyun baya derin ya. red cimri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 10 dolar gayet iyi bir fiyat çünkü dayz gibi oyunların geliştirilme sürecine bakıldığında project zomboid çalışanlarının bu konuda daha fazla çabaladığı belli oluyor. dayz nin mod versiyonunu aldı insanlar sonra standalone çıkartacağız denildi. herkes standalone betasını aldı çıkınca ondan sonra developer'ı projeden ayrıldı dalga geçer gibi. project zomboid'de ise oyuncuları dinliyorlar ve ona göre şekil veriyorlar. sevenler için çeşitli rp grupları var ve bunlar ciddi bir biçimde roleplay yapıyorlar. sonuç olarak oyun hala gelişim sürecinde ve eksikleri yok değil ancak dediğim gibi desteklenmesi gereken bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Red said: 2 dolarlık oyun. 10 dolar çok asdasda Gayet iyi oyun olmuş son hali bi oyna önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar